Wilt u een 50 euro lenen zonder BKR toetsing. Bekijk waar u dit klein bedrag kunt lenen en vergelijk minilening aanbieders? Dit is mogelijk met een minilening en als u een BKR registratie heeft. Hier kunt u alsnog 50 euro lenen zonder BKR registratie. Bekijk op kleinbedraglenen.nl waar het mogelijk is om dit klein bedrag te lenen en wat de regelingen zijn. U kunt een met een minilening eenvoudig en snel kleine bedragen lenen. Zo kunt u al vanaf 50 euro lenen middels een goedkope minilening. Heeft u meer nodig? U kunt dan bijvoorbeeld 500 euro lenen of 1000 euro lenen tot 1500 euro een kleine lening aanvragen. Het voordeel van het kleine lening is dat u het binnen een aantal weken kunt terugbetalen. Ideaal als u voor een aantal weken extra geld nodig heeft!

Overzicht minilening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Hoe kunt u 50 euro lenen?

U kunt gemakkelijk en snel 50 euro lenen bij Cashper. Hier kunt u een kleine lening aanvragen met een doorlooptijd van 15 dagen. Dit houdt in dat u deze lening binnen 15 dagen terug betaalt moet hebben. Daarnaast moet u aan een aantal voorwaarden voldoen om een minilening te kunnen aanvragen.

Voorwaarden van een Minilening?

  • U woont in Nederland
  • U de Nederlandse nationaliteit draagt
  • U tussen 21 en de 70 jaar bent
  • U geen uitkering heeft
  • U geen Uitzendkracht of ZZP’er bent
  • Mogelijk dat u moet beschikken over een bewijs van inkomen

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

50 euro lenen zonder BKR?

Kunt u geldbedragen onder de 500 euro lenen zonder dat u bij het BKR wordt getoetst. Dus wilt u snel geld lenen met een negatieve BKR registratie? Er zijn vele mogelijkheden voor een voordelige minilening. Een tips is om offertes aan te vragen bij verschillende lening aanbieders. Vaak zijn deze gratis, vrijblijvend en binnen enkele minuten online aan te vragen. U kunt gemakkelijk en snel geld lenen, zoals van 100 euro of meer lenen. Een oplossing voor de openstaande rekening of een grotere aankoop. Een groter bedrag van bijvoorbeeld 300, 400 of zelfs tot maar liefst 800 euro lenen is ook mogelijk. Dus heeft u met spoed geld nodig voor een korte tijd? Dan is dit de uitkomst! U kunt eenvoudig uw lening aflossen binnen enkele weken.

Wat is een BKR registratie?

In Nederland is er bescherming als het gaat om consumentenleningen. Het Bureau Krediet Registratie, beter bekend als het BKR, is een instantie die de leningen van Nederlanders bijhoud. Zo geeft het BKR aan dat er 9 miljoen consumenten in hun bestand staan. Leningen vanaf 500 euro worden registreert bij het BKR. Bij een BKR registratie heeft men over het algemeen een negatieve associatie. Het geval is dat er twee soorten registratie zijn. Een negatieve BKR registratie, maar ook een positieve BKR registratie. Zolang u uw lening afbetaald is er niks aan de hand en heeft u een positieve registratie. U krijgt een negatieve registratie als u uw lening niet kunt afbetalen. Na twee maanden betalingsachterstand zal de lening verstrekker dit melden bij het BKR. U heeft dan hoogst waarschijnlijk al wel contact of bericht gehad van uw lening aanbieder over uw achterstand. Ter bescherming kunt u dan geen lening meer afsluiten.

U kunt uw eigen registratie opvragen voor € 4,95 op de BKR website

Meer informatie over een klein bedrag lenen