Wat zijn de Beste Creditcards?


Wat zijn de Beste Creditcards? De populariteit van de creditcard is de voorbije jaren in sneltempo toegenomen. Deze kaart is dan ook niet alleen razend interessant om in het dagelijks leven mee te betalen, ook bij online shopping komt ze goed van pas. Gebruikmaken van een creditcard zorgt er niet alleen voor dat je overal en altijd een betaling kan verrichten, daarnaast wordt het bedrag pas op het eind van de maand van je rekening afgeboekt. Wist je dat betalen met een creditcard je bovendien nog heel wat extra voordelen kan opleveren? Zo kan je met bepaalde creditcards punten verzamelen voor leuke prijzen. Andere creditcards maken het dan weer mogelijk om een gratis reisverzekering bij het boeken van een vakantie te ontvangen! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, tegenwoordig is de beschikking hebben over een creditcard eigenlijk een echte must.

  

Welke soorten creditcards bestaan er?

De ene creditcard is de andere niet. Sterker nog, elk type creditcard beschikt eigenlijk over diens eigen, specifieke voordelen. Erg veel mensen kiezen er vandaag de dag voor om gebruik te maken van een creditcard waar een spaarprogramma aan verbonden is. Elke euro die je dan met de creditcard betaalt levert je punten op. Heb je voldoende punten verzameld, dan kan je rekenen op een kortingsbon in je favoriete winkel of krijg je bijvoorbeeld een leuke prijs thuisbezorgd. Er bestaan tegenwoordig zeer veel verschillende spaarprogramma’s voor creditcards waardoor het de moeite waard is om een vergelijking uit te voeren. Ben je iemand die vaak gaat vliegen? Kijk dan ook eens naar creditcards die je een voordeel opleveren op vlak van air miles. Vooral de Frequent Flyer creditcards zijn op dit vlak zeer interessant.

 Het kan ook gebeuren dat je als houder van een creditcard vooral zo weinig mogelijk kosten wil betalen. In dat geval kan je kijken in de richting van de creditcards zonder jaarlijkse bijdrage en / of met een lage intrest. De jaarlijkse bijdrage die moet worden betaald op een creditcard kan behoorlijk hoog oplopen. Door te kiezen voor een creditcard waarbij er geen dergelijke bijdrage wordt aangerekend kan je dan ook in de praktijk al snel tot honderden euro’s besparen. Andere mogelijkheden op vlak van creditcards is de speciale variant voor studenten waarbij er beperktere limieten worden gehanteerd, maar wat ook te denken van de Gold en Platinum varianten? Deze creditcards hanteren een aanzienlijk hogere limiet, maar vereisen niet onaanzienlijke financiële waarborgen. Uiteraard bestaat er ook nog zoiets als een prepaid creditcard. Betalingen met deze creditcard kunnen uitsluitend gebeuren afhankelijk van het budget dat beschikbaar is.
 


Alle Creditcard Aanbieders


 

 


 

Waar rekening mee houden bij het kiezen van een creditcard?

Bovenstaande geeft reeds aan dat er zeer veel verschillende soorten creditcards op de markt terug te vinden zijn. Vooraleer een bepaalde creditcard uit te kiezen zal je dan ook specifiek moeten kijken naar wat jij van jouw creditcard verwacht. Ben je bijvoorbeeld bereid om hogere kosten te betalen wanneer je daarvoor ook een hogere limiet in de plaats krijgt? Zijn er speciale spaarprogramma’s die voor jou mogelijks interessant kunnen zijn of wil je gewoon een prepaid creditcard aanvragen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk kiest voor die ene creditcard die al je verwachtingen zal weten in te

 


 

MasterCard creditcard

De MasterCard creditcard wordt door veel verschillende banken aangeboden. Naast het MasterCard logo vindt u op de card dan ook het logo van uw bank. De MasterCard is één van de best geaccepteerde creditcards. U kunt er wereldwijd betalingen mee doen of garant staan voor bij voorbeeld het huren van een auto of het reserveren van een hotelkamer.

