5000 euro lenen


Wilt u 5000 euro lenen? Het kan iedereen gebeuren dat er noodzakelijke uitgaven moeten worden gedaan en dat hiervoor geen financiële middelen beschikbaar zijn. U kunt dan overwegen om de uitgaven uit te stellen, maar dit is niet altijd mogelijk. Als de wasmachine stuk gaat dan moet er toch echt in de meeste gevallen snel een nieuwe komen. Dat geldt ook voor een koelkast of kookplaat. En niet te vergeten de auto. Als u uw auto nodig heeft om naar uw werk te gaan, dan kunt u niet zonder. Dan is 5000 euro lenen voor een andere auto wellicht een overweging. Hier worden de voornaamste leningsvormen beschreven zoals, het doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Vergelijk op kleinbedraglenen.nl de verschillende lening aanbieders waar u online gratis en vrijblijvend een offerte kunt aanvragen.

  

Waar moet u op letten met 5000 euro lenen?

Voordat u met een kredietverstrekker in zee gaat moet u een paar dingen goed voor ogen houden. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om u af te vragen of u een lening kunt aflossen naast uw overige vaste lasten en persoonlijke uitgaven. Als dit het geval is, dan is het ook nog belangrijk om u te realiseren dat u deze aflossing de komende jaren moet opbrengen. Een lening van 5000 euro met 100 euro per maand aflossen kost u meerdere jaren omdat u immers ook nog rente moet betalen. Vaak bepaalt de kredietverstrekker een minimum aflosbedrag. Weeg dit goed af alvorens u akkoord gaat met een lening.

 


Lening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Vandaag nog een offerte

 


 

Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening wordt meestal afgesloten als u in één keer een grote uitgave moet doen. 5000 Euro lenen voor bij voorbeeld de aankoop van een auto is een veelgebruikte reden voor het aangaan van een persoonlijke lening. U ontvangt als uw aanvraag goedgekeurd is, het bedrag direct op uw rekening en kunt het vervolgens meteen gebruiken voor uw aankoop. Als u gewoon wat meer financiële armslag wilt dan kunt u een doorlopend krediet overwegen. Dit is een leenvorm waarbij u het bedrag in delen kunt opnemen. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Als u 5000 euro gaat lenen met een doorlopend krediet, en u neemt hiervan 2000 euro op om uit te geven dan betaalt u alleen rente over dit bedrag. Zodra u de 2000 euro heeft afgelost betaalt u ook geen rente meer totdat u opnieuw een bedrag van het doorlopend krediet opneemt.

  

Online 5000 euro lenen

Online lenen is een optie als u 5000 euro lenen overweegt. U kunt hiervoor terecht bij Geldshop.nl Santander.nl of Kredietspotter.nl. U kunt deze aanbieders natuurlijk vergelijken, wellicht zitten er verschillen in de voorwaarden. Online een lening afsluiten kan prima, de kredietverstrekkers zijn betrouwbaar en u zult als u met een bekende partij in zee gaat ook zeker het geleende bedrag ontvangen. U moet zich natuurlijk wel aan de aflossingsverplichtingen houden, maar dit geldt voor elke lening die u aangaat. Terugbetalen is een verplichting waar u niet aan kunt ontkomen.

 


 

Waar moet u aan voldoen voor een lening?

Wilt u voor een lening in aanmerking komen dan moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. U moet meerderjarig zijn, en u moet in Nederland wonen. Verder wordt er in vrijwel alle gevallen een toets gedaan bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) in Tiel om te controleren of u in staat bent om de aangevraagde lening af te lossen. Als u al te veel schulden heeft is de kans groot dat uw verzoek wordt afgewezen. Vraag hulp bij een officiële instantie zoals bij voorbeeld uw gemeente of het NIBUD.

  

Een creditcard gebruiken voor kredietverstrekking

Ook is een creditcard een manier om online snel geld te lenen. Online creditcards vergelijken kunt u ook op kleinbedraglenen.nl en hiermee kunt u tot 5000 euro lenen.De uitgaven die u doet met uw creditcard kunt u vaak gespreid terugbetalen. Denk er wel aan dat u over het openstaande saldo een flinke rente betaalt. Vaak rekent een creditcard maatschappij zo’n 16% rente over het openstaande bedrag. Het is dus financieel niet erg aantrekkelijk om uw creditcard te gebruiken voor een grote uitgave die u alleen in kleine bedragen kunt aflossen. Dan is een lening of doorlopend krediet vaak goedkoper.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 

Overige mogelijkheden om geld te lenen.

Om 5000 euro te lenen zijn er natuurlijk meerdere wegen. Het kan via een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, maar ook uw eigen bank kan een optie zijn om 5000 euro lenen te kunnen. Op basis van uw inkomen kan er een geldbedrag geleend worden.  Ook kunt u een minilening aanvragen. U kunt tot een bedrag van 1500 euro lenen met een looptijd van 62 dagen. Kunt u vooruit met de helft van 3000 euro? Dan is een minilening ook een mogelijkheid.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 18 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)