Creditcard Aanvragen


Wilt u een Creditcard Aanvragen? Bekijk en vergelijk alle creditcard aanbieders en onze top 3 na het vergelijken van 18 creditcard aanbieders. Daarnaast vindt u informatie over de verschillende soorten creditcards en waarom een kredietkaart een reuze handig betaalmiddel is. Bekijk waar u een geschikte kredietkaart kunt aanvragen en hoe het precies werkt om credit card aan te vragen. Wilt u alle creditcards nog doornemen? Bekijk dan onze uitgebreide vergelijking van 18 verschillende creditcards.

  

Een creditcard aanvragen kunt u eenvoudig online regelen. Alle grote banken bieden creditcards aan en daarnaast zijn er ook andere instanties die een eigen creditcard hebben, al is deze meestal gerelateerd aan ofwel Visa of MasterCard. Als u een creditcard aanvraagt wordt vrijwel altijd een kredietcheck gedaan. Een creditcard wordt bij de kredietregistratie aangemeld omdat het in feite een schuld is die u heeft. Als u al meerdere leningen heeft kan het gebeuren dat een creditcard aanvragen niet mogelijk is. Op deze pagina vindt u alle informatie over de voor- en nadelen, voorwaarden en alle geschikte creditcard aanbieders.

 


Creditcard aanbiedingen


 

  

Wat is de beste creditcard?

Wat de beste creditcard is hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Als u voldoende heeft aan een bestedingslimiet van 2500 euro dan kunt u bij diverse banken een creditcard aanvragen voor een relatief laag bedrag. Als u klant bent bij bepaalde ondernemingen kunt u via hen soms een gratis creditcard aanvragen. Als u een hogere bestedingslimiet wenst, dan bent u aangewezen op een creditcard met meer faciliteiten. Voor deze kaarten wordt een (hogere) kaartbijdrage gevraagd. Wat de beste creditcard is hangt dus af van uw persoonlijke omstandigheden. Het is sowieso aan te raden meerdere opties te vergelijken alvorens u een creditcard aanvraagt.

 


 

Waar kunt u online een creditcard aanvragen?

Een creditcard online aanvragen is tegenwoordig de meest gebruikelijke manier. U gaat hiervoor naar de website van de instantie die de card uitgeeft. U vult uw gegevens in en stuurt de gevraagde documenten zoals een kopie van uw legitimatiebewijs op. Soms kan dit ook digitaal, soms moet u de documenten per post opsturen. Een creditcard online aanvragen is doorgaans in enkele minuten geregeld. Voordat u de card daadwerkelijk krijgt toegestuurd vindt doorgaans een check van uw kredietwaardigheid plaats. Als deze check akkoord is kunt u uw creditcard gaan gebruiken. U kunt onder andere de creditcard online gebruiken voor het doen van aankopen.

 


 

Visa creditcard

De Visa creditcard is wereldwijd één van de best geaccepteerde creditcards. U kunt er vrijwel overal ter wereld betalingen mee doen. Een Visa creditcard aanvragen kunt u rechtstreeks bij Visa regelen, maar er zijn ook andere instanties die een Visa creditcard uitgeven. Vaak zijn de kosten dan lager of is de card zelfs gratis. Als u gebruik wilt maken van uitgebreide faciliteiten en een hoge bestedingslimiet dan bent u vaak aangewezen op de duurdere cards van Visa, deze zijn doorgaans alleen rechtstreeks bij Visa aan te vragen.

 


 

MasterCard creditcard

De MasterCard creditcard wordt door veel verschillende banken aangeboden. Naast het MasterCard logo vindt u op de card dan ook het logo van uw bank. De MasterCard is één van de best geaccepteerde creditcards. U kunt er wereldwijd betalingen mee doen of garant staan voor bij voorbeeld het huren van een auto of het reserveren van een hotelkamer.