  

Money 2 go Creditcard

Money 2 go is vergelijkbaar met een mastercard/creditcard waarmee je veilig kunt winkelen en makkelijk rekeningen kunt betalen. Je kunt de kaart ook gebruiken in het buitenland. Het verschil met een creditcard is dat een Money 2 go card niet is gekoppeld aan je bankrekening.

Voordelen van Money 2 go card
– Het is niet gekoppeld aan je bankrekening
– Je komt niet in de schulden
– Je kunt zelf je limiet bepalen, zo geef je niet meer geld uit
– De kaart kun je makkelijk en snel opladen via iDEAL.

Reizen, gamen en shoppen kan allemaal met Money 2 go
Je kunt de kaart overal gebruiken waar je het ‘mastercard’ logo ziet. Dit betekent dat de kaart ook in het buitenland geschikt is om veilig te betalen in winkels en restaurant.
De kaart is niet gekoppeld aan je bankrekening, dit geeft je de mogelijkheid om anoniem aankopen te doen op internet. Je kunt de kaart ook koppelen aan een PayPal account.

Voor wie?
Deze kaart is uitermate geschikt voor mensen die meer controle willen hebben over hun uitgaven en veilig en makkelijk spullen willen kopen. Je kunt jezelf bijvoorbeeld een budget geven die je uit mag geven aan vrijetijdsbesteding of kleding. Dat budget zet je op de Money 2 go card. Je kunt hier niet overeen gaan mits je zelf geld bijstort. Perfect dus om je financiële administratie overzichtelijker te maken!

 


 

Visa World Card

Visa World Card is wereldwijd de meest geaccepteerde credicard. Overal ter wereld kun je makkelijk en snel betalen. World card heeft de kaart beveiligd met een extra wachtwoord of e-code zodat niemand iets kan betalen zonder jouw toestemming. Daarnaast zijn vrijwel al je aankopen automatisch verzekerd tegen verlies, schade of diefstal.

Voorwaarden Visa World Card
Visa World Card is voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, in Nederland woont en in bezit is van een Nederlands identiteitsbewijs, een minimaal maandinkomen van €1.150 heeft en geen negatieve BKR-registratie.

Visa World Cards
Er zijn 3 Visa World Cards.
1. Visa World Card: meest aangevraagd kaart. Jaarlijkse kosten bedragen €36,50. Je hebt een standaard bestedingslimiet van €2.500,- Er zit een standaard aanvullende reisverzekering bij en 180 dagen aankoopverzekering.
2. Visa World Card Gold: Jaarlijkse kosten €55,- Je hebt €5.000,- bestedingsruimte, 365 dagen aankoopverzekering, standaard aanvullende reisverzekering en je kunt gratis een extra Card krijgen.
3. Visa World Card Platinum: Jaarlijkse kosten €154,-. Bij deze card heb je zeer uitgebreide reisverzekering en een medisch en juridische verwijsdienst. De andere diensten zijn vergelijkbaar met de Gold card. De Visa World Card Platinum is uitermate geschikt voor diegene die veel en lang in het buitenland zijn.

Actie
Vraag nu je World Card aan en je krijgt nu tijdelijk het eerste jaar gratis en €50,- cadeau.

 


 

Mastercard

Mastercard is één van de bekendste creditcards in Nederland. Mastercard staat garant voor wereldwijd betaalgemak, veilig en snel aankopen doen online of in winkels en je aankopen zijn vrijwel altijd automatisch verzekerd tegen verlies, diefstal of schade.
Aantrekkelijk sparen met Mastercard
Met Mastercard kun je niet alleen veilig aankopen doen, je kunt ook sparen! Heb je minimaal €500,- op je card staan dan ontvang je 0,7% spaarrente op je totale spaarsaldo. De rente wordt maandelijks uitgekeerd. Tot €1.000.000,- wordt de rente vergoed.

