Geldlenen? Vergelijk alle soorten leningen.

posted in: Geld lenen | 0
Geld lenen? Wat voor soorten leningen zijn er precies.. Bent u van plan om een grote aankoop te doen en wilt u voordelig geld lenen? Bekijk hier mogelijkheden om geld te lenen. U kunt kiezen voor doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Daarbij kunt geldbedragen zoals 2500 euro of 5000 euro lenen. Wilt u kleine geld bedragen lenen, zoals 100 euro? Met een minilening kunt u snel een kleine bedragen lenen vanaf 50 euro lenen tot 800 euro. De creditcard is ook een mogelijkheid om geld te lenen. Hierbij kunt u veilig wereldwijd en online betalingen doen. Ook kunt u krediet aanvragen bij uw bank. Dit is ook een leenvorm waarbij u gemakkelijk en snel geld kunt lenen. Tot slot is lenen bij familie en vrienden de beste keus, maar dit is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Creditcard aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Prepaid Mastercard Classic


Geen BKR-toetsing


Jaarlijkse Creditcard-bijdrage is slechts €14,95


App voor inzicht in uw uitgave


Gratis 180 Aankoopverzekering


Gratis Aanvullende reisverzekering


Tijdelijk €5 cadeau

PLAN - PRICE

Description

Visa World Card


Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard


Maandelijks online rekeningoverzicht


180 dagen Aankoopverzekering


€ 2500 extra bestedingsruimte


Bankonafhankelijk


Eerste jaar gratis en

€ 50 cadeau op uw creditcard

PLAN - PRICE

Description

Money2GO Mastercard


Geen BKR-toetsing


Een veilige kaart met chip en PIN code


Contant geld opnemen bij 1.5 miljoen geldautomaten wereldwijd


Gemakkelijk met IDEAL opladen


De perfecte oplossing tijdens reizen


Doorlopend Krediet

Met een doorlopend krediet kunt u geldbedragen lenen zoals 2500 euro of 5000 euro, maar ook grotere bedragen zoals 50.000 euro of 100.000 euro. Als u een bepaald geldbedrag in gedachte heeft kunt u de looptijd, oftewel betalingstermijn, van uw lening bepalen. De looptijd is de periode waarin u het geldbedrag, rente en eventuele bijkomende kosten moet aflossen. Bij het doorlopend krediet wordt een variabel rentepercentage gehanteerd. Dit houdt in dat de rente die u moet betalen per maand kan verschillen. Het bedrag dat u moet aflossen als rente kan dus stijgen maar het kan natuurlijk ook dalen. Houd hier rekening mee als u voor een doorlopend krediet kiest. Het voordeel is wel dat uw looptijd variabel is en u dus

Persoonlijke Lening

Met een persoonlijke lening kunt u grote geldbedragen lenen van bijvoorbeeld 5000 euro of meer. Als u een persoonlijke lening wilt afsluiten moet u er rekening mee houden dat er een vaste looptijd en rentepercentage gehanteerd word. Zo kan bijvoorbeeld uw rente niet stijgen in tegenstelling tot het doorlopend krediet, waarbij de looptijd en rentepercentage variabel is. Bij een persoonlijke lening wordt wel een hoger rentepercentage gehanteerd, maar uw rentepercentage en de maandelijkse aflossing is altijd hetzelfde. Dit is een aanrader voor personen die willen weten waar ze aan toe zijn en niet al teveel risico willen nemen.

Wilt u een Creditcard Aanvragen?

Bekijk alle informatie voor de geschikte Creditcards

Minilening

Een minilening oftewel minikrediet. Hierbij kunt u terecht als u snel geld nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld een klein bedrag lenen van 100 euro of 200 euro, zodat u weer de maand kan rondkomen? Dat is mogelijk met een minilening. U kunt het geld lenen voor een korte periode voor een vaste looptijd van 15, 30 of 45 dagen of een specifiek aantal dagen vanaf 5 dagen tot 31 dagen. U kunt een minilening zien als een voorschot op uw toekomstig inkomen. Als u uw inkomen heeft ontvangen kunt u de lening aflossen. Zorg er hierbij goed op dat u de lening op tijd kunt terugbetalen, anders zijn hier hoge kosten aan verbonden.

Krediet bij uw bank

Bijna iedereen heeft wel een bankrekening bij een bank in Nederland. Hiermee wordt in Nederland graag betaalt en het is erg gemakkelijk in gebruik. Heeft u bijvoorbeeld een bankrekening bij de Rabobank, ING, ABN AMRO of een andere bank? Dan is het mogelijk om geld te lenen bij uw bank. U heeft er waarschijnlijk wel eens van gehoord. In het roodstaan bij uw bank. Hierbij kunt u voor een bepaald bedrag in het rood staan. Over dit geleend bedrag betaalt u dan rente. Vraag bij uw eigen bank na wat uw mogelijkheden zijn voor extra krediet van uw bank.

Creditcard

Heeft u voor een reis of een online boeking een creditcard nodig? Of wilt u hem gewoon gebruiken voor het contant opnemen van contant geld uit een pinautomaat? Het is allemaal mogelijk met een creditcard. De creditcards die wij op een rij hebben gezet zijn wereldwijd de meeste geaccepteerde betaalkaarten. Hiermee kunt u vrijwel overal betalingen doen.

Een creditcard is een lening in de vorm van een betaalkaart. De meeste Nederlanders hebben een pinpas waarop je zelf geld moet zetten. Een creditcard, oftewel een kredietkaart is precies andersom. U ontvangt een persoonlijke betaalkaart met daarop geld. Als u aankopen doet kan u later het geld terugstorten. Wereldwijd wordt de creditcard gezien als een primaire betaalkaart en is het dus aan te raden een creditcard op reis mee te nemen.

Geld lenen bij familie en vrienden.

Tot slot is geld lenen bij familie en vrienden vaak een goede optie als je niet kunt lenen. Dit heeft u waarschijnlijk al overwogen en het meest voor de hand liggend. Dit de goedkoopste lening doordat u geen rente betaald.

Laat u dus goed adviseren voor een passende lening. Zo bent u altijd verzekerd dat u een goede en voordelige lening afsluit.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Meer informatie over een klein bedrag lenen