100 euro lenen


Wilt u 100 euro lenen?

Bekijk waar u 100 euro kunt lenen. Voor veel mensen lijkt dit geen groot probleem. Maar zonder geld zitten op het moment dat u dringend een betaling moet doen, is heel vervelend. Soms is wachten op uw salaris of uitkering geen optie. Bijvoorbeeld als u boodschappen moet doen of dringend medicijnen nodig heeft, die niet door de verzekering vergoed worden. Dan is het fijn dat er geldverstrekkers zijn, die zelfs kleine bedragen van 100 euro uitlenen. Heeft u met spoed een klein bedrag nodig? Dan kunt u gelukkig bij diverse instanties terecht.

  

De voordelen van een minikrediet

Iedereen heeft weleens een paar dagen te veel over aan het einde van de maand. Erg vervelend als de voorraadkast dan ook nog leeg blijkt te zijn. Gelukkig bestaat er het minikrediet. Een van de voordelen hiervan is dat u een klein bedrag kunt lenen van bijvoorbeeld 100 euro. Zo’n bedrag is ook weer snel af te lossen, waardoor u al binnen twee weken van uw lening af kunt zijn. Een ander voordeel is dat dit krediet niet geregistreerd hoeft te worden bij het BKR in Tiel. Bovendien hoeft u niet noodgedwongen meer te lenen, dan u daadwerkelijk nodig hebt. Wanneer het minimum leenbedrag 500 euro zou zijn, is het erg verleidelijk om de rest van het geld ook op te maken. Iets wat waarschijnlijk in uw situatie niet verstandig zou zijn. Met een minikrediet leent u precies voldoende en bent u snel weer schuldenvrij.

 


Minilening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
  • Geen BKR Toetsing of Registratie
  • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
  • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
  • Garantstelling vanaf €10,89
  • Zonder loonstrook mogelijk
  • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Bij familie aankloppen niet altijd een optie

Over het algemeen zullen mensen in eerste instantie bij familie of vrienden aankloppen, als ze tijdelijk een klein geldbedrag nodig hebben voor een noodzakelijke uitgave. Maar helaas is dit niet voor iedereen een optie. In sommige families ligt het geld nu eenmaal niet voor het oprapen. Of de verhoudingen zijn niet van dien aard, dat u elkaar makkelijk om geld vraagt. Misschien heeft u het al eens eerder gedaan en het verschuldigde bedrag nog niet kunnen terugbetalen. Of houdt u de relaties liever zuiver en wilt u uw problemen zelf oplossen. Allemaal legitieme redenen om ergens anders geld te lenen. Op internet vindt u genoeg aanbieders, die u tegen aantrekkelijke voorwaarden een klein bedrag kunnen verstrekken. Het is aan u om daar een betrouwbare dienstverlener uit te zoeken.

  

Geld lenen bij Ferratum

Ferratum is marktleider in Europa op het gebied van minileningen. Het is een betrouwbaar bedrijf dat internationaal actief is en in ruim 10 jaar al meer dan 2 miljoen mensen heeft kunnen helpen. De meeste banken hanteren behoorlijke minimumbedragen als het gaat om een krediet. Maar vaak zijn de problemen helemaal niet zo groot en bent u al met 100 of 200 euro geholpen. Ferratum biedt u minileningen aan tot een bedrag van 400 euro met een looptijd van 15 of 30 dagen. Omdat u slechts voor een zeer korte tijd leent, is de rente die u aan het eind moet betalen ook goed te overzien. Zo’n minilening of flitskrediet kan voor u net die paar dagen tot het einde van de maand overbruggen.

 


 

Geld lenen zonder BKR-toetsing

Als u slechts een klein bedrag wilt lenen om de korte periode tot uw salaris te overbruggen, heeft u geen zin in gedoe met het BKR. Grote kredietverstrekkers zijn verplicht om iedere lening aan te melden in Tiel, maar Ferratum is gespecialiseerd in kleine leningen en hanteert daarvoor een eigen systeem. Wanneer u een minilening bij Ferratum aanvraagt, wordt u daarom niet getoetst bij het BKR. Eventuele andere leningen of een negatieve registratie hebben dus geen invloed op de goedkeuring van het krediet. Uw aanvraag kan daarom ook snel beoordeeld worden, zodat u direct weet waar u aan toe bent. In de meeste gevallen heeft u een bedrag tot enkele honderden euro’s al binnen een dag op uw rekening staan.

  

Gemakkelijk aanvragen en snel aflossen

Om 100 euro te lenen, hoeft u bij Ferratum niet veel moeite te doen. U kunt uw minikrediet meteen online aanvragen en vaak al de volgende dag over uw geld beschikken. Om in aanmerking te komen voor een lening moet u echter wel ouder dan 18 jaar zijn. Bij de aanvraag dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen en heeft u de naam en het ID-bewijs van een garantsteller nodig. Mocht u zelf niet voor een garantsteller kunnen zorgen, dan kan Ferratum dit ook voor u regelen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. U geeft uw gegevens en uw bankrekeningnummer door en stort een testbetaling van 1 cent. Als alle controles in orde blijken te zijn, maakt Ferratum het gewenste bedrag direct naar u over. Afhankelijk van de afgesproken looptijd, betaalt u uw minilening binnen 15 of 30 dagen terug.

 


 

Bijkomende kosten

Zoals bij iedere lening het geval is, betaalt u ook over een minikrediet rente over het verschuldigde bedrag. De rentepercentages die voor leningen gehanteerd worden, liggen over het algemeen relatief hoog. Gelukkig betekent dit voor een lening van slechts 100 euro, dat u ook niet meer dan anderhalf tot twee euro aan rente moet betalen. Waar u echter wel rekening mee moet houden, is dat u echt op tijd aflost. Bij het in gebreke blijven, kan de geldverstrekker u een boete opleggen en deze kan wel aardig in de papieren lopen. Wie met verstand leent, kan dit soort problemen natuurlijk makkelijk voorkomen. Het is ook het beste om de looptijd niet al te lang te laten duren. Hoe eerder u van uw lening af bent, hoe minder rente het u kost. Bovendien komt u dan ook niet in de verleiding om het voor de lening bestemde geld toch ergens anders voor te gebruiken.

 


 

Meer dan 100 euro lenen kan ook

Ferratum is een specialist in minikredieten. U kunt er geld lenen vanaf 100 euro tot een maximumbedrag van 1500 euro. De looptijd van een dergelijk krediet varieert van 15 dagen tot 62 dagen. In het laatste geval, kunt u ook in twee maandelijkse termijnen betalen. Aan het eind van de afgesproken periode betaalt u het geleende geld terug plus de verschuldigde rente. Tijdig aflossen voorkomt extra kosten door boetes en houdt u kredietwaardig voor een eventuele volgende keer. Door gebruik te maken van een kortdurende, lage lening heeft u net dat beetje ruimte dat u door de maand heen helpt. Handig als u snel geld nodig heeft voor uitgaven waar u geen rekening mee heeft gehouden.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 18 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)