Welke card is geschikt voor jou?
Masterdcard heeft 3 verschillende cards om uit te kiezen. Ben jij geen grote gebruiker van een creditcard dan kun je Masterdcard Classic kiezen. Met maar €20,- per jaar zijn de kosten laag. Je krijgt een bestedingsruimte van €2.500,- Wil je meer bestedingsruimte en meer geld kunnen opnemen, kies dan voor de Mastercard Gold. Je bestedingsruimte is €5.000,- en je kunt maximaal €1.750,- opnemen in Nederland of buitenland. Beide cards hebben een standaard reiskostenverzekering en vrijwel alle aankomen zijn verzekerd. Bij Mastercard Gold is dat zelfs een jaar lang.
Ben je veel op reis en doe je veel grote aankopen met je Mastercard, dan heb je de Mastercard Black met zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Mastercard Prepaid
De prepaid card is uitermate geschikt voor mensen die meer controle willen hebben over hun uitgaven. Met de Prepaid heb je alle voordelen van een Mastercard Classic, maar je bepaald zelf je bestedingsruimte. Je moet zelf geld op de Prepaid storten. Een ander voordeel: je komt niet snel in de schulden en er vindt geen BKR-toetsing plaats.

 


 

ANWB Creditcard

ANWB helpt je graag op weg in binnen- en buitenland. Ze zijn een expert als het gaat om vervoer en reizen. ANWB weet daarom als geen ander hoe belangrijk een creditcard kan zijn in het buitenland. Het kan namelijk voorkomen dat je in het buitenland niet kunt betalen met je normale bankpas, maar wel met een creditcard. Met een creditcard kun je veiliger betalen in winkels, restaurants en zelfs ziekenhuizen. Om die reden biedt ANWB haar leden een creditcard aan.

ANWB creditcard extra voordelig voor leden
Om leden een creditcard aan te bieden is ANWB een samenwerking aangegaan met Visa en ICS (International Card Service) zodat de creditcard van de ANWB net zo betrouwbaar, veilig en makkelijk is als andere creditcards. Speciaal voor leden geldt een aantrekkelijke korting op de jaarlijkse kosten.

Gemak van ANWB creditcard
Cardhouders kunnen gebruikmaken van een aantal handige diensten:
– Creditcard app: Met de app heb je altijd en overal inzicht in je uitgaven.
– Prijzen winnen: Maak gebruik van je creditkaart en je maakt elk maand kans op
een prijs.
– Card online: Bekijk je card overzicht makkelijk online.

Nu het eerste jaar gratis
Bestel je creditcard nu en ontvang hem het eerste jaar gratis! Daarnaast maak je ook kans op een reischeque ter waarde van €4.500,-

 


 

American Express Green

American Express kent een rijke geschiedenis. De organisatie werd in 1850 opgericht als postbedrijf. American Express was één van de eerste die het mogelijk maakte om te betalen met een plastic kaart. American Express staat al vanaf het begin bekend om goede dienstverlening, uitstekende service en betrouwbaarheid.

American Express Green, card met extra’s
Wil je een creditcard met interessante en leuke extraatjes dan is een American Express Green card iets voor jou. In tegenstelling tot normale creditcards kun je met de American Green card sparen voor ontzettend leuke producten of diensten. Daarnaast biedt de card dezelfde voordelen als andere creditcard aanbieders zoals: veilig betalen in binnen- en buitenland, online je uitgaven beheren en een reiskostenverzekering.

Membership Rewards Spaarprogramma
Heb je een Green card dan doe je automatisch mee met het spaarprogramma. Elk bedrag dat je betaalt met de Green card levert je minstens 1 spaarpunt op. Wat kun je met je punten doen?
– Inwisselen voor giftcards, artikelen en reizen.
– Overboeken naar andere programma’s zodat je ze kunt inwisselen voor reizen of
airlines.
– Punten gebruiken om het uitstaande saldo op je rekening te verlagen.

Kijkje in de webshop
Benieuw naar de artikelen waarvoor je kunt sparen? Het aanbod is ontzettend groot, denk bijvoorbeeld aan:
– Elektronica zoals audio, laptops, tablets en huishoudelijke artikelen
– Lifestyle producten zoals geurtjes, dure zonnebrillen of fietsen
– Wijnen en lekkernijen
– Goede doelen
– Reizen en uitjes.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 19 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)