Visa Greencard

posted in: Creditcard | 0
De Visa Greencard.. We zijn ons er vaak niet van bewust welke CO2-uitstoot de aankopen die we doen realiseren. Omdat ons klimaat en de gezondheid van onze planeet van cruciaal belang is, niet alleen voor ons, maar ook voor onze nabestaanden wil Visa hier iets aan doen. Het resultaat is de Visa Greencard. Afhankelijk van de aankopen die je met deze kaart doet wordt de CO2-uitstoot die hiermee gepaard is gegaan door Visa gecompenseerd. Op deze manier wordt jij je bewuster van de CO2-uitstoot die door jou wordt gerealiseerd terwijl ze meteen in de kern wordt aangepakt. Bovendien zijn er aan de Visa Greencard voor jou als gebruiker verschillende interessante voordelen verbonden waardoor ze het ontdekken meer dan de moeite waard is.

Creditcard aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Prepaid Mastercard Classic


Geen BKR-toetsing


Jaarlijkse Creditcard-bijdrage is slechts €14,95


App voor inzicht in uw uitgave


Gratis 180 Aankoopverzekering


Gratis Aanvullende reisverzekering


Tijdelijk €5 cadeau

PLAN - PRICE

Description

Visa World Card


Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard


Maandelijks online rekeningoverzicht


180 dagen Aankoopverzekering


€ 2500 extra bestedingsruimte


Bankonafhankelijk


Eerste jaar gratis en

€ 50 cadeau op uw creditcard

PLAN - PRICE

Description

Money2GO Mastercard


Geen BKR-toetsing


Een veilige kaart met chip en PIN code


Contant geld opnemen bij 1.5 miljoen geldautomaten wereldwijd


Gemakkelijk met IDEAL opladen


De perfecte oplossing tijdens reizen


Kenmerken Visa Greencard

Een lage jaarlijkse bijdrage die is beperk tot slechts 25 euro.
Geld opnemen mogelijk bij meer dan 860.000 geldautomaten.
Maandelijks achteraf betalen en online inzicht in al je transacties.
Er kunnen verschillende aanvullende faciliteiten worden afgesloten zoals verzekeringen.

Voordelen Visa Greencard

Tot 25% korting op tal van leuke uitstappen alleen of samen met de kinderen!
Aankopen worden kosteloos groen gemaakt door compensatie van CO2-uitstoot.
Alle aankopen zijn verzekerd voor een periode van 180 dagen vanaf datum van aankoop.
Wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard die er op de markt is terug te vinden.

Wilt u een Creditcard Aanvragen?

Bekijk alle informatie voor de geschikte Creditcards

Voorwaarden voor aanvragen van Visa Greencard

Ondanks het bijzondere karakter van deze Visa creditcard hoef je geen rekening te houden met complexe voorwaarden, in tegendeel. Wel is het net zoals bij eender welke andere gewone creditcard zo dat er een BKR-toetsing zal worden uitgevoerd vooraleer ze wordt toegekend. Daarnaast wordt er door Visa gezien de standaard bestedingslimiet van 2.500 euro ook een bepaalde waarborg gevraagd. Deze waarborg moet worden geboden door het vereiste minimum bruto jaarinkomen. Deze is voor de Visa Greencard vastgesteld op een bedrag van 13.800 euro. Ondanks het feit dat er een mogelijkheid wordt aangeboden om een extra partnerkaart aan te vragen biedt deze geen extra financieel voordeel. De jaarbijdrage blijft dan ook voor een partnerkaart ongewijzigd.

Een op en top groene creditcard

Door er voor te kiezen om de Visa Greencard aan te vragen kies je voor de meest groene creditcard op de markt. Ondanks het feit dat ze namelijk over precies dezelfde eigenschappen beschikt in vergelijking met andere Visa creditcards is er nog een bepaalde extra. Bij elke aankoop die wordt gedaan met je Visa Greencard wordt er bepaald hoe milieubelastend deze is. Vervolgens zal de Visa Greencard de CO2-uitstoot compenseren door onder meer nieuwe bomen aan te planten en te investeren in (meer) duurzame energie. Voor deze extra service voor milieubewuste gebruikers dient bovendien geen euro extra te worden betaald.

Aanvragen van de Visa Greencard

Ben jij een milieubewust persoon en ben je op zoek naar een mogelijkheid om jouw CO2-uitstoot te compenseren? Wil je bovendien wel nog steeds gewoon de beschikking hebben over een zeer interessante en bovendien voordelige creditcard? In dat geval is het aanvragen van de Visa Greencard voor jou zeker een aanrader. Deze creditcard kan op eenvoudige wijze worden aangevraagd via de website van Visa zelf. Je moet er eigenlijk alleen maar rekening mee houden dat er een aanvraagperiode geldt die kan oplopen tot 14 dagen.

Welke kosten gaan er gepaard met de Visa Greencard?

Dat de Visa Greencard een bijzondere creditcard is mag ondertussen wel duidelijk zijn. Naast dit gegeven is ze echter ook zeer toegankelijk. Het vereiste bruto jaarinkomen is niet aanzienlijk hoog en bovendien zijn de kosten met amper 25 euro per jaar erg beperkt. De rentevrije periode voor het terugbetalen van de schuld strekt zich uit tot 21 dagen na datum van het afschrift. Wanneer de schuld gespreid op een latere datum wordt terugbetaald geldt een rente van 15 procent. Bovendien kan er nog een boete worden aangerekend van 1,17 procent op het openstaande bedrag. Er is echter ook goed nieuws! Wist je namelijk dat je met de Visa Greencard ook geld kan verdienen? Hoe dan? Zeer eenvoudig, door te zorgen voor een saldo van minimaal 500 euro. Op deze manier kan je namelijk genieten van een niet onaantrekkelijke spaarrente van 1,75 procent. Wil je graag een extra Visa Greencard voor je partner aanvragen? Dat kan, maar ook hiervoor wordt de standaard jaarbijdrage van 25 euro in rekening gebracht.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Meer informatie over een klein bedrag lenen