  

Online een Creditcard Aanvragen

Een creditcard is in feite een krediet dat u vrij kunt besteden. Hoe hoog dit krediet is hangt af van de overeenkomst die u bent aangegaan, 2500 euro is een gangbaar bedrag voor een creditcard. U kunt immers zelf bepalen waar u het geld aan uitgeeft. U kunt kleding kopen in een online winkel, een auto huren als u met vakantie bent in het buitenland of een nieuw bankstel kopen. Bedrijven die creditcards accepteren geven dit vaak aan door middel van een logo bij de entree of op de website.

Als u een betaling doet met uw creditcard dan werkt dit vaak hetzelfde als wanneer u een pinbetaling doet. Ook een creditcard heeft namelijk een pincode. U steekt de card in het kastje voor de betaling, u ziet het bedrag op het scherm verschijnen. U toetst de pincode van de creditcard in en drukt op OK. Vervolgens wordt de betaling verwerkt. Het bedrag dat u heeft uitgegeven wordt van uw tegoed afgetrokken. Via online betalen creditcard kunt u het openstaande bedrag betalen. Het is ook mogelijk om dit via een automatische afschrijving te laten verlopen, dan heeft u er geen omkijken naar.

 


 

Hoe kunt u betalen met een creditcard?

Online betalen met een creditcard is erg eenvoudig. U wordt nadat u heeft aangegeven met uw creditcard te willen betalen doorgestuurd naar een beveiligde pagina. Hier voert u uw creditcardnummer in, alsmede de naam die op de card staat. Daarnaast moet u de vervaldatum van de card invoeren en de driecijferige CVC code die op de achterkant van de card is vermeld. Vervolgens wordt de betaling direct verwerkt. Betalen met creditcard is dus erg eenvoudig. Er moet wel voldoende saldo op uw card staan, als dit niet het geval is wordt de betaling geweigerd.

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 


 

De kosten van een creditcard

Soms is een creditcard gratis. Maar in de meeste gevallen wordt hiervoor een jaarlijkse zogenaamde kaartbijdrage in rekening gebracht. Dit bedrag wordt via uw creditcard geïncasseerd. Bij het aanvragen van de creditcard moet duidelijk worden aangegeven hoe hoog de kaartbijdrage is. De vraag “wat kost een creditcard” is dus niet direct te beantwoorden, de prijzen kunnen verschillen, van 50 euro per jaar tot 0 euro. De kosten creditcard worden bovendien hoger omdat u over het openstaande saldo rente betaalt. Deze rente gaat lopen als het openstaande bedrag niet binnen een maand wordt betaald. Dit is bij voorbeeld het geval als u gebruik maakt van gespreide betaling.

 


 

Zo snel mogelijk aflossen met automatische afschrijving

U kunt de creditcard kosten beperken door het openstaande saldo maandelijks te voldoen. Op deze manier blijven deze kosten beperkt. Bij iedere creditcard betaling wordt het saldo voor het bedrag van de aankoop gedebiteerd. Het besteedbare bedrag wordt daardoor dus lager. Als u gebruik maakt van gespreide betaling betaalt u rente over het openstaande saldo. Stel u heeft een bestedingslimiet van 2500 euro, en u heeft 775 euro uitgegeven, dan wordt over dit openstaande bedrag rente berekend. Deze rente is niet gering en kan oplopen tot meer dan 15% per maand. Het is dus aan te raden om een openstaand saldo op een creditcard zo snel mogelijk af te lossen.

 


 

Een tijdelijke creditcard

Wilt u een tijdelijke creditcard, bij voorbeeld om in het buitenland gemakkelijk betalingen in vreemde valuta te kunne doen? Ook deze kunt u online aanvragen. Een tijdelijke creditcard werkt hetzelfde als een gewone creditcard. Het enige verschil is dat deze een tijdelijke geldigheid heeft en u er dus gedurende een beperkte periode gebruik van kunt maken. Als uw kredietwaardigheid het niet toelaat om een “gewone” creditcard aan te vragen is dit wellicht een goed alternatief. Meerdere instanties bieden een tijdelijke creditcard aan.

