200 Euro Lenen


Wilt u 200 euro lenen? Dit is mogelijk met een minilening. Net de maand niet rondkomen of een onverwachte rekening ontvangen? Wat ook vaak het geval is dat er een duur, maar belangrijk product zoals een koelkast of wasmachine kapot gaat. Hierbij kunt een kortlopende minilening afsluiten waarbij u snel en gemakkelijk 200 euro kunt lenen. Op kleinbedraglenen.nl vindt u alle informatie om online een klein bedrag te lenen bij verschillende minilening aanbieders.

Op deze pagina wordt beschreven waar u een minilening kunt afsluiten, wat een minilening inhoudt en wat de acceptatievoorwaarden zijn voor een kleine lening van 200 euro.

 Beste minilening aanbieders


 

Saldodipje Minlening

€100 tot €1000
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 45 dagen
 • Handig voor korte overbrugging
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje Plus Lening

€100 tot €2500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Langere terugbetaaltermijn
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


Minilening

Een minilening aanvragen van 200 euro is alleen mogelijk bij Saldodipje. Met een minileningen kunt u kleine leningen kunt aanvragen vanaf 100 euro tot 2500 euro. U leent het geld voor een korte overbruggende periode en dat u binnen een korte termijn ook weer terug betaald. Voor een lening van 200 euro geldt er een standaard looptijd van 30 dagen. Binnen deze tijd moet het volledige bedrag terug zijn betaald. U kunt de lening binnen enkele minuten online aanvragen en het staat na akkoord binnen 24 tot 48 uur op uw rekening.


 

200 euro lenen

Een kleine lening aanvragen van 200 euro is niet mogelijk bij een grote bankmaatschappij of leningverstrekker en met consumtief krediet kunt u vanaf 2500 euro lenen. Wel is het mogelijk met een minilening, dit zijn minileningen waarbij u kleine leningen kunt aanvragen vanaf 100 euro tot 1500 euro en wat u binnen een korte termijn moet terug betalen. Het afsluiten van een minilening kunt u gemakkelijk aanvragen bij Saldodipje en dit is via het internet binnen enkele minuten geregeld. Andere opties zijn in het rood staan op uw betaalrekening of een kredietkaart aanvragen en hiervan een bedrag van 200 euro pinnen.

 


 

Waar kunt u 200 euro lenen?

In Nederland is er 1 minilening aanbieders waarbij u een kleine lening kunt aanvragen. Dit is Saldodipje en hierbij kunt u snel en gemakkelijk een minilening afsluiten waarbij u het bedrag binnen 24 uur op uw rekening gestort krijgt. Voor elke minilening kunt u zelf een terugbetalingstermijn kiezen. Deze terugbetalingstermijn houdt in binnen hoeveel dagen of weken u uw lening moet terug betalen. Tot slot zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet doen om een aanvraag te kunnen doen, zoals dat u in Nederland moet wonen. Hieronder kunt u overzichtelijk en gemakkelijk belangrijke informatie vinden als u een geldbedrag van 200 euro wilt lenen.Minimaal en Maximaal Leenbedrag

Bekijk het minimale bedrag en maximale geldbedrag dat u kunt lenen bij minilening aanbieders. Hieronder kunt u kijken hoeveel dit per aanbieder is. Houdt hierbij rekening dat voor een bepaald bedrag standaard een langere looptijd gehanteerd word. Dit kunt u bij het volgende overzicht van looptijd en terugbetalingstermijn bekijken.

 

Minimaal bedrag Minilening

Saldodipje – Minimaal bedrag dat u kunt lenen: 100 euro

Maximaal bedrag Minilening

Saldodipje – Maximaal bedrag dat u kunt lenen: 2500 euro

 


 

Looptijd

De looptijd en terugbetalingstermijn houdt in dat u binnen deze vastgestelde tijd de lening moet terugbetalen. Voor een kleine lening van 200 euro is de looptijd 30 dagen. Houd hierbij rekening dat als u deze looptijd overschrijd er hoge kosten aan verbonden zijn. Zorg er dus ten alle tijden voor dat als u 200 euro lenen wilt, dat u uw lening kunt terug betalen en dat u dit op tijd doet.

Terugbetalingstermijn

De termijn kunt u zelf kiezen, maar deze is ook afhankelijk van de hoogte van het bedrag wat u wilt lenen. Wilt u bijvoorbeeld 200 euro lenen dan moet u de lening binnen 30 dagen hebben terug betaald? Dit is mogelijk via terugbetaling via Ideal of internetbankieren. Log in op Saldodipje om het openstaande bedrag terug te betalen.
 


 

Looptijd minilening bij Saldodipje

30 dagen – 100, 200, 300, 400 en 500 euro

45 dagen – 500, 600, 700 en 800 euro

62 dagen – 900, 1000, 1100, 1200, 1300, 1400 en 1500 euro

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 


 

Acceptatievoorwaarden voor een minilening

Voor het afsluiten van een lening van 200 euro moet u wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Dit om u en de lening verstrekker te beschermen. U kunt hier geld lenen zonder BKR toetsing, maar let op geld lenen kost geld. Zorg dat u verantwoord geld leent (AFM) en altijd uw lening kunt terug betalen. Bekijk of u voldoet aan de acceptatievoorwaarden:

 • U woont in Nederland
 • U de Nederlandse nationaliteit draagt
 • Mogelijk dat u moet beschikken over een bewijs van inkomen

 


 

Na Goedkeuring van de voorwaarden

Als u voldoet aan de bovenstaande voorwaarden kunt u een minilening aanvragen bij minilening aanbieders. U wordt vervolgens altijd door de aanbieder nagetrokken of u een goede afnemer bent. Als u 200 euro lenen kunt krijgt u na goedkeuring de minilening binnen 24 uur op uw rekening gestort. Dit is wel afhankelijk van uw bank, houdt er rekening mee dat er ook 3 dagen tussen kunnen zitten. Een goede tip voor online geld lenen is om meerdere lening offertes aan te vragen en te kijken welke lening het goedkoopste uitkomt voor u. Zo kunt u snel 200 euro lenen en heeft u weer een extra op zak.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 17 mei 2021

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)