Wilt u snel 100 euro lenen? Iedereen zit wel eens krap bij kas en heeft op een korte termijn geld nodig. Zo kan het zijn dat uw auto het begeeft of dat een ander apparaat plotseling kapot gaat. Ook kan het zijn dat u een kleine geldbedragen lenen wilt om de maand rond te komen. U kunt dan kiezen voor een minilening om snel 100 euro te lenen. Dit is een lening waarbij u snel een gewenst bedrag kunt lenen. Dit geldbedrag wordt vervolgens snel op uw eigen rekening gestort, dit kan al binnen 24 uur op uw rekening staan. Op deze pagina kunt u minilening aanbieders vinden waar u snel 100 euro kunt lenen en aanvullende informatie over een minilening doornemen.


Overzicht minilening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Snel 100 euro lenen met een minilening

Een minilening of minikrediet kan gezien worden als een voorschot op uw toekomstig inkomen. U kunt bij snel 100 euro lenen tot een bedrag van 1500 euro. Zo kunt u bijvoorbeeld ook 500 euro lenen of 1000 euro lenen. Hierbij kunt u snel geld lenen en wat u op een binnen een bepaalde termijn moet terug betalen. Dit is ideaal als u direct geld nodig heeft. Hieronder vind u een overzicht van onderwerpen die belangrijk zijn om snel 100 euro te lenen, zoals het minimale en maximale bedrag wat u kunt lenen, de looptijd van een kleine lening en de voorwaarden waar u aan moet voldoen.

Ferratum

Minimaal leenbedrag:

100 euro

Maximaal leenbedrag:

1500 euro

Looptijd lening:

15, 30, 45 of 62 dagen

Op uw rekening:

binnen 1 werkdag

Wat zijn de voorwaarden om een minilening af te sluiten?

Als u een snel 100 euro wilt lenen met een minilening dan moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Niet iedereen kan namelijk een minikrediet afsluiten. Dit om de consument te beschermen dat ze niet te diep in de schulden raken en de garantie dat de lening aanbieder wel het geleende bedrag terug kan verwachten zijn er een aantal voorwaarden. Bekijk deze voorwaarden goed en bekijk of u er aan voldoet.

Acceptatievoorwaarden Minilening

  1. U moet woonachtig zijn in Nederland
  2. U moet de Nederlandse nationaliteit hebben
  3. U moet tussen de 21 en de 70 jaar zijn
  4. U mag geen uitkering hebben
  5. U mag geen Uitzendkracht of ZZP’er zijn

Bewijs van inkomen of garantsteller

Tot slot kan het zijn dat u moet beschikken over een bewijs van inkomen. Dit kan mogelijk een eis zijn van de lening aanbieder. Zo weten zij dat u wel de lening kunt terugbetalen. Daarnaast kan het zijn dat u een garantsteller nodig heeft. Dit is iemand die garant voor u staat als u de lening niet kunt terug betalen. Om u nog extra van dienst te zijn hebben wij een aantal tips op een rij gezet. Deze kunt u hieronder vinden.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Tips om verstandig 100 Euro te Lenen!

Vraag meerdere offertes aan voordat u een minilening afsluit en bekijk vervolgens welke het goedkoopste is. Daarnaast is het belangrijk om uw eigen financiële plaatje goed en duidelijk op orde te stellen. De belangrijkste tip is dat u zeker weet dat u de lening kunt terug betalen binnen uw gekozen betalingstermijn. Hierbij zorgt u ervoor dat u niet opgescheept zit met hoge kosten die verbonden zijn aan de te laat betaalde lening. Ook wordt u dan niet aanschreven als een wanbetaler en krijgt u geen negatieve BKR registratie.

Tips van het AFM

Ook kunt u de informatieve folder van het AFM doornemen waarbij u op uw gemak tips kunt lezen over verstandig geld lenen. Wat ook een goede keus kan zijn is om bij uw familie, kennissen of vrienden na te gaan of u een klein bedrag bij hen kunt lenen. Tot slot is een minilening erg handig als u binnenkort weer inkomen verwacht maar snel 100 euro nodig heeft om de maand rond te komen of een onvoorziene uitgave heeft.

Meer informatie over een klein bedrag lenen