500 Euro Lenen


Wilt u 500 euro lenen? Dit is mogelijk met een minilening van Saldodipje.Door online een minilening aan te vragen kunt u gemakkelijk een lening van 500 euro afsluiten. Daarnaast bieden wij ook informatie over hoe u 500 euro kunt lenen naast een minilening. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een consumptief krediet, creditcard, in het rood staan bij uw bank of een lening bij bekende met duidelijke regels en afspraken. Lees verder voor meer informatie over lening mogelijkheden, aanbieders, kosten en looptijden.

  


Beste minilening aanbieders


 

Saldodipje Minlening

€100 tot €1000
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 45 dagen
 • Handig voor korte overbrugging
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje Plus Lening

€100 tot €2500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Langere terugbetaaltermijn
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

500 euro lenen

Het is mogelijk om 500 euro te lenen via verschillende wegen. Een van de gebruikelijke wegen is om bij vrienden of familie te lenen. Dit is niet altijd mogelijk of wenselijk. Een andere alternatief is een minilening. Hierbij kunt u een klein bedrag lenen om een korte periode te overbruggen. Ook is in het rood staan bij de bank een optie. Hierbij kunt u met uw eigen betaaldrekening onverwachte uitgaven toch betalen. Tot slot is het mogelijk om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan te vragen. Hiervoor heeft u wel een vast inkomen nodig. Hierbij kunt u vanaf 1500 euro lenen en hiervan enkel 500 euro gebruiken. Het resterende bedrag stort u direct terug bij ontvangst. Tot slot is een creditcard een optie. Hierbij kunt u 500 euro pinnen bij een bank en het middels een geldautomaat weer op uw rekening zetten.

 


 

Minilening

Als u een klein bedrag leent kunt u een bedrag tussen de 100 en 2500 euro lenen. Het voordeel van een minilening is dat u de mini lening voor een korte periode afsluit. De looptijd van de lening varieert van 30 dagen, 45 dagen voor bedragen tot 1000 euro. Wilt u meer lenen dan kunt u een lening tussen de 1000 en 2500 euro afsluiten middels een Plus lening van Saldodipje. Hierbij heeft u 1 tot 4 maanden de tijd om de lening terug te betalen. Ideaal voor een overbrugging van de maand of voor een onverwachte rekening. Zodra uw loon op uw rekening gestort wordt, kunt u de lening weer terugbetalen. U kunt dit krediet zien als een soort voorschot op uw inkomen. Het is echter wel belangrijk dat u de lening aan het eind van de vervaldatum ook daadwerkelijk terugbetaalt.

 


 

Minilening bij Saldodipje

Een minilening is eenvoudig en online te regelen bij Saldodipje. Hierbij kunt u in een aantal stappen een kleine lening aanvragen. U kiest een bedrag en looptijd, vervolgens moet u uw gegevens doorgeven inclusief een kleurkopie van uw ID, rijbewijs of paspoort (dit kan via de webcam), vervolgens moet u de keuze maken voor een persoonlijke garantsteller of een aangesloten partij (hoge kosten), tot slot moet u uw rekeningnummer goedkeuren door 1 eurocent over te maken via iDeal.


Kosten en voorwaarden

De kosten van de lening van 500 euro is afhankelijk van uw gewenste looptijd en of u een persoonlijke garantsteller heeft. Heeft u geen persoonlijke garantsteller dan kan de lening een stuk duurder uitvallen door de bijkomende kosten. Als u kiest voor een doorlooptijd van 30 dagen dan zijn de vaste kosten €5,41 en de kosten van de externe garantsteller €110. Als u kiest voor een periode van 45 dagen dan zijn de vaste kosten €8,13 en de kosten van de externe garantsteller €166,65. Hierbij is het dus een stuk goedkoper als u een persoon kent die voor u garant wilt staan.

