Hoe een Minilening aanvragen?

Een minilening aanvragen kunt u gemakkelijk en snel online doen. Er zijn een hoop aanbieders online te vinden. Op kleinbedraglenen.nl vindt u een overzicht van betrouwbare minilening aanbieders. Minilening, ook wel minikrediet of flitskrediet genoemd, is bij uitstek de beste keus als u op korte termijn geld nodig heeft. Hiermee kunt u veilig en betrouwbaar online geld lenen. Uw gewenste bedrag wordt dan binnen één werkdag op uw bankrekening gestort nadat uw aanvraag is goedgekeurd. Het is verstandig om de lening als een voorschot op uw toekomstige inkomen te zien. Heeft u uw inkomsten binnen dan kunt het uw minilening gemakkelijk en snel terugbetalen.

 
 

 

Beste minilening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

 

Hoeveel kunt u lenen met een minilening?

Als u een minilening wilt aanvragen verschilt de minimum en maximum lening per minilening aanbieder. Zo kunt al een minilening aanvragen vanaf 50 euro, maar kunt u ook een minilening aanvragen als u 1000 euro of meer wilt lenen. De hoogte van uw kleine lening bepaald ook de looptijden. Een mini lening is voornamelijk handig en u onverwachte of openstaande rekeningen heeft. Ook kan het natuurlijk gebruikt worden voor de wekelijkse boodschappen. Bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening is de terugbetalingstermijn vaak langer.

Specifiek bedrag lenen?

Bent u op zoek naar een specifiek bedrag dat u wilt lenen? Het is mogelijk om uw eigen bedrag te bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld 50 euro lenen, 500 euro lenen tot een bedrag van 1500 euro. Hoeveel u kunt lenen verschilt per aanbieder. Hieronder vindt u een overzicht van de, door Kleinbedraglenen.nl, geselecteerde minilening aanbieders.

Hoeveel geld wilt u lenen met een minilening?

Alle minilening bedragen op een rij!

50 euro lenen

100 euro lenen

200 euro lenen

 

300 euro lenen

400 euro lenen

500 euro lenen

 

600 euro lenen

700 euro lenen

800 euro lenen

Waar kunt u een minilening aanvragen?

Er zijn meerdere minilening aanbieders waar u online een mini lening kunt afsluiten. Het aanbod verschilt per online lening verstrekkers. Zo kan het minimale leenbedrag en maximale leenbedrag per aanbieder verschillen. Door deze verschillende voordelen van online lening verstrekkers zijn er vele minilening varianten. Bekijk hieronder een overzicht van mini lening aanbieders.

 

Als u het geleende bedrag binnen uw terugbetalingstermijn betaalt is een minilening handig om een klein bedrag te lenen.

Als u het geleende bedrag binnen uw terugbetalingstermijn betaalt is een minilening handig om een klein bedrag te lenen.

Minilening van Ferratum of Saldodipje

Bij Ferratum en Saldodipje kunt u een klein bedrag lenen van bijvoorbeeld 100 euro, 200 euro, 300 euro tot een bedrag van 1500 euro. Hierbij kunt u kiezen voor een doorlooptijd van 15, 30, 45 dagen tot 62 dagen. Na uw aanvraag zult u gekeurd worden op uw garantsteller. Na goedkeuring kan het bedrag binnen 24 uur op uw rekening staan. U kunt gemakkelijk en snel binnen 10 minuten een minilening aanvragen vanaf 100 euro en maximaal lenen tot 1500 euro.

Persoonlijke lening of Doorlopend krediet

Bent u op zoek naar een groter bedrag dan 1500 euro? Dan kan een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet van bijvoorbeeld Santander de uitkomst zijn. Bij Santander kunt u een minilening aanvragen vanaf 1500 euro. Hierbij wordt er niet een laag maximum bedrag bepaald zoals bij Ferratum. De hoogte van uw minilening is afhankelijk van uw inkomen. Het voordeel van een minilening aanvraag bij Santander is dat u gratis en vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Op basis van uw gegevens kunnen zij de meest geschikte en goedkoopste minilening aanbieden.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Wanneer moet ik het geldbedrag terug betalen?

Met een minilening heeft u snel geld op uw rekening. Dit moet binnen een bepaalde tijd terugbetaald worden. Dit kan uiteraard gemakkelijk en snel door middel van internetbankieren. Deze periode wordt ook wel de looptijd of het betalingstermijn van een minilening genoemd. Dit verschilt ook per minilening aanbieder.

Bij Ferratum worden de volgende terugbetalingstermijn gehanteerd:

  • 15 dagen
  • 30 dagen
  • 45 dagen
  • 62 dagen

U kunt zelf een looptijd of leentermijn kiezen, dit varieert van 15, 30, 45 of 62 dagen voor een lening bij Ferratum.

Hoe snel staat een minilening op mijn rekening?

Heeft u snel geld nodig en heeft uw minilening spoed? Na goedkeuring en akkoord kunt u het snelst een minilening aanvragen bij Ferratum. Het kan al binnen 24 uur op uw rekening overgemaakt worden. Dit is dus de snelste manier om minikrediet af te sluiten. Houd er rekening mee dat bepaalde banken een langere verwerkingstijd hebben, dit is gemiddeld een aantal werkdagen. U kunt het beste bij uw bank navragen hoe lang het duurt voordat het geld erop staat. Ideaal als u deze maand krap zit en een extraatje nodig heeft. De lening kunt u binnen een aantal dagen of weken terugbetalen en heeft u toch direct geld.

Meer informatie over een klein bedrag lenen

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een minilening?

Om in aanmerking te komen voor een minilening moet u bij de meeste lening verstrekkers aan een aantal voorwaarden voldoen. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt? Vraag dan vrijblijvend en kosteloos een offerte aan om te kijken of u voldoet aan de desbetreffende voorwaarden.

  • Woonachtig in Nederland
  • Nederlandse nationaliteit
  • Tussen 21 en 70 jaar
  • Geen uitkering, uitzendkrachten en ZZP’ers.
  • Mogelijk een bewijs van inkomen zoals een recent bankafschrift

Wat voor kosten zijn er verbonden aan een minilening?

De kosten van deze leningen verschillen per aanbieder en dit bedrag is afhankelijk van het product dat u kiest. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoogte van uw lening, de looptijd van de lening en het jaarlijks kostenpercentage (JKP). De kosten kunt u het beste op de websites van de aanbieders bekijken. Zo bent u altijd gegarandeerd van up-to-date informatie en actuele kosten.

 

Let er wel op dat er één hoofdregel geldt bij het afsluiten van een lening namelijk, leen verstandig. Kunt u het geldbedrag binnen de afgesproken termijn afbetalen? Dan is geld lenen zo nu en dan een redder in nood! Kunt u het geldbedrag niet binnen de afgesproken termijn terugbetalen of weet u het niet zeker? Maak dan geen gebruik van een leningen, want hieraan zijn extra kosten verbonden. Als u daardoor in financiële problemen komt, kan het in het uiterste geval zelfs leiden tot incassobureaus. Dit moet u te alle tijde voorkomen, want geld lenen kost geld.