Minilening zonder BKR toetsing


Wilt u een minilening zonder BKR toetsing aanvragen? Alle geldverstrekkers in Nederland zijn wettelijk verplicht om alle leningen bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel aan te melden. Dit hoeft overigens helemaal niet negatief te zijn. Ook als u altijd trouw aan uw betalingsverplichtingen heeft voldaan en de lening in de afgelopen jaren al heeft afgelost, staat u er nog steeds geregistreerd. Uw krediethistorie blijft namelijk vijf jaar bewaard. Maar het zijn vooral de mensen die weten dat zij in het verleden een of meerdere betalingsachterstanden hebben gehad die baat hebben om een minilening af te sluiten zonder BKR-toetsing. Op deze pagina leest u alles over het lenen als u een negatief bkr notering heeft.

  

Minilening zonder BKR

Omdat kredietverstrekkers volgens de wet verplicht zijn leningen te laten registreren bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel, denkt u misschien dat een lening aanvragen zonder BKR-toetsing onmogelijk is. Niets is echter minder waar. Met name financiële instanties die kleine bedragen tegen een korte looptijd verstrekken, kunnen hun diensten buiten het BKR om aanbieden. Dit zijn dan ook de instellingen waar consumenten terecht kunnen, die om wat voor reden dan ook door banken voor een krediet worden afgewezen. In de meeste gevallen gaat het dan om particulieren, die al meerdere leningen hebben lopen. Of om mensen, die een negatieve aantekening hebben gekregen omdat zij zich in het verleden niet altijd aan hun betalingsverplichtingen hebben gehouden.


Minilening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
  • Geen BKR Toetsing of Registratie
  • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
  • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
  • Garantstelling vanaf €10,89
  • Zonder loonstrook mogelijk
  • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Bureau Krediet Registratie

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) is in het leven geroepen om de krediethistorie van particulieren voor geldverstrekkers inzichtelijk te maken. Hierdoor kunnen banken en andere financiële instellingen een betere keuze maken als het gaat om het wel of niet verstrekken van een lening. Door toetsing van de persoon in kwestie bij het BKR kan men zien of er meerdere kredieten lopen, of de betalingen altijd op tijd zijn geweest en of de leningen inmiddels zijn afgelost. Het behoedt consumenten ook voor onverantwoord leengedrag. Simpelweg doordat een negatieve registratie bij het BKR nieuwe aanvragen in de weg kan staan. Overigens kunnen alleen kredietverstrekkers die samenwerken met het BKR uw gegevens inzien.

 


 

BKR registratie

De meeste leningen die u af kunt sluiten, zijn leningen met een BKR registratie. Dit wil zeggen dat een lening dat u afsluit, wordt genoteerd bij het Bureau Kredietregistratie. Tot u de lening heeft terugbetaalt, blijven uw gegevens in de databank van het BKR staan. Deze databank kan vervolgens geraadpleegd worden door banken en andere kredietverstrekkers, als u bij hen een nieuw krediet aanvraagt. Omdat een lening bij het BKR wordt geregistreerd en uw financiële situatie negatief kan beïnvloeden bij wanbetaling, is het verstandig om goed na te denken voor u een lening afsluit. Bedenk voor het afsluiten van een lening of u deze lening wel terug kan betalen om negatieve registratie bij het BKR te voorkomen.

 


 

Minilening aanvragen zonder BKR check

Kortlopende minileningen bij Ferratum of Saldodipje biedt wel de optie om een kleine lening aan te vragen met een negatieve BKR registratie. Dit omdat de geleende geldbedragen zo klein zijn en een korte looptijd hebben wordt een minilening aanvraag niet gecontroleerd bij het BKR in Tiel. In de meeste gevallen is dit namelijk slechts voor een week of maximaal een maand voor geldbedragen van 100 euro tot 1500 euro. Hierbij gebruiken de minilening aanbieders een eigen kredietwaardigheidscheck om te controleren of u wel de lening kunt terug betalen en in anders een persoonlijke garantsteller heeft die voor u garant wilt staan.

 


 

Ferratum hanteert een eigen systeem

Heeft u een dringende rekening te betalen, maar laat uw salaris nog iets te lang op zich wachten? Dan is de minilening voor u een uitkomst. U kunt deze onder andere aanvragen bij Ferratum, een betrouwbare geldverstrekker, die zich gespecialiseerd heeft in het uitlenen van kleine bedragen aan particulieren. Hanteren de meeste aanbieders en banken behoorlijke minimumbedragen, bij Ferratum kunt u al vanaf 100 euro terecht. Ideaal om kleine problemen op te lossen voor ze groter worden. Bovendien heeft Ferratum een eigen systeem van toetsing ontwikkeld en zijn zij niet geïnteresseerd in uw BKR-registratie. Uw krediethistorie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het aangaan van een minilening. Als u aan de door Ferratum gestelde voorwaarden voldoet, kunt u zonder moeite een krediet ontvangen.

