Vergelijk alle Minilening Aanbieders


 

Wilt u minilening aanbieders vergelijken?. Als u een snel een klein bedrag wilt lenen is een minilening erg handig. Er is 1 minilening aanbieders in Nederland waar u snel geld kunt lenen zonder teveel papierwerk. Hierbij kunt u minileningen aanvragen vanaf 100 euro tot maximaal 2500 euro. Bij deze kredietverstrekkers kunt u gemakkelijk en snel een minilening aanvragen. Het bedrag kan na goedkeuring binnen 24 uur op uw rekening staan.

 


 

Minilening aanbieders

Saldodipje is de enige minilening aanbieder waarbij u snel geld kunt lenen. Voorheen kon u ook terug bij Ferratum, maar deze partij is gefuseerd met Saldodipje. Hun aanbod en aanvraag proces was al hetzelfde en nu is het samengevoegd op Saldodipje. Bij deze geldverstrekker kunt u minileningen aanvragen vanaf een relatief klein bedrag. U kunt al een minilening afsluiten voor een bedrag van 100 euro. Het maximum bedrag dat u bij een minilening kunt lenen is 2500 euro. Wie een minilening gaat aanvragen en afsluiten kan dat uitsluitend doen bij kredietverstrekkers die online werken. Bij Santander is het mogelijk om een doorlopend krediet aan te vragen vanaf 1500 euro. Dit is een andere leningsvorm dat ook een optie is, maar waar wel meer papierwerk en eisen voor worden gehanteerd.

 


Beste minilening aanbieders


Saldodipje Minlening

€100 tot €1000
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 45 dagen
 • Handig voor korte overbrugging
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje Plus Lening

€100 tot €2500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Langere terugbetaaltermijn
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Saldodipje.nl

Saldodipje.nl is onderdeel van de Ferratum Group, een internationale aanbieder van financiële diensten. Hierbij kunt u een flitskrediet aanvragen vanaf 100 euro tot maximaal 2500 euro met een looptijd van 30 dagen tot 4 maanden.

De Ferratum Group functioneert volledig online voor een snelle, flexibele en schaalbare dienstverlening. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve online oplossingen om de klanten zo goed mogelijk te bedienen en zo kostenbesparend mogelijk te werken. Op deze manier kunnen de leningen tegen aantrekkelijke tarieven worden verstrekt. Zo kunt u gemakkelijk online een minilening aanvragen door een gebruiksvriendelijk proces.

 


 

Santander

Santander is een aanbieder die als enige een doorlopend krediet aanbiedt vanaf 1500 euro. Vaak starten deze leningen vanaf 2500 euro of 5000 euro. Zij zijn één van de grootste financiële instellingen ter wereld en is actief op het gebied van consumptieve kredieten zoals persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, autofinancieringen en nog veel meer.

Santander wil mensen en bedrijven helpen groeien met behulp van verantwoorde consumentenleningen en een goede klantenservice. Uit een jaarlijks, onafhankelijk tevredenheidsonderzoek in de verschillende landen waar Santander aanwezig is, blijkt dat de klanten Santander met een 8 beoordelen op het gebied van onze dienstverlening. Het klantcontact en de gebruiksmogelijkheden worden hierbij het best gewaardeerd. Santander is lid van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland) en onderschrijft alle door de VFN opgestelde gedragsregels.

 


POPULAIR

Saldodipje

Vanaf €100
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

Santander

Vanaf €1500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Kleinste consumptief krediet
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Binnen minuten een offerte

 

Tips bij het kiezen van een minilening aanbieder.

Bij de meeste kredietverstrekkers kunt u op de website een kleine lening berekenen. Dit kunt u doen door de hoogte van uw lening in te stellen bij een online lening bereken tool. Daarnaast kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen of u persoonlijk laten adviseren voor de beste lening. Let er op dat de hoogte van uw lening geheel afhankelijk is van een onder andere uw inkomen, lasten en overige leningen en kunnen verschillen per aanbieder. Daarnaast wordt er bij Saldodipje gebruik gemaakt van een garantsteller.

 


 

Minilening overzicht

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Santander Naar Saldodipje.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Krediet Spotter Naar Saldodipje.nl€2500 euro€50.000 euroVast & Variabel

 


 

Wat is een minilening?

