Een Minilening Aanvragen bij Saldodipje


Bij Saldodipje kan je ook een minilening aanvragen. Dit is mogelijk als u een geldbedrag van 100 euro wilt lenen tot een bedrag van 2500 euro. U kunt dus bijvoorbeeld 500 euro lenen of 1000 euro lenen. Dit moet binnen een vastgestelde looptermijn afbetaald worden. De looptermijn van een minilening van Saldodipje zijn 30 dagen, 45 dagen, 62 dagen of 4 maanden. Dit is op basis van de hoogte van uw lening.

 Overzicht Minilening Aanbieders


 

Saldodipje Minlening

€100 tot €1000
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 45 dagen
 • Handig voor korte overbrugging
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje Plus Lening

€100 tot €2500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Langere terugbetaaltermijn
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Saldodipje minilening

Saldodipje biedt twee mogelijkheden als het gaat om leningen. Het verschil zit in de hoogte van het bedrag dat geleent wordt. Een minilening van Saldodipje start bij een bedrag van 100 euro en kan oplopen tot 1000 euro. U kunt ook bedragen hiertussen lenen, bijvoorbeeld 400 euro of 500 euro. Bij deze kleine leningen heeft u twee looptijden. Bedragen tot 500 euro moeten binnen 30 dagen worden terug betaald. Dit is handig voor een overbrugging van de maand. Voor leningen van 500 euro tot 1000 euro heeft u een looptermijn van 45 dagen.

 


 

Saldodipje pluslening

Saldodipje’s andere leningsvorm is een Plus lening. Hierbij kunt u vanaf 1000 euro geld lenen tot een geldbedrag van 2500 euro. Het verschil ten opzichte van een minilening is dat u langer de tijd heeft om deze lening terug te betalen. Voor een lening van 1100 euro tot 1500 euro heeft u 2 maanden de tijd om het terug te betalen. Een lening van 1600 tot 2000 euro heeft u 3 maanden de tijd om het te betalen. Voor de hoogste leningen van 2000 euro tot 2500 euro heeft u 4 maanden de tijd om de lening terug te betalen. Met een plus lening krijgt u een hoger leenbedrag een dus meer tijd om elke maand een bedrag af te lossen. Aan het eind van de looptijd heeft u dan voldoende tijd en ruimte gekregen om de lening in zijn volledigheid af te lossen.

 


 

Wat is een minilening?

Een minilening is een geldlening voor een relatief laag bedrag die op korte termijn moet worden terugbetaald. Bij Saldodipje kunt u bedragen lenen tussen 600 en 1500 euro. De lening vraagt u online aan en als de aanvraag wordt goedgekeurd heeft u het geld binnen 24 uur op uw rekening. Zodra u het gewenste bedrag via de schuifbalk op de website van Saldodipje selecteert, ziet u meteen hoeveel rente u betaalt. De lening moet in twee termijnen worden terugbetaald, de eerste termijn vervalt na 31 dagen, de tweede termijn na 62 dagen. Dit is het belangrijkste kenmerk van een minilening. U moet er bij het afsluiten rekening mee houden dat u het geleende bedrag binnen twee achtereenvolgende maanden terug moet betalen.

 


 


 

Minilening aanvragen

Een minilening bij Saldodipje aanvragen is heel gemakkelijk. U vraagt de lening volledig online aan. Daarnaast kent het geen check bij de kredietregistratie. Zij hanteren een eigen systeem en dus kunt u er ook geld lenen als u bij het BKR al met andere leningen geregistreerd staat. Hierdoor kunt u vaak bij een bank geen lening afsluiten omdat men het financiële risico te groot vindt. Maar als u zeker weet het geleende bedrag binnen 62 dagen terug te kunnen betalen kunt u bij Saldodipje een minikrediet afsluiten. Na de aanvraag wordt deze beoordeeld. Als uw aanvraag akkoord wordt bevonden dan wordt het geleende bedrag meteen overgemaakt. U heeft dit uiterlijk de volgende werkdag op uw rekening. Ideaal als er bij voorbeeld een apparaat in huis stuk gaat dat direct moet worden vervangen, zoals een koelkast of wasmachine.

 


 

Kosten van een minilening

U kunt bij Saldodipje kiezen uit verschillende bedragen. Het laagste bedrag dat u kunt lenen is 600 euro. Het hoogste bedrag is 2500 euro. In het scherm ziet u direct hoeveel rente u betaalt over het door u gewenste bedrag. Omdat het om een kortlopend krediet gaat dat snel weer moet worden afgelost vallen de rentebedragen uiteindelijk nog wel mee. U moet er echter rekening mee houden dat u absoluut moet voldoen aan de aflossingsverplichting met 31 en 62 dagen. Doet u dit niet dan volgt een boete en kunnen de kosten snel oplopen. Het is dus verstandig om, voordat u een lening bij hen aanvraagt, eerst goed te bekijken of u in staat bent om het geleende geld binnen de gestelde termijn weer terug te kunnen betalen. Het is dus ook echt onverstandig om meer te lenen dan nodig is. Als u de maximale lening van 2500 euro aanvraagt, dan zult u een aantal maanden achter elkaar ruim 750 euro moeten terugbetalen. Als u kunt inschatten dat dit voor u niet haalbaar is, dan is het beter om te bekijken of u ook met een lager bedrag het financiële probleem kunt oplossen.

 


 

Hoe lang heeft u voordat u het moet terugbetalen?

U heeft bij Saldodipje 1 tot 4 maanden dagen de tijd om de lening terug te betalen. Er worden twee betalingstermijnen gehanteerd. Het eerste deel van het geleende bedrag inclusief rente betaalt u binnen 31 dagen terug. Het tweede en laatste deel betaalt u terug binnen de resterende tijd. Dit betekent dus dat u enkele maanden de tijd heeft en dus ook een aantal betalingen van uw salaris of uitkering kunt gebruiken voor het aflossen van de lening. Eerder terugbetalen mag natuurlijk ook. Stel u leent op de 20e van de maand 1000 euro en ontvangt vijf dagen later uw salaris. Dan kunt u de eerste termijn als u wilt direct aflossen. Dit is zeker aan te raden om te voorkomen dat u het geld aan andere zaken uitgeeft.

 


 

Voorwaarden van een minilening

Om voor een minilening in aanmerking te komen geldt een aantal voorwaarden. Saldodipje verstrekt alleen leningen aan personen die meerderjarig zijn. Daarnaast moet u beschikken over een geldig legitimatiebewijs, hiervan dient een kopie te worden ingestuurd. Saldodipje verlangt garantstelling voor de lening. U kunt zelf een garantsteller aanwijzen. Deze persoon staat garant voor het terugbetalen als u in gebreke blijft. De garantsteller moet de gegevens invullen en een kopie van zijn ID-bewijs overleggen. Heeft u niemand die voor u garant kunt staan dan kunt u ook gebruik maken van externe garantstelling die door hen wordt geregeld. Her zijn extra kosten aan verboden. Om te controleren of uw bankrekeningnummer correct is verlangt de minilening aanbieder een testbetaling van 1 eurocent. Deze check wordt per bankrekeningnummer slechts één keer uitgevoerd, ook als u later opnieuw een minilening aanvraagt bij Saldodipje

 Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 17 mei 2021

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)