  

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

U kunt er ook voor kiezen om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen bij Santander.nl. Hierbij kunt u een doorlopend krediet aangaan en hiervan maar 500 euro gebruiken. Zij bieden u een goedkope en passende lening aan dat bij uw financiële situatie past. De looptijd van deze leningen zijn vast of variabel. Bij een persoonlijke lening houdt in dat u kunt kiezen wanneer u uw lening terug betaald en is de rente vast. Bij het doorlopend krediet kunt u wanneer u wilt geld opnemen en aflossen. Echter is hier de rente ook variabel en kan omhoog gaan maar ook verlaagt worden. Dit is de enige lening verstrekker waar u online 1500 euro kunt lenen tegen lagere kosten ten opzichte van een minilening.

 


 

Creditcard of in het rood staan

Tot slot zijn er nog twee mogelijkheden. U kunt uw bank benaderen om een krediet op uw betaalrekening aan te vragen. Dit heet in het rood staan in de volksmond. Hierbij kunt u voor een korte periode beschikken over geld met het gemak van uw eigen bankrekening. Ook kunt u een creditcard aanvragen bij uw bank of een creditcard aanbieder. Hierbij kunt u via een pinopname bij een bank geld opnemen en vervolgens storten op uw rekening. Dit wordt de volgende maand afgeschreven als uw inkomsten weer op uw rekening staat.

  

Met spoed een 500 euro lenen

De snelste manieren om een lening aan te vragen is een minilening van Saldodipje of in het rood staan bij de bank. In het rood staan kan u bij de meeste banken online aanvragen. Een mini lening kunt u ook online aanvragen met spoed om een klein bedrag te lenen van 500 euro. Als u de aanvraag heeft ingediend, wordt deze verwerkt. Zodra de lening is goedgekeurd, kunt u binnen 24 uur het geld op uw rekening verwachten. Houdt er wel rekening mee dat er wordt uitgegaan van werkdagen. Deze minilening kan afgesloten worden voor 30 of 45 dagen. Daarna dient het geleende bedrag direct terugbetaalt te worden, inclusief de rente. Er wordt bij een minikrediet een laag rentepercentage gehanteerd.

 


 

Studentenlening

Studenten vanaf 21 jaar kunnen tegenwoordig eenvoudig een klein bedrag lenen. U kunt hiervoor gebruik maken van een minilening. Een student kan een klein bedrag lenen, variërend tussen de €100 en €2500 zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt. U moet wel een inkomen hebben om aan de voorwaarden te voldoen, dit kan studiefinanciering zijn.

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 


 

Een klein bedrag lenen zonder rente is mogelijk

Er zijn een aantal aanbieders waarbij u een renteloze lening kunt afsluiten. Echter er wordt dan de kortste looptijd gehanteerd. Als u te laat terugbetaalt dan worden er wel hoge kosten in rekening gebracht. Wilt u bijvoorbeeld 1000 euro lenen? Voordat u echter een klein bedrag bij een kredietverlener afsluit, is het wel belangrijk om te weten of u daadwerkelijk geen rente betaalt.

 


 

500 euro lenen zonder BKR toetsting

Het is mogelijk om een klein bedrag te lenen zonder BKR toetsing. Een minilening van 500 euro lenen wordt niet getoetst bij het BKR omdat het om een kortlopende lening gaat. Leningen met een looptijd van minder dan 3 maanden zijn vrijgetsld van toetsing bij het BKR. U kunt ook geld lenen als u geregistreerd staat bij het BKR. Echter niet alle kredietverschaffers hanteren dezelfde voorwaarden. Staat u bij het BKR geregistreerd let er dan goed op bij welke aanbieder u de lening afsluit. Het is ten alle tijden belangrijk dat u geld leent dat u kunt terug betalen.

 


 

Klein bedrag lenen met BKR registratie

Het is alleen mogelijk om een klein bedrag te lenen als u een BKR registratie achter uw naam hebt staan via een minilening. Niet alle aanbieders hanteren dezelfde normen, zo kunt u niet een persoonlijke lening of doorlopend krediet krijgen met een BKR registratie. Let daarom goed op, zodat u niet ineens voor verrassingen komt te staan. Het is daarnaast ook belangrijk om te weten of u het bedrag dat u wilt lenen ook daadwerkelijk zodra de looptijd afloopt kunt terugbetalen. Bij twijfel kunt u beter geen geld lenen bij een officiële kredietverstrekker die niet aan de VFN normen voldoen.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 17 mei 2021

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)