Bent u opzoek naar een minilening en wilt u 200 euro lenen? Net de maand niet rondkomen of een onverwachte rekening ontvangen? Wat ook vaak het geval is dat er een duur, maar belangrijk product zoals een koelkast of wasmachine kapot gaat. Hierbij kunt een kortlopende minilening afsluiten waarbij u snel en gemakkelijk 200 euro kunt lenen. Op kleinbedraglenen.nl vindt u alle informatie om online een klein bedrag te lenen bij verschillende minilening aanbieders.

Op deze pagina wordt beschreven waar u een minilening kunt afsluiten, wat een minilening inhoudt en wat de acceptatievoorwaarden zijn voor een kleine lening van 200 euro.


Overzicht minilening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Hoe 200 euro lenen met een minilening?

Wilt u 200 euro lenen? Hiervoor kunt u niet een lening aanvraag doen bij een grote bankmaatschappij. Daar kunt u vaak bedragen vanaf 2500 euro lenen. Hiervoor zijn er minileningen waarbij u kleine leningen kunt aanvragen, wat u binnen een korte termijn moet terug betalen. Het afsluiten van een minilening kunt u gemakkelijk aanvragen via het internet en is binnen enkele minuten geregeld.

Waar kunt u 200 euro lenen?

In Nederland zijn er vele aanbieders waarbij u een kleine lening kunt aanvragen. Hier kunt u snel en gemakkelijk een minilening afsluiten waarbij u het bedrag snel en binnen 24 uur op uw rekening gestort krijgt. Voor een minilening kunt u zelf een terugbetalingstermijn kiezen. Deze terugbetalingstermijn houdt in binnen hoeveel dagen of weken u uw lening moet terug betalen. Tot slot zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet doen om een aanvraag te kunnen doen, zoals dat u in Nederland moet wonen. Hieronder kunt u overzichtelijk en gemakkelijk belangrijke informatie vinden als u een geldbedrag van 200 euro wilt lenen.

Minimaal en Maximaal Leenbedrag

Bekijk het minimale bedrag en maximale geldbedrag dat u kunt lenen bij minilening aanbieders. Hieronder kunt u kijken hoeveel dit per aanbieder is. Houdt hierbij rekening dat voor een bepaald bedrag standaard een langere looptijd gehanteerd word. Dit kunt u bij het volgende overzicht van looptijd en terugbetalingstermijn bekijken.

Minimaal bedrag Minilening

Ferratum – Minimaal bedrag dat u kunt lenen: 100 euro

Maximaal bedrag Minilening

Ferratum – Maximaal bedrag dat u kunt lenen: 1500 euro

Looptijd en terugbetalingstermijn

De looptijd en terugbetalingstermijn houdt in dat u binnen deze vastgestelde tijd de lening moet terugbetalen. Houd hierbij rekening dat als u deze looptijd overschrijd er hoge kosten aan verbonden zijn. Zorg er dus ten alle tijden voor dat als u 200 euro lenen wilt, dat u uw lening kunt terug betalen en dat u dit op tijd doet.
De termijn kunt u zelf kiezen, maar deze is ook afhankelijk van de hoogte van het bedrag wat u wilt lenen. Wilt u bijvoorbeeld 200 euro lenen? Dan kunt u kiezen voor een korte looptijd aangezien het bedrag niet al te hoog is. De minilening aanbieder gaat er vanuit dat u dit bedrag eerder kunt terug betalen dan bijvoorbeeld een bedrag van 800 euro. Bekijk het overzicht van de looptijd waarvoor u kunt kiezen en de hoogte van het bedrag dat daar aan verbonden is.

Looptijd minilening bij Ferratum

15 dagen – 100, 200 en 300 euro

30 dagen – 100, 200, 300, 400 en 500 euro

45 dagen – 500, 600, 700 en 800 euro

62 dagen – 900, 1000, 1100, 1200, 1300, 1400 en 1500 euro

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Acceptatievoorwaarden voor een minilening

Voor het afsluiten van een lening van 200 euro moet u wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Dit om u en de lening verstrekker te beschermen. U kunt hier geld lenen zonder BKR toetsing, maar let op geld lenen kost geld. Zorg dat u verantwoord geld leent en altijd uw lening kunt terug betalen. Bekijk of u voldoet aan de acceptatievoorwaarden:

  • U woont in Nederland
  • U de Nederlandse nationaliteit draagt
  • U tussen 21 en de 70 jaar bent
  • U geen uitkering heeft
  • U geen Uitzendkracht of ZZP’er bent
  • Mogelijk dat u moet beschikken over een bewijs van inkomen

Na Goedkeuring van de voorwaarden

Als u voldoet aan de bovenstaande voorwaarden kunt u een minilening aanvragen bij minilening aanbieders. U wordt vervolgens altijd door de aanbieder nagetrokken of u een goede afnemer bent. Als u 200 euro lenen kunt krijgt u na goedkeuring de minilening binnen 24 uur op uw rekening gestort. Dit is wel afhankelijk van uw bank, houdt er rekening mee dat er ook 3 dagen tussen kunnen zitten. Een goede tip voor online geld lenen is om meerdere lening offertes aan te vragen en te kijken welke lening het goedkoopste uitkomt voor u. Zo kunt u snel 200 euro lenen en heeft u weer een extra op zak.

Meer informatie over een klein bedrag lenen