Geld lenen met een Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is een lening die u kunt afsluiten om grote aankopen te doen. Denk hierbij aan een auto, boot of een verbouwing aan uw huis. U krijgt het geleende bedrag in het geheel op uw bankrekening gestort. Vervolgens moet u het geleende bedrag in termijnen terugbetalen. Bij een persoonlijke lening wordt alles vastgelegd in een leenovereenkomst. U heeft met een persoonlijke lening een vaste looptijd, vaste rente en een vast bedrag maandgedrag voor het aflossen van de lening. Het maandelijks bedrag bestaat uit een deel van de aflossing en rente. Bent u opzoek naar een flexibele lening? Dan voldoet het doorlopend krediet meer aan uw wensen. Ook een minilening kan interessant zijn voor het lenen van de volgende bedragen: 500 euro lenen, 1000 euro lenen of 1500 euro lenen.

Persoonlijke lening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionCollectief, gratis en vrijblijvende offerte 


 Vanaf 5000 euro lenen


Persoonlijke Lening


Doorlopend Krediet


PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

PLAN - PRICE

Description

Kredietspotter.nlGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

Geldshop

Geldshop is één van de grootste intermediair in Nederland op het gebied van leningen aan consumenten voor de aankoop van consumptiegoederen. Denk hierbij aan auto´s, verbouwingen, caravan, boot etc. Geldshop stimuleert hun klanten om op een verantwoordelijke manier geld te lenen.
Het minimumbedrag wat u kunt lenen is €2.500,-. Het maximum leenbedrag is €75.000,-. De rente die u moet betalen over het leenbedrag is afhankelijk van onder andere u inkomen en de hoogte van het bedrag. De rente die u moet betalen kan variëren tussen de 4,5% en 14,0%.

Krediet concurrent

Bij Krediet concurrent krijgt u gratis advies over uw lening. Middels een aanvraagformulier kunt u een lening aanvragen. Deze aanvraag wordt door Krediet concurrent ingediend bij diverse banken. Vervolgens ontvangt u meerdere offertes die u samen met uw adviseur kunt doornemen. Met het advies van uw adviseur kun u een goede keuze maken over waar u een persoonlijke lening wilt afsluiten.
U kunt minimaal €2.500,- en maximaal €100.000,- lenen al is de hoogte van de lening wel afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Kredietspotter

Kredietspotter helpt u om de meest voordelige lening af te sluiten. U kunt een lening afsluiten voor de aanschaf van duurzame goederen zoals een auto, verbouwing of nieuwe keuken. Maandelijks betaalt u een vast bedrag, vaste rente en er is een vaste looptijd, daarnaast is er de mogelijkheid om uw geleende bedrag af te bouwen. Op de site van Kredietspotter kunt u makkelijk uitrekenen hoeveel geld u maximaal kunt lenen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

De Leningmakelaar

Dankzij hun samenwerking met een groot aantal geldverstrekkers kunt u bij de Leningmakelaar uit meer dan 30 leningen kiezen. Bij de Leningsmakelaar staan de wensen en behoeften van de klanten altijd centraal. Voordat u een lening afsluit bepaalt u de hoogte van uw lening, het maandbedrag en de looptijd. Dit blijft de gehele looptijd hetzelfde. U heeft de mogelijkheid om boetevrij meer af te lossen. Het minimale bedrag dat u kunt lenen ligt rond de €1900,- en het maximale bedrag is €100.000,-

Hoeveel kan ik lenen?

De hoogte van het leenbedrag is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Er worden altijd naar de volgende gegevens gevraagd:

 • soort dienstverband
 • uw inkomen
 • hoogte van uw huur of hypotheek
 • burgerlijke staat
 • eventueel inkomen van uw partner
 • thuiswonende kinderen
 • het product/dienst waarvoor u geld wilt lenen
 • uw gewenste leenbedrag

Het is altijd van belang dat u elke maand in staat bent het maandbedrag af te lossen. Om die reden worden bovenstaande gegevens gevraagd. U kunt dus nooit een lening afsluiten waarvan de maandelijkse kosten te hoog zijn. Hetzelfde geldt voor de hoogte van het leenbedrag.

