MasterCard Classic

posted in: Creditcard | 0
De MasterCard Classic.. Zowel jij als je medewerkers hebben (financiële) ruimte nodig om te kunnen ondernemen. In een wereld in verandering is het bovendien vaak belangrijk om niet alleen lokaal, maar wel wereldwijd steeds de nodige financiële middelen voor handen te kunnen hebben. Wanneer dit eveneens geldt voor jou kan de MasterCard Business je daar een aardig handje bij helpen. Deze zakelijke creditcard gebruik je op meer dan 35 miljoen adressen verspreid over de wereld. Je hotel afrekenen, een vlucht boeken voor jou en je medewerkers en / of zakelijke aankopen via het internet betalen? Het kan allemaal met de MasterCard Business creditcard!

Creditcard aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Prepaid Mastercard Classic


Geen BKR-toetsing


Jaarlijkse Creditcard-bijdrage is slechts €14,95


App voor inzicht in uw uitgave


Gratis 180 Aankoopverzekering


Gratis Aanvullende reisverzekering


Tijdelijk €5 cadeau

PLAN - PRICE

Description

Visa World Card


Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard


Maandelijks online rekeningoverzicht


180 dagen Aankoopverzekering


€ 2500 extra bestedingsruimte


Bankonafhankelijk


Eerste jaar gratis en

€ 50 cadeau op uw creditcard

PLAN - PRICE

Description

Money2GO Mastercard


Geen BKR-toetsing


Een veilige kaart met chip en PIN code


Contant geld opnemen bij 1.5 miljoen geldautomaten wereldwijd


Gemakkelijk met IDEAL opladen


De perfecte oplossing tijdens reizen


Kenmerken MasterCard Classic

Verschuldigde jaarbijdrage van 35 euro.
Standaard bestedingslimiet van 2.500 euro.
Rentevrije periode tot 21 dagen na ontvangen van afschrift.
Maximale geldopname beperkt tot een bedrag van 1.250 euro.
Tot wel 50 kaarten mogelijk!

Voordelen MasterCard Classic

Real-time overzicht van alle uitgaven.
Betere cashflow & declaratieproces.
Aflevergarantie voor aangekochte artikelen. Krijg je geld terug bij verloren zending.
Aankoopverzekering tot een periode van 180 dagen na aankoop van je artikelen.
Optionele verzekering mogelijk.

Wilt u een Creditcard Aanvragen?

Bekijk alle informatie voor de geschikte Creditcards

Voorwaarden voor aanvragen van MasterCard Classic

Wil jij ook graag kunnen rekenen op alle voordelen die verbonden zijn aan de MasterCard Classic? In dat geval zijn er eerst wel een aantal voorwaarden waar je aan dient te voldoen. De belangrijkste voorwaarde is misschien nog wel het overleven van de BKR-toetsing. Pas wanneer deze is goedgekeurd wordt er namelijk verder gekeken. De tweede voorwaarde voor het kunnen aanvragen van de MasterCard Classic heeft betrekking tot het inkomen waarover je beschikt. Wat dit betreft geldt een minimaal inkomen van 13.800 euro bruto op jaarbasis. Het is voor je partner mogelijk om tegen een gereduceerd tarief eveneens een MasterCard Classic aan te vragen. Er kan slechts één extra partnerkaart worden verkregen.

Kan je aan de gestelde voorwaarden van de MasterCard Classic voldoen? In dat geval kan je rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen zijn alle aankopen die je met deze kaart doet voor een periode van 6 maanden verzekerd, daarnaast worden er ook nog eens heel wat mooie kortingen aangeboden. Je volgende vakantie boeken met een korting ter waarde van 8 procent? Het is perfect mogelijk door gebruik te maken van de MasterCard Classic! Met de handige ICS app voor smartphone en tablet wordt er tot slot voor gezorgd dat je geen enkele aankoop of andere uitgave met je creditcard uit het oog verliest!

Welke kosten zijn er verbonden aan de MasterCard Classic?

De MasterCard Classic mag zich met recht en rede één van de goedkoopste creditcards noemen op de Nederlandse markt. Dit is meteen terug te zien in de beperkte jaarbijdrage van amper 20 euro. voor een partnerkaart liggen de kosten met 17,50 euro per jaar zelfs nog een flink stuk lager. Bovendien geldt er bij deze creditcard een rentevrije periode van 21 dagen na de datum van het overzicht. Wordt deze termijn overschreden? Dan geldt er een rente van 14 procent. De boete voor een laattijdige terugbetaling ligt op 5 euro per maand. Wil je graag in uiterste gevallen van nood ook geld kunnen opnemen met je creditcard? In dat geval zal daarvoor een kost worden aangerekend van 1 procent bij een positief saldo (met een maximum van 1,50 euro) en een kost van 4 procent wanneer er sprake is van een negatief saldo. De maximale geldopname is bovendien beperkt tot een bedrag van 1.250 euro.

MasterCard Classic aanvragen

Zoals je eerder op deze pagina hebt kunnen lezen zijn er enkele voorwaarden verbonden aan het kunnen aanvragen van de MasterCard Classic. Lig je echter helemaal niet wakker van de BKR-toetsing en beschik je ook over het vereiste minimale bruto jaarinkomen van 13.800 euro? In dat geval moet het aanvragen van je MasterCard Classic eigenlijk geen problemen opleveren. De aanvraagprocedure is bovendien zeer eenvoudig en kan in slechts enkele minuten tijd worden doorlopen via de website van MasterCard zelf. Hou er wel rekening mee dat je alle vereiste documenten bij de hand hebt. Het aanvragen van de MasterCard Classic kan gemiddeld zo’n 14 dagen in beslag nemen. In het bijzonder wanneer je ze binnenkort mee wenst te nemen op vakantie is het tijdig aanvragen van deze creditcard dus aan te raden.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Meer informatie over een klein bedrag lenen