Wilt u 500 euro lenen? Dit is online mogelijk door het een minilening aan te vragen. Hier kunt u gemakkelijk en snel 500 euro lenen. Ook kunt u ervoor kiezen om gratis en vrijblijvend een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan te vragen. Dit kan nodig zijn voor een onvoorziene kosten of om de maand te overbruggen. U kunt het geleende bedrag bij binnen enkele maanden weer terug betalen. U kunt snel en eenvoudig een klein bedrag van 500 euro lenen. Dit is eenvoudig online te regelen. U vindt op kleinbedraglenen.nl alle informatie over minileningen vanaf 100 euro.


Overzicht minilening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

500 euro lenen met een minilening

Als u een klein bedrag leent, kunt u een bedrag tussen de 100 en 1500 euro lenen. Het voordeel van een minilening is dat u de mini lening voor een korte periode afsluit. De looptijd van de lening varieert van 15 dagen, 30 dagen, 45 dagen tot 62 dagen. Ideaal voor een overbrugging van de maand. Zodra uw loon op uw rekening gestort wordt, kunt u de lening weer terugbetalen. U kunt dit krediet zien als een soort voorschot op uw inkomen. Het is echter wel de bedoeling dat u de lening aan het eind van de vervaldatum ook daadwerkelijk terugbetaalt.

500 euro lenen met een persoonlijke lening of doorlopend krediet

U kunt er ook voor kiezen om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen bij Kredietconcurrent.nl. Zij zoeken en bieden u een goedkope en passende lening aan dat bij uw financiële situatie past. De looptijd van deze leningen zijn vast of variabel. Bij een persoonlijke lening houdt in dat u kunt kiezen wanneer u uw lening terug betaald en is de rente vast. Bij het doorlopend krediet kunt u wanneer u wilt geld opnemen en aflossen. Echter is hier de rente ook variabel en kan omhoog gaan maar ook verlaagt worden. Dit is de enige lening verstrekker waar u online 500 euro kunt lenen.

Met spoed een 500 euro lenen

Het is mogelijk om online via verschillende lening aanbieders met spoed een klein bedrag te lenen van 500 euro. Als u de aanvraag heeft ingediend, wordt deze verwerkt. Zodra de lening is goedgekeurd, kunt u binnen 24 uur het geld op uw rekening verwachten. Houdt er wel rekening mee dat er wordt uitgegaan van werkdagen. Deze minilening kan afgesloten worden voor 15, 30 of 45 dagen. Daarna dient het geleende bedrag direct terugbetaalt te worden, inclusief de rente. Er wordt bij een minikrediet een laag rentepercentage gehanteerd.

500 euro lenen als student

Studenten vanaf 18 jaar kunnen tegenwoordig eenvoudig een klein bedrag lenen. U kunt hiervoor gebruik maken van een minilening. Een student kan een klein bedrag lenen, variërend tussen de € 100 en € 1500 zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt. U moet wel een inkomen hebben om aan de voorwaarden te voldoen.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Een klein bedrag lenen zonder rente is mogelijk

Er zijn een aantal aanbieders waarbij u een renteloze lening kunt afsluiten. Echter er wordt dan de kortste looptijd gehanteerd. Als u te laat terugbetaalt dan worden er wel hoge kosten in rekening gebracht. Wilt u bijvoorbeeld 1000 euro lenen? Voordat u echter een klein bedrag bij een kredietverlener afsluit, is het wel belangrijk om te weten of u daadwerkelijk geen rente betaalt.

500 euro lenen zonder BKR toetsting

Het is mogelijk om een klein bedrag te lenen zonder BKR toetsing. Studenten kunnen een minilening van 500 euro lenen zonder een toetsing bij het BKR. U kunt ook geld lenen als u geregistreerd staat bij het BKR. Echter niet alle kredietverschaffers hanteren dezelfde voorwaarden. Staat u bij het BKR geregistreerd let er dan goed op bij welke aanbieder u de lening afsluit.

Klein bedrag lenen met BKR registratie

Als u besloten hebt om een kleine bedrag te lenen, zorg er dan voor dat u van tevoren goed voorgelicht bent. Dit kun u doen door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Niet alle aanbieders hanteren dezelfde normen. Let daarom goed op, zodat u niet ineens voor verrassingen komt te staan. Het is daarnaast ook belangrijk om te weten of u het bedrag dat u wilt lenen ook daadwerkelijk zodra de looptijd afloopt kunt terugbetalen. Bij twijfel kunt u beter geen geld lenen bij een officiële kredietverstrekker.

Meer informatie over een klein bedrag lenen