 


 

Een prepaid creditcard

Een prepaid creditcard is een creditcard waar u van tevoren geld op moet storten. Dit doet u door een bedrag van bij voorbeeld uw zichtrekening over te schrijven naar het aan de prepaid credit card gekoppelde rekeningnummer. Dit geld kunt u vervolgens uitgeven met de creditcard. Omdat u in feite geen krediet opneemt, het is immers uw eigen geld, betaalt u geen rentevergoeding. U kunt nooit meer uitgeven dan het bedrag dat vooraf op de card is gestort. Een prepaid creditcard is handig voor mensen die vanwege onvoldoende kredietwaardigheid geen gewone creditcard kunnen aanvragen maar toch gebruik willen maken van de faciliteiten, zoals gemakkelijk betalen in vreemde valuta. Daarnaast vereist bij voorbeeld het huren van een auto vaak het kunnen overleggen van een creditcard.

 


 

Kan ik meerdere creditcards hebben?

Het is goed mogelijk om meerdere creditcards te bezitten. Veel mensen vinden het bij voorbeeld handig om zowel een Visa card te hebben als een MasterCard. Er zijn winkels, hotels en andere bedrijven die slechts één van beide creditcards accepteren. Dan is het handig als u meerdere creditcards heeft. Daarnaast heeft u op deze manier een ruimere bestedingslimiet. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u uw uitgaven in de gaten houdt zodat u deze nog wel kunt aflossen.

 


 

Creditcard bestellen

Een creditcard bestellen is erg eenvoudig sinds u dit via het internet kunt regelen. U kunt bij vrijwel alle banken online een creditcard aanvragen. Daarnaast zijn er nog andere instanties die een eigen card uitgeven. U kunt uw gegevens online invoeren en bewijsstukken inscannen om de aanvraag direct te kunnen indienen. Deze wordt vervolgens beoordeeld. Indien uw aanvraag wordt geaccepteerd heeft u de creditcard vaak binnen enkele werkdagen in huis.

 


Creditcard aanbieders op een rij!


 

ABN AMRO Creditcard

De ABN AMRO creditcard wordt uitgegeven door de gelijknamige bank. U kunt een ABN creditcard online aanvragen, maar u kunt als u dat wilt ook naar het bankkantoor gaan. Dit is soms handig als u nog aanvullende vragen heeft over het aanvragen van de creditcard ABN AMRO. Een creditcard van ABN AMRO heeft doorgaans de standaard faciliteiten zoals achteraf betalen en vaak ook de mogelijkheid om de uitgaven gespreid te betalen. U kunt vaak kiezen uit verschillende bestedingslimieten en uw aankopen zijn vaak gedurende een bepaalde periode verzekerd tegen verlies en diefstal. De creditcard ABN wordt door veel mensen gebruikt.

 


 

Rabobank creditcard

De Rabobank geeft een eigen creditcard uit die ressorteert onder MasterCard. U kunt deze card rechtstreeks bij de Rabobank aanvragen. De bank stelt wel als voorwaarde dat u een betaalrekening bij de bank heeft zodat de uitgaven direct kunnen worden geïncasseerd via uw betaalrekening. U kunt met deze kaart vrijwel overal betalen. Vooral in een land waar niet met de euro wordt betaald is het handig, u hoeft dan geen of in ieder geval minder cash in de valuta van het land op zak te hebben. Daarnaast is een creditcard soms nodig om garant te staan, bij voorbeeld voor het huren van een vakantiehuis.

 


 

ING creditcard

De ING creditcard kunt u aanvragen bij de gelijknamige bank. De creditcard is alleen beschikbaar voor klanten van de ING Bank. U kunt de aanvraag eenvoudig via het internet regelen. Na een kredietcheck wordt de card toegestuurd. Vaak moet u de ING creditcard eerst activeren. Dit is een extra beveiliging, zo kan de card niet worden gestolen en misbruikt tijdens het versturen. Na activatie kunt u de ING creditcard direct gebruiken.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 19 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)