Vergelijk nu de beste minilening aanbieders. Wie een klein bedrag wil lenen, komt meestal uit bij een minilening. Om te kijken wat de voordeligste minilening voor u is, is het belangrijk om de beste minilening aanbieders te vergelijken. De aanbieders van minileningen die wij op onze website noemen werken uitsluitend volgens de Europese en Nederlandse wetgeving. Deze wetgeving is opgesteld om consumenten te beschermen tegen bedrijven met onredelijke voorwaarden of tarieven. Er zijn verschillende minilening aanbieders in Nederland. Hierbij kunt u minileningen aanvragen vanaf 100 euro. Op Kleinbedraglenen.nl vindt u een overzicht van alle online minilening aanbieders. Bij deze kredietverstrekkers kunt u gemakkelijk en snel een minilening aanvragen. Het bedrag kan binnen 24 uur op uw rekening staan. Bekijk de door kleinbedraglenen.nl geselecteerde minilening aanbieders.

 

Overzicht minilening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Wat is een minilening?

Een minilening is een kortlopende lening voor kleine geldbedragen. Hierbij moet u denken aan bedragen van 100 euro tot bedragen van 1500 euro. Zo kunt u dus ook een minilening van 500 euro lenen of 1000 euro lenen. Dit is een uitkomst als u snel geld nodig heeft. Hierbij kunt u binnen 10 minuten een minilening aanvragen. Dit kan vervolgens binnen 24 uur op uw rekening gestort worden. Het geleende bedrag moet u terugbetalen op een termijn wat u zelf kunt kiezen. Zo kunt u 100 euro lenen voor 15 dagen. Dit houdt in dat u het 100 euro binnen 15 dagen terug betaald moet hebben. U kunt kiezen voor een terugbetalingstermijn van 15 dagen, 30 dagen, 45 of 62 dagen. Bent u opzoek naar meer informatie over minileningen? Bekijk dan de minilening pagina van Kleinbedraglenen.nl.

Ferratum.nl

 

Minilening van €100 euro lenen t/m 1500 euro lenen

 

Looptijd is 15, 30 45 of 62dagen

 

Binnen 24 uur op rekening na akkoord

 

Minilening aanvragen

Minilening overzicht

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€800 euro15 tot 45 dagen
Ferratum PlusNu aanvragen!€600 euro€1500 euro62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Online minilening aanvragen

Het voordeel van online minileningen afsluiten is de snelheid en het gemak. U hoeft niet langs de bank of via de telefoon allerlei gegevens door te geven. Het enige wat u hoeft te doen, is op de website van de aanbieder het gewenste bedrag en de looptijd aangeven en de gevraagde gegevens invullen. Behalve uw naam en adresgegevens zal er ook worden gevraagd om een bewijs van inkomen, de gegevens van een garantsteller en zult u nog enkele andere vragen moeten beantwoorden. Uw aanvraag wordt daarna door de aanbieder beoordeeld. Ook dit gaat over het algemeen heel vlot zodat het voor u ook snel duidelijk is of de lening wordt toegekend of dat uw aanvraag wordt afgewezen. Zoals u in onderstaand overzicht ziet, heeft Ferratum twee soorten minileningen. Dat komt omdat het bedrijf voor leningen groter dan 800 euro de naam Pluslening gebruikt. De leningen bij Saldodipje.nl heten wel gewoon minilening.

Binnen een dag op uw rekening

De online aanbieders van minileningen werken snel. Als de aanvraag voor een lening wordt toegekend, wordt het geld ook heel snel op uw bankrekening overgemaakt. Bij sommige aanbieders zelfs binnen een werkdag.

 

Andere leningen

Wanneer u een bedrag hoger dan 1500 euro wilt lenen, is een minilening geen oplossing. Een lening voor een groter bedrag kunt u aanvragen bij uw bank of bij andere kredietverstrekkers zoals Santander, Kredietspotter of Krediet Groep Nederland. Bij deze aanbieders kunt u persoonlijke leningen of doorlopende kredieten aanvragen.

Kredietverstrekkers

Er zijn verschillende aanbieders van minileningen actief in Nederland. Zo kennen wij in Nederland bijvoorbeeld minileningen van de kredietverstrekkers Ferratum en Saldodipje.nl. Bij deze bedrijven kunt u minileningen aanvragen vanaf een relatief klein bedrag. U kent zelfs al een minilening afsluiten voor een bedrag van 100 euro. Het maximum bedrag dat u bij een minilening kunt lenen is 1500 euro. Wie een minilening wil aanvragen en afsluiten kan dat uitsluitend doen bij kredietverstrekkers die online werken. Het gaat bij minileningen om vrij kleine bedragen. Om deze leningen tegen lage kosten aan te bieden, is het belangrijk om heel efficiënt te werken. Dat kan het beste als minileningen uitsluitend online worden aangeboden.

