Eenvoudig online geld lenen

posted in: Geld lenen | 0
Eenvoudig online geld lenen. Het is heel vervelend als u een keer niet kunt rondkomen. Toch hoeft u zich daarvoor niet te schamen. Er zijn zoveel mensen die soms moeite hebben om rond te komen. Misschien is uw auto wel net stuk gegaan of heeft u toch meer verstookt dan u dacht. En moet u nu flink bijbetalen aan uw energierekening. Allemaal dingen die er voor kunnen zorgen dat u het deze maand net niet gaat redden. Maar geen paniek, u kunt eenvoudig 300 euro lenen.

Creditcard aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Prepaid Mastercard Classic


Geen BKR-toetsing


Jaarlijkse Creditcard-bijdrage is slechts €14,95


App voor inzicht in uw uitgave


Gratis 180 Aankoopverzekering


Gratis Aanvullende reisverzekering


Tijdelijk €5 cadeau

PLAN - PRICE

Description

Visa World Card


Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard


Maandelijks online rekeningoverzicht


180 dagen Aankoopverzekering


€ 2500 extra bestedingsruimte


Bankonafhankelijk


Eerste jaar gratis en

€ 50 cadeau op uw creditcard

PLAN - PRICE

Description

Money2GO Mastercard


Geen BKR-toetsing


Een veilige kaart met chip en PIN code


Contant geld opnemen bij 1.5 miljoen geldautomaten wereldwijd


Gemakkelijk met IDEAL opladen


De perfecte oplossing tijdens reizen


Belangrijke voorwaarden voor het lenen van geld

Als u geld wilt lenen dan moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen, anders kunt u geen geld lenen. Zo moet u woonachtig zijn in Nederland en de Nederlandse nationaliteit hebben. Daarnaast mag u niet als uitzendkracht aan het werk zijn of ZZP-er zijn. En eigenlijk mag u ook geen uitkeringsgerechtigde zijn. Het is daarom ook belangrijk om voordat u geld gaat lenen na te gaan of u aan deze voorwaarden voldoet, om teleurstellingen te voorkomen.

Hoe vraagt u een lening aan

Tegenwoordig is het heel gewoon om af en toe geld te lenen. Zeker als het om kleine bedragen gaat. En 300 euro is nog wel te overzien. Er zijn verschillende aanbieders die u 300 euro kunnen lenen. U kunt de minilening zoals dit genoemd wordt eenvoudig online aanvragen. Het enige wat u moet doen is het aanvraagformulier online invullen en verzenden. U zult zich wel moeten legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Dit mag een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart zijn. Als alle gegevens gecontroleerd zijn, dan wordt u geautoriseerd en heeft u binnen één werkdag de 300 euro op uw bankrekening staan.

Wilt u een Creditcard Aanvragen?

Bekijk alle informatie voor de geschikte Creditcards

Voorwaarden voor aanvragen van Visa Greencard

Vergelijk verschillende aanbieders
Er zijn meerdere kredietverstrekkers van minileningen en ze hanteren niet allemaal dezelfde voorwaarden. Er zijn aanbieders die niet eens de moeite nemen om een BKR toetsing uit te voeren. U kunt dan 300 euro lenen zonder BKR. Omdat er nog al wat verschillen zijn tussen de aanbieders is het verstandig om van tevoren goed de kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. U weet dan in ieder geval wat u van een aanbieder kunt verwachten.

Met spoed een lening

Heeft u echt met spoed 300 euro nodig dan is die lening zo aangevraagd. Binnen een aantal minuten kunt u het formulier invullen en verzenden. Bij de eerste keer lenen kunt u de 300 euro binnen 24 uur op uw rekening verwachten. Heeft u al vaker geleend, dan hoeft u niet meer geautoriseerd te worden, waardoor de afhandeling nog sneller kan verlopen.

Geen problemen als aan u betalingsverplichtingen voldoet

Als u geld gaat lenen dan is het de gewoonte dat uw gegevens gecontroleerd worden bij het Bureau Kredietregistratie. Er wordt dan gekeken of u zich netjes houdt aan de betalingsverplichtingen. Doet u dit niet dan wordt hiervan een aantekening gemaakt. De kredietverstrekker wordt dan aangeraden u geen geld te lenen. Er zijn echter per aanbieder verschillen. Bij de één is het mogelijk om geld te lenen als u negatief geregistreerd staat bij het BKR, terwijl de ander daar wel problemen mee heeft en u absoluut geen geld leent als u negatief geregistreerd staat.

Als u bijvoorbeeld 200 euro wilt lenen

Als het gaat om een klein bedrag lenen, dan is dat tegenwoordig niet moeilijk meer. Heb je 200 euro nodig, dan vult u online een aanvraagformulier in en binnen een mum van tijd kunt u over het geld beschikken. 200 euro lenen is handig als u krap bij kas zit of als u nog een aantal dingen moet betalen, maar u heeft het geld er niet voor.

Het is echt mogelijk om snel 200 euro te lenen

Zit u krap bij kas en komt u deze maand net niet rond, dan is dat zeker geen schande. Iedereen heeft wel eens een duurdere maand waarin hij het net niet redt. Heeft u snel 200 euro nodig dan kunt u deze online aanvragen. Het invullen van het aanvraagformulier neemt maar een paar minuten in beslag. Als u 200 euro leent, dan moet u als het een eerste aanvraag is, een kopie van uw legitimatiebewijs, bankafschrift en loonstrook inscannen en meesturen. U wordt dan geregistreerd als klant.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

200 euro lenen zonder BKR

Als het gaat om een klein bedrag lenen, dan is dat tegenwoordig niet moeilijk meer. Heb je 200 euro nodig, dan vult u online een aanvraagformulier in en binnen een mum van tijd kunt u over het geld beschikken. 200 euro lenen is handig als u krap bij kas zit of als u nog een aantal dingen moet betalen, maar u heeft het geld er niet voor.

Hoe snel kunt u geld lenen?

Binnen 10 minuten kunt u de 200 euro, die u zo hard nodig heeft, op uw rekening hebben staan. Als u voor de tweede keer leent of al vaker geld geleend heeft bij dezelfde kredietverstrekker, dan kunt u een nieuwe aanvraag volstaan met een simpele sms. De aanvraag wordt dan direct verwerkt en u kunt gelijk over het geld beschikken.

Meer informatie over een klein bedrag lenen