500 Euro Lenen


Wilt u 500 euro lenen? Dit is mogelijk door online een minilening aan te vragen of een consumtief krediet aan te vragen. Op deze pagina vindt u informatie hoe u eenvoudig 500 euro kunt lenen middels een minilening. Ook kunt u ervoor kiezen om gratis en vrijblijvend een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan te vragen en van deze lening maar 500 euro te gebruiken. Dit is ook een manier om een klein bedrag van 500 euro te lenen. Lees verder voor meer informatie over lening aanbieders, kosten en looptijden.

  


Beste minilening aanbieders


 

POPULAIR

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

 


 

Met een minilening 500 euro lenen

Als u een klein bedrag leent, kunt u een bedrag tussen de 100 en 1500 euro lenen. Het voordeel van een minilening is dat u de mini lening voor een korte periode afsluit. De looptijd van de lening varieert van 15 dagen, 30 dagen, 45 dagen tot 62 dagen. Ideaal voor een overbrugging van de maand. Zodra uw loon op uw rekening gestort wordt, kunt u de lening weer terugbetalen. U kunt dit krediet zien als een soort voorschot op uw inkomen. Het is echter wel de bedoeling dat u de lening aan het eind van de vervaldatum ook daadwerkelijk terugbetaalt.


Aanvragen bij Ferratum of Saldodipje

Een minilening is eenvoudig en online te regelen bij Ferratum of Saldodipje. Hierbij kunt u in een aantal stappen een kleine lening aanvragen. Het aanvragen gaat bij beide partijen ongeveer hetzelfde aangezien Ferratum of Saldodipje onder 1 bedrijf vallen. U kiest een bedrag en looptijd, vervolgens moet u uw gegevens doorgeven inclusief een kleurkopie van uw ID, rijbewijs of paspoort (dit kan via de webcam), vervolgens moet u de keuze maken voor een persoonlijke garantsteller of een aangesloten partij (hoge kosten), tot slot moet u uw rekeningnummer goedkeuren door 1 eurocent over te maken via iDeal.


Kosten en voorwaarden

De kosten van de lening van 500 euro is afhankelijk van uw gewenste looptijd en of u een persoonlijke garantsteller heeft. Heeft u geen persoonlijke garantsteller dan kan de lening een stuk duurder uitvallen door de bijkomende kosten. Als u kiest voor een doorlooptijd van 30 dagen dan zijn de vaste kosten €5,41 en de kosten van de externe garantsteller €110. Als u kiest voor een periode van 45 dagen dan zijn de vaste kosten €8,13 en de kosten van de externe garantsteller €166,65. Hierbij is het dus een stuk goedkoper als u een persoon kent die voor u garant wilt staan.

  

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

U kunt er ook voor kiezen om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen bij Santander.nl. Hierbij kunt u een doorlopend krediet aangaan en hiervan maar 500 euro gebruiken. Zij bieden u een goedkope en passende lening aan dat bij uw financiële situatie past. De looptijd van deze leningen zijn vast of variabel. Bij een persoonlijke lening houdt in dat u kunt kiezen wanneer u uw lening terug betaald en is de rente vast. Bij het doorlopend krediet kunt u wanneer u wilt geld opnemen en aflossen. Echter is hier de rente ook variabel en kan omhoog gaan maar ook verlaagt worden. Dit is de enige lening verstrekker waar u online 1500 euro kunt lenen tegen lagere kosten ten opzichte van een minilening.

  

Met spoed een 500 euro lenen

Het is mogelijk om online via verschillende lening aanbieders met spoed een klein bedrag te lenen van 500 euro. Als u de aanvraag heeft ingediend, wordt deze verwerkt. Zodra de lening is goedgekeurd, kunt u binnen 24 uur het geld op uw rekening verwachten. Houdt er wel rekening mee dat er wordt uitgegaan van werkdagen. Deze minilening kan afgesloten worden voor 15, 30 of 45 dagen. Daarna dient het geleende bedrag direct terugbetaalt te worden, inclusief de rente. Er wordt bij een minikrediet een laag rentepercentage gehanteerd.

 


 

500 euro lenen als student

Studenten vanaf 18 jaar kunnen tegenwoordig eenvoudig een klein bedrag lenen. U kunt hiervoor gebruik maken van een minilening. Een student kan een klein bedrag lenen, variërend tussen de €100 en €1500 zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt. U moet wel een inkomen hebben om aan de voorwaarden te voldoen, dit kan studiefinanciering zijn.

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€2500 euro€50.000 euroVast & Variabel

 


 

Een klein bedrag lenen zonder rente is mogelijk

Er zijn een aantal aanbieders waarbij u een renteloze lening kunt afsluiten. Echter er wordt dan de kortste looptijd gehanteerd. Als u te laat terugbetaalt dan worden er wel hoge kosten in rekening gebracht. Wilt u bijvoorbeeld 1000 euro lenen? Voordat u echter een klein bedrag bij een kredietverlener afsluit, is het wel belangrijk om te weten of u daadwerkelijk geen rente betaalt.

 


 

500 euro lenen zonder BKR toetsting

Het is mogelijk om een klein bedrag te lenen zonder BKR toetsing. Studenten kunnen een minilening van 500 euro lenen zonder een toetsing bij het BKR. U kunt ook geld lenen als u geregistreerd staat bij het BKR. Echter niet alle kredietverschaffers hanteren dezelfde voorwaarden. Staat u bij het BKR geregistreerd let er dan goed op bij welke aanbieder u de lening afsluit.

 


 

Klein bedrag lenen met BKR registratie

Als u besloten hebt om een kleine bedrag te lenen, zorg er dan voor dat u van tevoren goed voorgelicht bent. Dit kun u doen door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Niet alle aanbieders hanteren dezelfde normen. Let daarom goed op, zodat u niet ineens voor verrassingen komt te staan. Het is daarnaast ook belangrijk om te weten of u het bedrag dat u wilt lenen ook daadwerkelijk zodra de looptijd afloopt kunt terugbetalen. Bij twijfel kunt u beter geen geld lenen bij een officiële kredietverstrekker die niet aan de VFN normen voldoen.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)