1000 Euro Lenen


Wilt u een 1000 euro lenen? We hebben er allemaal wel eens mee te maken; je auto gaat kapot of je wasmachine heeft er plotseling de brui aan gegeven. Vervelende situaties die vragen om wat extra financiële ruimte. Lastig als je die marge niet hebt, maar je niet kunt wachten met een reparatie of nieuwe aanschaf. Op zulke momenten is het handig om geld te kunnen lenen. Kredieten hoeven niet altijd om enorme bedragen te gaan. Een klein bedrag lenen, zoals 1000 euro lenen, kan de meeste mensen al aardig uit de brand helpen. Bovendien hoef je voor zulke relatief bescheiden bedragen niet per definitie naar een bank te gaan. Ook online vind je genoeg aanbieders, die je snel en betrouwbaar van geld kunnen voorzien.

 


 


Beste minilening aanbieders


Saldodipje Minlening

€100 tot €1000
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 45 dagen
 • Handig voor korte overbrugging
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje Plus Lening

€100 tot €2500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Langere terugbetaaltermijn
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Welke lening is het meest geschikt?

Welke lening voor jou het meest geschikt is, hangt van een aantal zaken af. Wil je 1000 euro lenen? Saldodipje is een minilening aanbieders waar je 1000 euro lenen en is met name handig voor leningen die spoed hebben. Hierbij kan je binnen 24 tot 48 uur de lening op je bankrekening hebben.
Daarnaast heb je de keuze uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Hierbij kan je helaas geen bedragen van 1000 euro lenen maar wel kan je maar 1000 euro lenen en de rest direct aflossen. Het voordeel is dat je een langere looptijd hebt bij deze type krediet. Iedere leenvorm heeft voor- en nadelen. Daarom moet je om een goede keuze te kunnen maken, eerst precies weten wat de onderlinge verschillen zijn. Pas dan kun je bepalen welke financiering het beste bij jouw situatie past.

 


 

1000 euro lenen met een minilening

Een minilening is speciaal in het leven is geroepen om mensen tijdelijk van kleine hoeveelheden extra geld te voorzien. Wil je een bedrag tussen de 100 en 1000 euro lenen, dan kan de mini lening daar prima geschikt voor zijn. Net als bij de persoonlijke lening staat de looptijd en het rentepercentage vast, maar omdat het om niet zulke grote bedragen gaat, hoeft je meestal geen loonstrookje te overleggen en kunnen ook mensen zonder vast inkomen hier gebruik van maken. Bovendien is er voor een minilening aanvragen geen BKR-toetsing vereist.

 


 

1000 euro lenen met een doorlopend krediet

Het doorlopend krediet is juist een heel flexibele leenvorm. Je mag aflossen wanneer en hoeveel je wilt en het bedrag dat je al hebt terug gestort, mag je ook op elk moment dat je het nodig hebt weer opnemen. Denk je dat 1000 euro lenen genoeg is om je rekeningen te voldoen, maar blijken de kosten later toch hoger uit te vallen? Geen probleem met een doorlopend krediet. Je hoeft de lening namelijk niet binnen een bepaalde termijn af te lossen en kunt er dus altijd gebruik van maken. Nadeel is wel dat het rentepercentage niet vaststaat.

 


 

1000 euro lenen met een persoonlijke lening

Wil je 1000 euro lenen, dan kun je een persoonlijke lening afsluiten. De PL is een veelgehoorde term, maar wat houdt het nu precies in? Een persoonlijke lening is een kredietvorm voor particulieren, die behoefte hebben aan zekerheid en vooraf duidelijk willen hebben, wat de lening hen uiteindelijk gaat kosten. De lengte van de looptijd, de maandelijkse termijnen die je moet gaan betalen en het rentepercentage over het volledige leenbedrag staan van tevoren vast. Nadelen van de persoonlijke lening zijn, dat je niet tussentijds boetevrij mag aflossen en dat je het afgeloste bedrag ook niet meer op kunt nemen.

 


POPULAIR

Saldodipje

Vanaf €100
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

Santander

Vanaf €1500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Kleinste consumptief krediet
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Binnen minuten een offerte

  

Laat je goed adviseren

Online een krediet afsluiten en op korte termijn 1000 euro lenen, hoeft geen enkel probleem te zijn. Maar vanwege de vele aanbieders op het internet is het goed voor te stellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bekijk voor het lenen van 1000 euro of je een minilening, persoonlijke lening of een doorlopend krediet wilt hebben. Iedereen beweert de beste en de goedkoopste te zijn. En ook al wil je maar 1000 euro lenen, dan nog wil je er zeker van zijn dat je niet te veel rente betaald, dat je kunt aflossen wanneer het jou uitkomt en dat je in zee gaat met een betrouwbare geldschieter. Laat je daarom eerst goed adviseren.

 


 

Alles op een rijtje

Als het om geld lenen gaat, nemen mensen soms overhaaste beslissingen. Dat heeft natuurlijk te maken met het gemak, waarmee tegenwoordig leningen kunnen worden afgesloten en het feit dat er voor iedereen wel een passende kredietvorm beschikbaar is. Maar voordat je besluit, voor welk doel dan ook, 1000 euro te lenen, is het belangrijk dat je eerst een paar zaken op een rijtje zet. In welke termijnen je wilt aflossen bijvoorbeeld. Hoeveel rente je kunt betalen. En welke gegevens je moet overhandigen om de aanvraag in gang te kunnen zetten.

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

  

Direct contact met lening aanbieder

Net als bij Santander.nl kun je ook bij andere geldverstrekkers direct contact maken. Bij Saldodipje kun je bijvoorbeeld niet alleen doordeweeks overdag en ‘s avonds, maar ook op zaterdag telefonisch met een adviseur overleggen. Daarnaast kun je ook met ze chatten en vragen stellen over je voornemen 1000 euro te lenen. Wel zo prettig, een direct contact.

 


 

Leningen vergelijken en meerdere offertes aanvragen

Hoewel het bedrag relatief bescheiden is, kan 1000 euro lenen toch aanzienlijke verschillen laten zien tussen de diverse aanbieders. Om er zeker van te zijn, dat je een lening afsluit tegen gunstige voorwaarden en een reële rente, zou je dus meerdere leningen met elkaar moeten vergelijken. Ook kan je onderzoeken of je met 500 euro lenen ook genoeg geld tot je beschikking hebt. Misschien heb je wel een grotere geld bedrag nodig en je moet bijvoorbeeld 1500 euro lenen. Gelukkig zijn er websites die dit voor je kunnen doen. Een voorbeeld daarvan is Kredietspotter.nl. Wanneer je het aanvraagformulier hebt ingevuld, dient Kredietspotter.nl deze in bij verschillende banken. Na het ontvangen van de offertes zullen zij contact met je opnemen en je adviseren over de beste keuze. 1000 euro lenen was nog nooit zo makkelijk.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 17 mei 2021

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)