2000 euro lenen? Bekijk de mogelijkheden.


Wilt u 2000 euro lenen? Er kan in uw persoonlijke omstandigheden een situatie ontstaan dat u dringend geld nodig heeft. Bij voorbeeld voor een dure reparatie aan de auto. Of als meerdere elektrische apparaten in huis het kort na elkaar begeven. Dan is het een optie om hiervoor een lening af te sluiten. Een kleine lening is doorgaans nog wel te overzien. Als u bij voorbeeld 2000 euro lenen overweegt dan kunt u hiervoor bij diverse financiële instellingen terecht. Uw eigen bank is wellicht de eerste optie. Als u daar geen lening kunt krijgen, dan zijn er op het internet verschillende aanbieders die u in overweging kunt nemen. Bijvoorbeeld een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Vergelijk op kleinbedraglenen.nl de verschillende lening aanbieders waar u online gratis en vrijblijvend een offerte kunt aanvragen.

  

Waar kan ik 2000 euro lenen?

Een geldbedrag van 2000 euro lenen is mogelijk bij meerdere online aanbieders zoals bij voorbeeld Kredietspotter, Santander of Geldshop. 2000 Euro lenen kunt u ook prima online regelen. Bij veel banken kunt u online een lening aanvragen. Maar er zijn ook bedrijven die zich specifiek op het verstrekken van leningen richten en verder geen bancaire diensten aanbieden. Geldspotter, Kredietspotter en Santander zijn voorbeelden van dit soort bedrijven. U kunt hier informatie inwinnen als 2000 euro lenen u uit uw financiële problemen kan helpen. Voor het verstrekken van een dergelijke lening gelden wel voorwaarden waaraan u moet voldoen. Voldoet u niet aan de criteria van de geldverstrekker dan wordt er geen lening verstrekt.

 


Lening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Vandaag nog een offerte
 


 

Wat zijn de voorwaarden voor een lening?

U kunt pas geld lenen als u meerderjarig bent. Officieel bent u dat als u 18 jaar of ouder bent, maar sommige kredietverstrekkers hanteren een leeftijdsgrens van 19 of 21 jaar. Uw leeftijd wordt gecontroleerd aan de hand van een kopie van uw ID bewijs dat u moet sturen bij uw aanvraag. Verder moet u de Nederlandse nationaliteit hebben en in Nederland woonachtig zijn. Soms wordt een bewijs van uw inkomsten gevraagd. Dit doet de lening verstrekker om te beoordelen of u de lening op tijd terug kunt betalen.

  

Verschillende soorten leningen

Een bedrag van 2000 euro lenen kan op verschillende manieren. U kunt een doorlopend krediet afsluiten of een persoonlijke lening. Het verschil tussen deze twee is dat u bij een persoonlijke lening het geld direct op uw rekening gestort krijgt. Kiest u voor een doorlopend krediet dan kunt u hieruit in porties het geld opnemen. Het voordeel daarvan is dat u alleen rente betaalt over het opgenomen deel. U kunt dit ook tussentijds aflossen en dan eventueel later weer opnieuw opnemen.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 

Is online lenen wel veilig?

Bij gerenommeerde lening verstrekkers die al vele jaren actief zijn kunt u met een gerust hart een lening afsluiten. Als u zich aan de voorwaarden houdt zoals regelmatige aflossing dan zult u zeker geen problemen ondervinden. Verhalen over agressieve incassomethoden en woekerrente bij niet tijdig aflossen komen wel voor, maar dit gebeurt vaak bij kleine bedrijfjes die sowieso al tegen woekerprijzen geld uitlenen. Het is niet verstandig om met zo’n bedrijf in zee te gaan. Als dit nog de enige mogelijkheid is om geld te lenen is het verstandiger om uw uitgavenpatroon aan te passen, een grote uitgave uit te stellen indien mogelijk of hulp te zoeken als u in ernstige financiële moeilijkheden bent gekomen bij een officiële instantie zoals bij voorbeeld uw gemeente. Vraag hulp bij een officiële instantie zoals bij voorbeeld uw gemeente of het NIBUD.

  

2000 euro lenen met BKR registratie

Wilt u 2000 euro lenen met een BKR registratie. Een aanvraag voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet wordt in vrijwel alle gevallen getoetst bij het BKR. Het Bureau Krediet Registratie houdt van alle particulieren bij welke leningen zij hebben. Door hiervan een opgave op te vragen kan de kredietverstrekker beoordelen of u er nog een lening bij kunt hebben zonder dat u in de financiële problemen komt. U kunt natuurlijk ook zelf uitrekenen hoeveel ruimte in uw inkomen u heeft na aftrek van alle vaste en noodzakelijke kosten. Als een lening niet verantwoord is zal de aanvraag worden afgewezen.

 


 

Overige mogelijkheden om geld te lenen.

Andere manieren om 2000 euro lenen mogelijk te maken? Het kan door de eerste besproken persoonlijke lening of een doorlopend krediet, maar u kunt ook bij uw eigen bank vragen wat de mogelijkheden zijn. Op basis van uw inkomen kan er een geldbedrag geleend worden. Ook is een creditcard een manier om online snel geld te lenen. Online creditcards vergelijken kunt u ook op kleinbedraglenen.nl en hiermee kunt u tot 5000 euro lenen. Ook kunt u een minilening aanvragen. U kunt tot een bedrag van 1500 euro lenen met een looptijd van 62 dagen. Kunt u vooruit met de helft van 3000 euro? Dan is een minilening ook een mogelijkheid.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 18 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)