Tips bij het kiezen van een minilening aanbieder.

Bij de meeste kredietverstrekkers kunt u op de website een goedkope persoonlijke lening of goedkope doorlopend krediet berekenen. Dit kunt u doen door de hoogte van uw lening in te stellen bij een online lening bereken tool. Daarnaast kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen of u persoonlijk laten adviseren voor de beste lening. Let er op dat de hoogte van uw lening geheel afhankelijk is van een onder andere uw inkomen, lasten en overige leningen en kunnen verschillen per aanbieder.

Ferratum en Saldodipje.nl

Ferratum en Saldodipje.nl zijn onderdeel van de Ferratum Group, een internationale aanbieder van financiële diensten. In Nederland is Ferratum naar eigen zeggen marktleider op het gebied van minikredieten. De Ferratum Group functioneert volledig online voor een snelle, flexibele en schaalbare dienstverlening. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve online oplossingen om de klanten zo goed mogelijk te bedienen en zo kostenbesparend mogelijk te werken. Op deze manier kunnen de leningen tegen aantrekkelijke tarieven worden verstrekt. Het bedrijf is in 2005 opgericht in Finland en is inmiddels actief in 25 landen. De Ferratum Group is sinds enkele jaren ook een beursgenoteerd bedrijf. Deze beursnotering past uitstekend bij de ambities van de Ferratum Group. Het bedrijf wil namelijk de grootste mobiele bank ter wereld worden.

Santander

Santander Consumer Finance Benelux, zoals de aanbieder eigenlijk heet, is een consumentenfinancieringsbedrijf dat deel uit maakt van de Santander Group. Dat is één van de grootste financiële instellingen ter wereld en is actief op het gebied van consumptieve kredieten zoals persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, autofinancieringen en nog veel meer. Santander wil mensen en bedrijven helpen groeien met behulp van verantwoorde consumentenleningen en een goede klantenservice. Uit een jaarlijks, onafhankelijk tevredenheidsonderzoek in de verschillende landen waar Santander aanwezig is, blijkt dat de klanten Santander met een 8 beoordelen op het gebied van onze dienstverlening. Het klantcontact en de gebruiksmogelijkheden worden hierbij het best gewaardeerd. Santander is lid van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland) en onderschrijft alle door de VFN opgestelde gedragsregels.

Verstandig geld lenen

U weet het, geld lenen kost altijd geld. Iedere lening gaat nu eenmaal gepaard met kosten. Als het moeilijk is om leningen niet bijtijds af te lossen, bestaat er weer de kans op extra kosten. Daardoor loopt u, als de kosten van de lening(en) oplopen, het risico dat u in financiële problemen raakt. Daarom is het bij het afsluiten van een lening belangrijk dat u zeker weet dat u de lening daadwerkelijk volgens de afgesproken voorwaarden af kunt lossen.

Zonder BKR Toetsing

De aanbieders van minileningen doen géén navraag bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Daarom is er in de voorwaarden altijd een garantsteller opgenomen. Op die manier zijn de aanbieders ervan verzekerd dat de leningen daadwerkelijk worden terugbetaald. Als u zelf geen garantsteller kunt vinden dan kunt u eventueel gebruik maken van een bij de geldverstrekker aangesloten garantsteller. Mocht de lening niet op tijd worden afbetaald, neemt de garantsteller de lening van de aanbieder over. Dat gaat doorgaans wel tegen minder gunstige voorwaarden. Ook zullen er extra kosten mee zijn gemoeid.

Vraag meerdere offertes aan

Tip: vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan bij de onderstaande lening verstrekkers. Bekijk de voordelen zoals een aantrekkelijk rentetarief, gratis deskundig advies of geen bijkomende kosten, zoals geen annuleringskosten, geen afsluitingskosten, geen advieskosten en tot slot boetevrij aflossen. Zo bent u verzekerd up-to-date aanbod en kunt u de offertes vergelijken voor de voordeligste lening.

Meer informatie over geldleningen

Bij het afsluiten van een lening is het verstandig om na te gaan of u de lening daadwerkelijk terug kunt betalen. Wie al moeite heeft om andere eventuele leningen af te lossen, kan in de problemen komen als er nog een lening wordt afgesloten. Voor meer informatie over geld en het lenen van geld raden wij u aan om te kijken op de websites van het Nibud, de AFW en consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond, Kassa! en Radar.

Meer informatie over een klein bedrag lenen