  

Snel van uw lening af

Om een minilening bij Ferratum of Saldodipje te kunnen aanvragen, dient u wel aan een aantal eisen te voldoen. Zo mag u niet jonger zijn dan 18 jaar en moet u een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen. Uw bankrekening moet aantoonbaar de uwe zijn en u moet een garantsteller hebben voor het bedrag dat u leent. Ook deze persoon zal zich moeten legitimeren. Nu kan het natuurlijk zo zijn, dat u uw naaste familie of vrienden niet lastig wil vallen met uw problemen. Misschien schaamt u zich er wel voor. Dan wordt het moeilijk om met een garantsteller op de proppen te komen. Geen nood. Ook in zo een dergelijke situatie kan Ferratum u helpen. Zij kunnen uw garantstelling verzorgen. Hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden, maar daarmee kan uw minilening tenminste uitgekeerd worden.

 


 

Voorkom boetes door op tijd af te lossen

Met een minilening zonder BKR-toetsing zijn al heel wat consumenten uit de brand geholpen. Het lenen van een klein bedrag kan net dat benodigde steuntje in de rug zijn, dat u soms nodig heeft. Een negatieve kredietregistratie bij het BKR is niet van invloed op uw mogelijkheden om te lenen, maar u kunt het toch maar beter geen voorbode laten zijn voor uw betalingsgedrag. Ook al gaat het bij een minilening om niet al te grote bedragen, u moet zeker niet te licht denken over de aflossingseisen die aan u gesteld worden. Het niet op tijd betalen van het met u afgesproken bedrag, kan leiden tot een flinke boete. Uw minilening wordt daardoor alsnog een behoorlijke kostenpost. Bovendien kan uw garantsteller door uw geldverstrekker worden aangesproken, wanneer u niet tijdig over de brug komt.

  

Wees u bewust van uw mogelijkheden

Voor veel mensen is het kunnen afsluiten van een minilening zonder BKR-toetsing een uitkomst. Toch moet u niet vergeten dat een negatieve BKR-registratie wel degelijk een serieus doel heeft. Het moet kredietverstrekkers ervan weerhouden u onverantwoorde leningen te geven.
Maar het is ook een waarschuwing aan uw adres dat u uzelf in grote problemen kunt brengen door wederom een lening aan te gaan, die u wellicht niet zal kunnen aflossen. Ga daarom eerst goed bij uzelf te rade over wat uw financiële mogelijkheden zijn. Zelfs als het om een minilening gaat, moet u zich voor ogen houden dat kleine bedragen tot grote problemen kunnen uitgroeien.

 


 

Minilening zonder BKR toetsing aanvragen

Het proces dat u dient te doorlopen bij het aanvragen van een minikrediet, verschilt per kredietverstrekker waar u het krediet afsluit. Zo hoeft u bij sommige aanbieders van minikredieten slechts enkele gegevens online in te vullen, terwijl u bij andere aanbieders formulieren moet opsturen. Er zijn zelfs kredietverstrekkers die u al een minikrediet geven als u een SMS-bericht verstuurt en uw aanvraag bevestigt. Omdat het proces bij het aanvragen van een minikrediet bij iedere kredietverstrekker verschilt, is het belangrijk om goed na te gaan wat het door u te volgen proces exact is. Op deze manier vraagt u het minikrediet op de juiste manier aan en kunt u zo snel mogelijk profiteren van uw minikrediet zonder BKR toetsing.

 


 

Negatief BKR registratie

Als u een minikrediet zonder BKR toetsing afsluit, wil dit simpelweg zeggen dat de kredietverstrekker bij het afsluiten van het minikrediet niet controleert of u een negatieve BKR registratie heeft. U kunt deze negatieve notering krijgen als u een lening nog niet geheel afbetaald heeft of als u een lening nog helemaal open heeft staan. Waar banken u wellicht weigeren omdat u een BKR registratie heeft, kunt u bij het afsluiten van een minikrediet zonder BKR toetsing gewoon een lening krijgen. Dit komt omdat de kredietverstrekker niet kijkt of u nog ergens anders een lening open heeft staan en uw aanvraag dus niet kan afkeuren op basis van deze informatie.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 

Minikrediet zonder BKR toetsing?

Bij het afsluiten van een lening, kunt u kiezen uit vele verschillende leningen. De meeste van deze leningen zijn leningen met BKR toetsing, maar sommige leningen kunt u ook afsluiten zonder BKR toetsing. Als u op internet gaat zoeken komt u veel minilening aanbieders tegen. Bij al deze kredietverstrekkers kunt u een gratis offerte aanvragen. Dit is wel slim om te doen, zodat u verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Op deze manier krijgt u belangrijke informatie en kunt u een weloverwogen keuze maken. Bekijk andere vormen van leningen door middel van de onderstaande links.


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 4 juli 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)