400 Euro Lenen


Wilt u 400 euro lenen? Bekijk op kleinbedraglenen.nl wat de mogelijkheden zijn om 400 euro te lenen? Deze minilening is ideaal als u geen behoefte heeft aan een hoge en langlopende lening. Heeft u 400 euro nodig voor een korte periode dan kunt u kiezen voor een minilening. Dit is een kleine lening van enkele honderden euro’s die u voor een aantal weken kunt lenen. Hoe dit in zijn werkt gaat staat op deze pagina beschreven.

  

 


Beste minilening aanbieders


 

POPULAIR

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

  

Waar kan ik 400 euro lenen?

Heeft u tijdelijk een zakcentje nodig om de maand rond te komen? U kunt 400 euro lenen bij een online minilening aanbieders. In Nederland zijn Ferratum en Saldodipje de kleine lening aanbieders die populair zijn en voldoen aan de VFN normen. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn om gemakkelijk en snel een kleine lening aan te vragen.

 


 

400 euro lenen bij Ferratum

Als u 400 euro lenen bij Ferratum wilt lenen en dan heeft u een vastgestelde looptijd van 30 dagen. Dit houdt in dat u de lening van 400 euro en de kosten binnen 30 dagen moet terugbetalen. Daarnaast heeft u een persoonlijke garantsteller nodig. Ook kunt u kiezen voor een externe partij. Let op hieraan zijn, afhankelijk van de hoogte van uw lening, hoge kosten aan verbonden.

400 euro lenen bij Saldodipje

Bij Saldodipje is het ook mogelijk om 400 euro te lenen. Hierbij heeft u ook een vastgestelde doorlooptijd van 30 dagen. Dit houdt in dat u de lening van 400 euro en de kosten binnen 30 dagen moet terugbetalen. Ook bij Saldodipje heeft u iemand nodig die voor u garant wilt staan of u kunt kiezen voor een partij die dit doet tegen extra kosten.

 


 

Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€2500 euro€50.000 euroVast & Variabel

  

Kan ik een minilening aanvragen?

Niet iedereen kan een minilening aanvragen en 400 euro lenen. Hiervoor zijn enkele voorwaarden voor. Deze voorwaarden kunt hieronder overzichtelijk bekijken.

U moet in Nederland wonen en beschikken over de Nederlandse nationaliteit. U moet ook tussen de 21 en 70 jaar zijn om een minilening aan te vragen. Daarnaast komt u niet in aanmerking als u een uitkering heeft. Ook ZZP’ers en uitzendkrachten kunnen geen minilening aanvragen. Daarnaast kan het zijn dat er een garantstelling moet zijn in de vorm van een bewijs van inkomen of een persoon die voor u garant moet staan. Als u een negatief staat geregistreerd bij het BKR kunt u een lening aanvragen. Voor een minilening wordt je niet getoetst.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)