Lening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description

Visa World Card


Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard


Maandelijks online rekeningoverzicht


180 dagen Aankoopverzekering


€ 2500 extra bestedingsruimte


Bankonafhankelijk


Eerste jaar gratis en

€ 50 cadeau op uw creditcard

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Vaste rente

Bij een persoonlijke lening is geen sprake van een variabele rente, maar van een vaste rente, vaste looptijd en vast aflosbedrag. Dit biedt u meer zekerheid en minder risico. U mag bij een persoonlijke lening tussentijds extra aflossen, de meeste banken zullen hiervoor geen extra kosten in rekening brengen. Bij sommige banken of geldverstrekkers brengen ze wel kosten in rekening, dit is maximaal 1% van het leenbedrag.

Voorwaarden persoonlijke lening

Als u geld wilt lenen zijn er een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen. Niet iedereen kan zomaar geld lenen. Al deze voorwaarden zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat de lener niet in grote geldproblemen komt en dat de geldverstrekker zijn geld weer terugkrijgt.

De voorwaarden:

 • U moet minimaal 18 jaar oud zijn, in sommige gevallen 21 of 25 jaar oud.
 • De maximale leeftijd waarop u een lening kan afsluiten is tussen de 65 en 67 jaar
 • U moet een stabiel inkomen hebben.
 • U mag geen hoge schulden of hele hoge vaste lasten hebben.
 • U mag geen negatieve BKR-registratie hebben.
 • U inkomen mag niet te laag zijn.

Waar moet u opletten bij een persoonlijke lening?

Bent u iemand die niet zo goed met geld kan omgaan, dan raadt kleinbedraglenen.nl kunt u het beste een persoonlijke lening afsluiten in plaats van een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening wordt alles vastgelegd: de rente, de looptijd en de hoogte van het aflosbedrag. Dat geeft meer zekerheid.

Wilt u graag een lening afsluiten, houd dan rekening van de volgende punten:

 • Bekijk of u een boete moet betalen als u vroegtijdig meer wilt aflossen
 • Leen alleen geld als het echt noodzakelijk is, geld lenen kost geld.
 • Het kan jaren duren voordat u een lening hebt afgelost.
 • Denk goed na over de kosten die de lening met zich meebrengt.
 • Lees goed de voorwaarden van de lening door.
 • Zorg dat u op legale wijze geld leent, controleer daarom of de kredietverstrekker een AFM-vergunning heeft.
 • Ga voor uzelf na of u de maandlasten voor langere tijd kunt blijven betalen (vast baan, gezinsuitbreiding etc.).

Een persoonlijke lening met BKR registratie

BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Elke kredietverstrekker (bedrijven/banken waar u geld kunt lenen) is wettelijk verplicht om elke lening aan te melden bij BKR. Leent u ergens een bedrag, dan staat u dus vanzelfsprekend aangemeld bij BKR. Kredietverstrekkers doen vaak een toetsing bij BKR wanneer u daar geld wilt lenen. Middels de toetsing kunnen ze zien of u al ergens anders geld leent en hoe u er financieel voorstaat. Een registratie bij BKR blijft 5 jaar staan, ook al heeft u het bedrag al afgelost.
Heeft u een lening en kunt u deze niet op tijd betalen dan kunt u een negatieve BKR-registratie krijgen. Mocht dit het geval zijn dan is het haast niet mogelijk om in de toekomst nogmaals geld te lenen.

Lening oversluiten

Heeft u een lening afgesloten en vindt u goedkopere persoonlijke lening of een mogelijkheid om korter te kunnen aflossen? In dat geval kunt u uw lening laten oversluiten naar een leningverstrekker die goedkoper is. U bestaande lening wordt dan afgelost door de nieuwe kredietverstrekker en sluit u met hen een nieuwe overeenkomst af. Bekijk van tevoren of u gebruik kan maken van een overstapservice en of u boetevrij uw bedrag kunt aflossen bij uw huidige kredietverstrekker.

Meer informatie over een klein bedrag lenen