50 Euro Lenen zonder BKR Toetsing


Wilt u een 50 euro lenen zonder BKR toetsing? Een kleine lening is aan te vragen bij Saldodipje. Dit is mogelijk door een minilening van 100 euro af te sluiten en hiervan maar 50 euro te gebruiken. Ook als u een BKR registratie heeft kunt u deze lening aanvragen zonder getoetst te worden. U kunt een minilening van 50 euro eenvoudig en snel online aanvragen. Wilt u meer geld lenen? Dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 500 euro lenen, 1000 euro lenen tot een bedrag van 1500 euro. Op deze pagina vindt u alle informatie hoe u 50 euro kunt lenen dat binnen 24 uur op uw rekening staat.

  


Beste minilening aanbieders


 

Saldodipje Minlening

€100 tot €1000
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 45 dagen
 • Handig voor korte overbrugging
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje Plus Lening

€100 tot €2500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Langere terugbetaaltermijn
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

  

Waar kunt u 50 euro lenen?

U kunt gemakkelijk en snel 50 euro lenen bij Saldodipje. Hierbij moet u een lening van 100 euro aanvragen en hiervan maar 50 euro gebruiken. U kunt de overgebleven 50 euro direct terugstorten via Ideal. Een kleine lening aanvragen van 50 euro heeft een standaard doorlooptijd van 30 dagen. Dit houdt in dat u deze lening binnen 30 dagen terug betaalt moet hebben. Daarnaast moet u aan een aantal voorwaarden voldoen om een minilening te kunnen aanvragen.

 


 

Minilening Alternatief

Andere mogelijkheden zijn het aanvragen van krediet bij de bank. Dit staat bekend als in het rood staan. Hierbij kunt u tegen een relatief lage kosten 50 euro lenen. Een andere optie is een creditcard aanvragen waarbij u alleen 50 euro pint bijn uw bank. Voor een kredietkaart zijn vaak wel eisen van inkomsten verbonden. Ook kunt u nagaan bij vrienden en familie of u voor een korte periode geld kunt lenen.

 


 

Voorwaarden van een Minilening

 • Woonachtig in Nederland
 • Nederlandse nationaliteit
 • Leeftijd tussen 21 en de 70 jaar
 • Mogelijk dat u moet beschikken over een bewijs van inkomen

 


 

Hoe kunt u 50 euro lenen?

Het aanvragen van een lening van 50 euro is gemakkelijk en snel bij Saldodipje. Een minilening zonder papierwerk is hierbij vaak de wens van de klant en hierdoor is het aanvraag proces erg gemakkelijk. Hierbij moet u een aantal stappen doorlopen.

In 5 stappen aangevraagd

 1. Naar de site van de minilening aanbieder
 2. Kopie van uw ID in kleur via een webcam doorsturen
 3. Keuze maken persoonlijke garantsteller of externe garantsteller
 4. €0,01 overboeken om uw bankrekening goed te keuren
 5. Na akkoord krijgt u uw lening toegewezen binnen 1 dag

 


De kosten van een lening van 50 euro

Zoals hierboven beschreven moet u een lening aangaan van 100 euro waarbij u maar 50 euro gebruikt. De kleine lening kan een stuk duurder uitvallen als u geen persoonlijke garantsteller heeft. De kosten van een lening van 100 euro met een garantsteller van een minilening aanbieder zijn als volgt:

30 dagen met garantsteller

De kosten zijn €1,08 als u kiest voor een periode van 30 dagen en kiest u voor een garantsteller die aangesloten is bij Saldodipje dan komt er een bedrag van €21,00 bovenop.

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 


 

 


 

50 euro lenen zonder BKR toetsing

U kunt geldbedragen onder de 500 euro lenen zonder dat u bij het BKR wordt getoetst. Dus wilt u snel geld lenen met een negatieve BKR registratie, dan zijn vele mogelijkheden voor een voordelige minilening. Het aanvragen van een minilening is gratis, vrijblijvend en kunt u binnen enkele minuten online doen. Door een aantal stappen te doorlopenen kunt u gemakkelijk en snel geld lenen. Het minimum bedrag voor een minilening bedraagt 100 euro tot maar liefst 1500 euro. Dus heeft u met spoed geld nodig voor een korte tijd? Dan is dit de uitkomst! U kunt eenvoudig uw lening aflossen binnen enkele weken.

 


 

Wat is een BKR registratie?

In Nederland is er bescherming als het gaat om consumentenleningen. Het Bureau Krediet Registratie, beter bekend als het BKR, is een instantie die de leningen van Nederlanders bijhoud. Zo geeft het BKR aan dat er 9 miljoen consumenten in hun bestand staan. en leningen vanaf 500 euro worden registreert bij het BKR. Bij een BKR registratie heeft men over het algemeen een negatieve associatie.

Het geval is dat er twee soorten registratie zijn, een negatieve BKR registratie, maar ook een positieve BKR registratie. Zolang u uw lening afbetaald is er niks aan de hand en heeft u een positieve registratie. U krijgt een negatieve registratie als u uw lening niet kunt afbetalen. Na twee maanden betalingsachterstand zal de lening verstrekker dit melden bij het BKR. U heeft dan hoogst waarschijnlijk al wel contact of bericht gehad van uw lening aanbieder over uw achterstand. Ter bescherming kunt u dan geen lening meer afsluiten.

U kunt uw eigen registratie opvragen voor € 4,95 op de BKR website

 


 

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 17 mei 2021

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)