Minilening aanbieders en gemakkelijk een minilening aanvragen

Een minilening is een kortlopende lening waarmee u een klein bedrag, tot maximaal 1500 euro, kunt lenen. Maar u kunt ook een kleiner bedrag lenen. In principe kunt u een minilening afsluiten voor een bedrag vanaf 100 euro. U betaalt een minilening altijd in 15 tot maximaal 62 dagen af. Daardoor kan een minilening een goede oplossing zijn als u op korte termijn geld nodig hebt. Zo kunt u bijvoorbeeld 100 euro lenen, 500 euro lenen, 1000 euro lenen of misschien wel 1500 euro lenen.

Bekijk meer informatie over hoe u een minilening aanvragen kunt of vergelijk alle minilening aanbieders.

Beste minilening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Klein bedrag lenen met een minilening

Bij minilening aanbieders ligt het bedrag dat u met een minilening kunt aanvragen tussen de 100 en 1500 euro. In de meeste gevallen is het toereikend om een tijdelijk financieel knelpunt adequaat op te lossen. De ene maand is nu eenmaal duurder dan de ander en als de periode tot het volgende salaris net iets te lang is, kan een mini lening een uitstekende oplossing zijn. Omdat het om kleine bedragen gaat, die ook weer snel afgelost kunnen worden, heeft een mini lening een korte looptijd van maximaal 45 dagen.

Hoogte en terugbetaling van een minilening

Bij het aanvragen van een minilening gaat het voornamelijk om het bedrag dat u wilt lenen, wanneer u het verwacht terug te kunnen betalen en natuurlijk de kosten. U kunt vanaf 100 euro lenen tot een bedrag van 1500 euro met een minilening. U kunt deze mini lening binnen 15 dagen, 30 dagen of 45 dagen terug betalen. Dit is wel afhankelijk van het door u gekozen bedrag. Zo kunt u niet een klein bedrag lenen van 1500 euro en dit binnen 15 dagen terug betalen. Hiervoor krijgt u minimaal45 dagen de tijd.

Hoeveel geld wilt u lenen met een minilening?

Alle minilening bedragen op een rij!

50 euro lenen

100 euro lenen

200 euro lenen

 

300 euro lenen

400 euro lenen

500 euro lenen

 

600 euro lenen

700 euro lenen

800 euro lenen

Kosten van een minilening

De kosten van een minilening zijn relatief laag zoals beschreven op de website. Houdt hierbij rekening dat u de minilening kunt terugbetalen binnen de afgesproken tijd anders zijn hier hogere kosten aan verbonden. Bekijk hieronder een voorbeeld van een minilening van 500 euro bij ferratum.nl:

 

Lening van €500 met een looptijd van 30 dagen. U ontvangt een factuur voor de lening van €500 verloopt 30 dagen na uitbetaling. Rente13.99%. Totaal bedrag €505.41.

Online minilening aanvragen

Om een minilening aan te vragen, hoeft u geen afspraak te maken bij een bank of de minilening aanbieder. U hoeft er zelfs niet eens uw huis voor uit. Op kleinbedraglenen.nl kunt u alle informatie vinden die u nodig hebt over de geselecteerde aanbieders Ferratum, Kredietconcurrent en kredietspotter. Als u een keuze heeft kunnen maken van een passende lening kunt u op de site van de minilening aanbieder lezen wat u moet doen om een minilening aan te kunnen vragen. Na de aanvraag u nog gekeurd worden of u wel in aanmerking komt voor een minilening en welke gegevens u moet opgeven. Wanneer je alles bij elkaar hebt, kun je online je minilening aanvragen. Dat is snel en scheelt je kostbare tijd.

Een minilening spoed aanvraag

Een minilening met spoed? Klein bedrag lenen om snel wat extra geld om handen kunnen hebben, is de voornaamste reden om een minilening af te sluiten. U heeft het gevraagde bedrag binnen een paar dagen op uw rekening gestort zien. Met een minilening van Ferratum is het, na goedkeuring, binnen 24 uur gestort op uw rekening. Als u weken op de mini lening moet wachten, kunt u immers net zo goed wachten tot uw salaris weer is overgemaakt. Vandaar dat aanbieders van een minilening je aanvraag direct in behandeling nemen en deze over het algemeen binnen 24 uur proberen af te ronden. Snel genoeg om een dringende rekening te kunnen betalen of om nog net even van een aantrekkelijke aanbieding te kunnen profiteren.

Minilening zonder BKR toetsing of met registratie

Er zijn aanbieders, zoals Ferratum, waar je een mini lening af kunt sluiten zonder dat je daarvoor getoetst wordt bij het BKR. Het is ook mogelijk om geldbedragen te lenen vanaf 100 euro zonder BKR toetsing. Dit houdt in dat u kunt geld lenen met BKR registratie. Let hierbij wel op dat u ten alle tijden het geld kunt terug betalen, want zijn er hoge kosten. Kies hierbij een geschikte looptijd van 15, 30 of 45 dagen. Dit is erg geschikt als u over een paar dagen of weken weer geld heeft. Zo kunt u gemakkelijk en snel geld lenen voor onverwachte rekeningen of gewoon een leuk dagje uit.

