Een Minilening Aanvragen bij Ferratum


Naar Ferratum.nl

 


 

Bij Ferratum kunt u een klein bedrag lenen in de vorm van een kort lopende minilening. U kunt een bedrag van 100 euro lenen tot een bedrag van maximaal 1500 euro. De looptijd is bij een lening van 100 euro of 500 euro vaak 15 dagen tot 30 dagen en bij de grotere leningen van 1000 euro of 1500 euro is er een looptijd van 62 dagen.

 


 

Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Ferratum Plus

Vanaf €600
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Wat is een minilening?

Een minilening is een geldlening voor een relatief laag bedrag die op korte termijn moet worden terugbetaald. Bij Ferratum kunt u bedragen lenen tussen 600 en 1500 euro. De lening vraagt u online aan en als de aanvraag wordt goedgekeurd heeft u het geld binnen 24 uur op uw rekening. Zodra u het gewenste bedrag via de schuifbalk op de website van Ferratum selecteert ziet u meteen hoeveel rente u betaalt. De lening moet in twee termijnen worden terugbetaald, de eerste termijn vervalt na 31 dagen, de tweede termijn na 62 dagen. Dit is het belangrijkste kenmerk van een minilening bij Ferratum. U moet er bij het afsluiten rekening mee houden dat u het geleende bedrag binnen twee achtereenvolgende maanden terug moet betalen.

  


Overzicht Minilening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Hoe werkt een minilening bij Ferratum?

Een minilening bij Ferratum aanvragen is heel gemakkelijk. U vraagt de lening volledig online aan. Daarnaast kent Ferratum geen check bij de kredietregistratie. Zij hanteren een eigen systeem en dus kunt u er ook geld lenen als u bij het BKR al met andere leningen geregistreerd staat. Hierdoor kunt u vaak bij een bank geen lening afsluiten omdat men het financiële risico te groot vindt. Maar als u zeker weet het geleende bedrag binnen 62 dagen terug te kunnen betalen kunt u bij Ferratum een minikrediet afsluiten. Na de aanvraag wordt deze beoordeeld. Als uw aanvraag akkoord wordt bevonden dan wordt het geleende bedrag meteen overgemaakt. U heeft dit uiterlijk de volgende werkdag op uw rekening. Ideaal als er bij voorbeeld een apparaat in huis stuk gaat dat direct moet worden vervangen, zoals een koelkast of wasmachine.

  

Kosten van een minilening

U kunt bij Ferratum kiezen uit verschillende bedragen. Het laagste bedrag dat u kunt lenen is 600 euro. Het hoogste bedrag is 1500 euro. In het scherm ziet u direct hoeveel rente u betaalt over het door u gewenste bedrag. Omdat het om een kortlopend krediet gaat dat snel weer moet worden afgelost vallen de rentebedragen uiteindelijk nog wel mee. U moet er echter rekening mee houden dat u absoluut moet voldoen aan de aflossingsverplichting met 31 en 62 dagen. Doet u dit niet dan volgt een boete en kunnen de kosten snel oplopen. Het is dus verstandig om, voordat u een lening bij Ferratum aanvraagt, eerst goed te bekijken of u in staat bent om het geleende geld binnen de gestelde termijn weer terug te kunnen betalen. Het is dus ook echt onverstandig om meer te lenen dan nodig is. Als u de maximale lening van 1500 euro aanvraagt, dan zult u twee maanden achter elkaar ruim 750 euro moeten terugbetalen. Als u kunt inschatten dat dit voor u niet haalbaar is, dan is het beter om te bekijken of u ook met een lager bedrag het financiële probleem kunt oplossen.

  

Hoe lang heeft u voordat u het moet terugbetalen?

U heeft bij Ferratum 62 dagen de tijd om de lening terug te betalen. Er worden twee betalingstermijnen gehanteerd. Het eerste deel van het geleende bedrag inclusief rente betaalt u binnen 31 dagen terug. Het tweede en laatste deel betaalt u terug binnen 62 dagen. Dit betekent dus dat u twee maanden de tijd heeft en dus ook twee betalingen van uw salaris of uitkering kunt gebruiken voor het aflossen van de lening. Eerder terugbetalen mag natuurlijk ook. Stel u leent op de 20e van de maand 1000 euro en ontvangt vijf dagen later uw salaris. Dan kunt u de eerste termijn als u wilt direct aflossen. Dit is zeker aan te raden om te voorkomen dat u het geld aan andere zaken uitgeeft.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€2500 euro€50.000 euroVast & Variabel

 

Voorwaarden van een minilening

Om voor een minilening in aanmerking te komen geldt een aantal voorwaarden. Ferratum verstrekt alleen leningen aan personen die meerderjarig zijn. Daarnaast moet u beschikken over een geldig legitimatiebewijs, hiervan dient een kopie te worden ingestuurd. Ferratum verlangt garantstelling voor de lening. U kunt zelf een garantsteller aanwijzen. Deze persoon staat garant voor het terugbetalen als u in gebreke blijft. De garantsteller moet de gegevens invullen en een kopie van zijn ID0-bewijs overleggen. Heeft u niemand die voor u garant kunt staan dan kunt u ook gebruik maken van externe garantstelling die door Ferratum wordt geregeld. Her zijn extra kosten aan verboden. Om te controleren of uw bankrekeningnummer correct is verlangt Ferratum een testbetaling van 1 eurocent. Deze check wordt per bankrekeningnummer slechts één keer uitgevoerd, ook als u later opnieuw een minilening aanvraagt bij Ferratum.

 


 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)