Minilening zonder BKR toetsing


Wilt u een Minilening zonder BKR toetsing?

Bekijk waar u een minilening zonder BKR-toetsing kunt aanvragen. Een enkele uitzondering daargelaten hebben mensen die een minilening af willen sluiten, meestal al eerder ergens een krediet aangevraagd. Omdat geldverstrekkers in Nederland wettelijk verplicht zijn alle leningen bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel aan te melden, is de kans groot dat u daar dus al bekend bent. Dit hoeft overigens helemaal niet negatief te zijn. Ook als u altijd trouw aan uw betalingsverplichtingen heeft voldaan en de lening in de afgelopen jaren al heeft afgelost, staat u er nog steeds geregistreerd. Uw krediethistorie blijft namelijk vijf jaar bewaard. Maar het zijn vooral de mensen die weten dat zij in het verleden een of meerdere betalingsachterstanden hebben gehad, die het BKR vrezen. Zij hopen dan ook een minilening af te kunnen sluiten zonder BKR-toetsing.
  

Wie maken gebruik van het BKR?

Het Bureau Krediet Registratie is in het leven geroepen om de krediethistorie van particulieren voor geldverstrekkers inzichtelijk te maken. Hierdoor kunnen banken en andere financiële instellingen een betere keuze maken als het gaat om het wel of niet verstrekken van een lening. Door toetsing van de persoon in kwestie bij het BKR kan men zien of er meerdere kredieten lopen, of de betalingen altijd op tijd zijn geweest en of de leningen inmiddels zijn afgelost. Het behoedt consumenten ook voor onverantwoord leengedrag. Simpelweg doordat een negatieve registratie bij het BKR nieuwe aanvragen in de weg kan staan. Overigens kunnen alleen kredietverstrekkers die samenwerken met het BKR uw gegevens inzien.
 


Minilening Aanbieders


 

Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Ferratum Plus

Vanaf €600
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Ferratum hanteert een eigen systeem

Heeft u een dringende rekening te betalen, maar laat uw salaris nog iets te lang op zich wachten? Dan is de minilening voor u een uitkomst. U kunt deze onder andere aanvragen bij Ferratum, een betrouwbare geldverstrekker, die zich gespecialiseerd heeft in het uitlenen van kleine bedragen aan particulieren. Hanteren de meeste aanbieders en banken behoorlijke minimumbedragen, bij Ferratum kunt u al vanaf 100 euro terecht. Ideaal om kleine problemen op te lossen voor ze groter worden. Bovendien heeft Ferratum een eigen systeem van toetsing ontwikkeld en zijn zij niet geïnteresseerd in uw BKR-registratie. Uw krediethistorie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het aangaan van een minilening. Als u aan de door Ferratum gestelde voorwaarden voldoet, kunt u zonder moeite een krediet ontvangen.

  

Ook snel van uw lening af

Om een minilening bij Ferratum te kunnen aanvragen, dient u wel aan een aantal eisen te voldoen. Zo mag u niet jonger zijn dan 18 jaar en moet u een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen. Uw bankrekening moet aantoonbaar de uwe zijn en u moet een garantsteller hebben voor het bedrag dat u leent. Ook deze persoon zal zich moeten legitimeren.

  

Nu kan het natuurlijk zo zijn, dat u uw naaste familie of vrienden niet lastig wil vallen met uw problemen. Misschien schaamt u zich er wel voor. Dan wordt het moeilijk om met een garantsteller op de proppen te komen. Geen nood. Ook in zo een dergelijke situatie kan Ferratum u helpen. Zij kunnen uw garantstelling verzorgen. Hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden, maar daarmee kan uw minilening tenminste uitgekeerd worden.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Ferratum Naar Ferratum.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Robin

Over Robin. Heeft een bachelor in Journalistiek, en heeft een passie om financiële markten en producten begrijpelijk te maken. Daarnaast is hij al jaren als redacteur aan de slag voor Kleinbedraglenen.nl.
Robin

Latest posts by Robin (see all)