300 Euro Lenen


Wilt u 300 euro lenen? Iedereen komt wel eens geld te kort en moet genoodzaakt geld lenen. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn om online een minilening aan te vragen. Als u niet bij familie, vrienden of kennissen geld kunt lenen is een kortlopende minilening een optie. Op kleinbedraglenen.nl vindt u alle informatie hoe en waar u dit geldbedrag kunt lenen. Op deze pagina vindt u hoeveel u kunt lenen en wanneer u de lening moet terug betalen. Daarnaast vindt u de voorwaarden voor het afsluiten van een minilening.

  

 


Beste minilening aanbieders


 

POPULAIR

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

  

300 euro lenen met een minilening

Als u van plan bent om online een lening aan te vragen is het altijd belangrijk om uzelf goed te laten informeren. Er zijn namelijk een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u een minilening aanvraagt. Als u een minilening wilt afsluiten en 300 euro lenen wilt, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt een minilening aanvragen bij Ferratum. Hier kunt u vanaf 100 euro een lening aanvragen. De maximale hoogte van de lening bij Ferratum is 800 euro.

 


 

Terugbetalingstermijn

Vervolgens moet u kijken wanneer u verwacht het geld terug te kunnen betalen. U kunt kiezen voor een looptijd van 15 dagen voor de kleinste lening als u 300 euro lenen wilt en heeft u langer de tijd nodig dan kunt u ook kiezen van een terugbetaal termijn van 30 dagen. Bij Ferratum kunt u ook kiezen voor een looptijd van 45 dagen. Dit geldt voor kleine leningen vanaf 500 euro. Zo heeft u langer de tijd om de lening terug te betalen. 300 euro lenen is handig als u de lening op tijd kunt terug betalen.

  

Voorwaarden voor 300 euro lenen

Tot slot zijn er natuurlijk voorwaarden waaraan u moet voldoen. Niet iedereen kan zomaar een minilening aanvragen. De lening verstrekkers verwachten natuurlijk het geld wel terug. Ook om de consument te beschermen zijn er een aantal regels voordat u in aanmerking komt voor een lening. Bekijk hieronder een overzicht van de voorwaarden die bij de meeste mini lening aanbieder gelden.

 


 

Uw moet aan het volgende voldoen:

 1. In Nederland wonen
 2. Beschikken over de Nederlandse nationaliteit
 3. Tussen de 21 en 70 jaar zijn
 4. Geen uitkeringsgerechtigde zijn
 5. Niet als ZZPer aan het werk zijn
 6. Niet als Uitzendkracht aan het werk zijn
 7. In sommige gevallen beschikken over een bewijs van inkomen

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€2500 euro€50.000 euroVast & Variabel

 


 

Leen verstandig

U kunt dus nagaan of u voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een lening van 300 euro. Zorg er ook voor dat u verantwoord leent. Bekijk uw eigen financiën en maakt een weloverwogen keuze om een minilening aan te vragen. Ga dit goed na als u 300 euro lenen wilt. Er zijn namelijk relatief hoge kosten verbonden als u uw lening niet kunt terug betalen. Zo kunt u met een gerust hart geld lenen.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)