 

Iedereen die geld leent van een bank of andere kredietverstrekker wordt geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Zo kunnen deze geldverstrekkers bij een nieuwe aanvraag eerst informatie over jouw financiële geschiedenis inwinnen bij het BKR en zeker weten of je je lening ook weer kan terug betalen. Bij het afsluiten van een mini lening hoeft deze toetsing niet, maar wil de geldverstrekker wel op een andere manier zekerheid hebben, dat je het bedrag, hoe klein ook, toch terug kan betalen.

Mini lening voor iedereen

Een minimening is er voor iedereen. Of je nu veel of weinig verdient, al eerder geleend hebt of niet; een mini lening is een tijdelijk krediet dat kleine gaten in je begroting op korte termijn opvult. Uiteraard stellen de aanbieders van de leningen wel voorwaarden bij het afsluiten van een contract, zelfs als het maar voor korte duur is en het om overzichtelijke bedragen gaat. Welke voorwaarden dat zijn, wordt duidelijk uitgelegd op hun websites. Zo weet je waar je aan moet voldoen en kunnen de risico’s voor iedereen beperkt blijven.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Minilening zonder Loonstrook

Net zoals sommige aanbieders bereid zijn een mini lening te verstrekken zonder jouw financiële gegevens bij het BKR te toetsen, zijn er ook die niet per definitie een loonstrook willen zien. Dat heeft als achterliggende reden dat zij de mini lening als een product beschouwen dat voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen zonder vast salaris, of misschien juist wel mensen uit deze groep, kunnen wel eens wat extra financiële steun gebruiken. Natuurlijk is de mini lening geen oplossing voor langdurige geldproblemen, maar ook zonder loonstrook kun je in aanmerking komen voor een mini lening. Je hebt dan wel een garantsteller nodig.

Minilening met een Garantsteller

Wanneer je geen recente loonstrook kunt overleggen en toch graag tijdelijk over wat extra geld wilt beschikken, dan kun je bij sommige aanbieders ook terecht met een persoonlijke garantsteller. Een persoonlijke garantsteller is iemand, die bereid is garant te staan voor jouw lening. In het geval dat jij de minilening ondanks de gemaakte afspraken toch niet op tijd kan terug betalen, dan is de kredietverstrekker gerechtigd om het geld op jouw garantsteller te verhalen. Natuurlijk is dit niet jouw intentie wanneer je de minilening aangaat, maar voor de geldverstrekker is het een manier om er zeker van te zijn, dat ze zo min mogelijk risico lopen bij het verstrekken van de lening.

Overzicht minilening aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Kredietspotter.nlGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description

Visa World Card


Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard


Maandelijks online rekeningoverzicht


180 dagen Aankoopverzekering


€ 2500 extra bestedingsruimte


Bankonafhankelijk


Eerste jaar gratis en

€ 50 cadeau op uw creditcard

Voorwaarden van een minilening

Bij het aanvragen van minileningen moet u letten op de volgende zaken. De hoogte van uw minilening, de duur van uw minilening en of u in aanmerking komt voor minileningen. De hoogte van minileningen zijn vanaf 100 euro tot een bedrag van 800 euro. De duur van de lening hangt af van het bedrag dat u wilt lenen. Zo is de duur bij een lening van 100 euro korter dan bij een lening van 800 euro. Zo heeft u de tijd om de lening terug te betalen. Hier kunt u kiezen uit een duur van 15 dagen voor kleine minileningen, 30 dagen of 45 dagen voor de hogere minileningen. Om in aanmerking te komen voor een minilening moet u voldoen aan de volgende punten.

  • U woont in Nederland
  • U de Nederlandse nationaliteit draagt
  • U tussen 21 en de 70 jaar bent
  • U geen uitkering heeft
  • U geen Uitzendkracht of ZZP’er bent
  • Mogelijk dat u moet beschikken over een bewijs van inkomen

Verstandig en betrouwbaar lenen

Als u een lening afsluit zijn daar altijd kosten aan verboden. Hierom raden wij u aan om goed na te gaan of het voor u verstandig is om geld te lenen. De terugbetaaltermijn bij een mini lening 15, 30 of 45 dagen. Zo kunt u dus zelf beslissen welke termijn voor u handig is. Als u een klein geld bedrag wilt lenen, is het verstandig om informatie op te zoeken en uzelf goed te laten informeren. Zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Sluit dus pas een lening af als er geen twijfels of onduidelijkheden zijn. Zijn die er nog wel, neem dan contact op met de desbetreffende mini lening aanbieder.

 

Sinds 2011 is er een hoop veranderd. De Autoriteit Financiële Markten, ook wel bekend als AFM, had een onderzoek gedaan naar 21 lening aanbieders. Daarvan waren er 18 van in overtreding en 15 partijen zijn gestopt met het aanbieden van een flitskrediet. Hierdoor is het voor consumenten een stuk betrouwbaarder om een kleine lening af te sluiten. Bekijk hier voor meer informatie over leningen de folder van het AFM met tips om verstandig te lenen. Zo kunt u met een gerust hart geld lenen voor een rekening of nieuwe aankoop.

Meer informatie over een klein bedrag lenen