Een minilening is een kortlopende lening voor kleine geldbedragen. Hierbij moet u denken aan bedragen van 100 euro tot bedragen van 2500 euro. Zo kunt u dus ook een minilening van 500 euro lenen of 1000 euro lenen. Dit is een uitkomst als u snel geld nodig heeft. Hiermee kunt u binnen 10 minuten een minilening aanvragen en het kan vervolgens binnen 24 uur op uw rekening gestort worden. U kunt 100 euro lenen voor een periode van 15 dagen. U kunt kiezen voor een terugbetalingstermijn van 30 of 45 dagen of 2 tot 4 maanden Bent u opzoek naar aanvullende informatie over minileningen? Bekijk dan de minilening informatiepagina.

  

Online minilening aanvragen

Het voordeel van online minileningen afsluiten is de snelheid en het gemak. U hoeft niet langs de bank of via de telefoon allerlei gegevens door te geven. Het enige wat u hoeft te doen, is op de website van de aanbieder het gewenste bedrag en de looptijd aangeven en de gevraagde gegevens invullen. Behalve uw naam en adresgegevens zal er ook worden gevraagd om een bewijs van inkomen, de gegevens van een garantsteller en zult u nog enkele andere vragen moeten beantwoorden. Uw aanvraag wordt daarna door de aanbieder beoordeeld. Ook dit gaat over het algemeen heel vlot zodat het voor u ook snel duidelijk is of de lening wordt toegekend of dat uw aanvraag wordt afgewezen. Saldodipje heeft twee soorten minileningen. Een minilening en een pluslening. Zij bieden voor leningen groter dan 800 euro de Pluslening. Voor kleinere bedragen kunt u een minilening aanvragen.

 


 

Binnen een dag op uw rekening

De online aanbieders van minileningen werken snel. Als de aanvraag voor een lening wordt toegekend, wordt het geld ook heel snel op uw bankrekening overgemaakt. Bij sommige aanbieders zelfs binnen een werkdag.

 


 

Andere leningen

Wanneer u een bedrag hoger dan 2500 euro wilt lenen, is een minilening geen oplossing. Een lening voor een groter bedrag kunt u aanvragen bij uw bank of bij andere kredietverstrekkers zoals Santander. Bij deze aanbieders kunt u persoonlijke leningen of doorlopende kredieten aanvragen voor hogere bedragen zoals 2500 euro, 3000 euro of 5000 euro.

 


 

Verstandig geld lenen

U weet het, geld lenen kost altijd geld. Iedere lening gaat nu eenmaal gepaard met kosten. Als het moeilijk is om leningen niet bijtijds af te lossen, bestaat er weer de kans op extra kosten. Daardoor loopt u, als de kosten van de lening(en) oplopen, het risico dat u in financiële problemen raakt. Daarom is het bij het afsluiten van een lening belangrijk dat u zeker weet dat u de lening daadwerkelijk volgens de afgesproken voorwaarden af kunt lossen.

 


 

Zonder BKR Toetsing

De aanbieders van minileningen doen géén navraag bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Wilt u een minilening een BKR registratie aanvragen? Dit is mogelijk om dat er in de voorwaarden altijd een garantsteller opgenomen. Op die manier zijn de aanbieders ervan verzekerd dat de leningen daadwerkelijk worden terugbetaald. Als u zelf geen garantsteller kunt vinden dan kunt u eventueel gebruik maken van een bij de geldverstrekker aangesloten garantsteller. Mocht de lening niet op tijd worden afbetaald, neemt de garantsteller de lening van de aanbieder over. Dat gaat doorgaans wel tegen minder gunstige voorwaarden. Ook zullen er extra kosten mee zijn gemoeid.

  

Vraag meerdere offertes aan

Tip: vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan bij de onderstaande lening verstrekkers. Bekijk de voordelen zoals een aantrekkelijk rentetarief, gratis deskundig advies of geen bijkomende kosten, zoals geen annuleringskosten, geen afsluitingskosten, geen advieskosten en tot slot boetevrij aflossen. Zo bent u verzekerd up-to-date aanbod en kunt u de offertes vergelijken voor de voordeligste lening.

 


 

Meer informatie over geldleningen

Bij het afsluiten van een lening is het verstandig om na te gaan of u de lening daadwerkelijk terug kunt betalen. Wie al moeite heeft om andere eventuele leningen af te lossen, kan in de problemen komen als er nog een lening wordt afgesloten. Voor meer informatie over geld en het lenen van geld raden wij u aan om te kijken op de websites van het Nibud, de AFW en consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond, Kassa! en Radar.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 17 mei 2021

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)