Wilt u geld lenen met een BKR registratie


Wilt u geld lenen met een BKR registratie Dit is mogelijk bij een aantal aanbieders. Heeft u extra geld nodig om de huur te betalen of rond te kunnen komen en u heeft niet voldoende op uw rekening staan? Dan kan een klein bedrag lenen de oplossing zijn. Door geld te lenen heeft u namelijk in een korte tijd meer geld op uw rekening staan, zodat u de huur kan betalen of de rest van de maand gewoon boodschappen kunt doen. Vergelijk op kleinbedraglenen.nl de verschillende lening aanbieders waar u online gratis en vrijblijvend een offerte kunt aanvragen.

Wel dient u rekening mee te houden met de gevolgen van geld lenen met BKR registratie en hoe het lenen van geld werkt. Wat een BKR registratie is en wat geld lenen met BKR registratie inhoudt, lees u op deze pagina.
  

Minilening met BKR registratie.

Een minilening spoed voor geld lenen met BKR registratie is mogelijk als u een minilening afsluiten. Dit zijn bedrag van 100 tot 800 euro. Een lening zonder BKR registratie is een lening die niet doorgegeven wordt aan het Bureau Kredietregistratie of BKR. Dit komt omdat de kredietverstrekkers van dit soort leningen geen rente vragen en dus niet verplicht zijn om de leningen door te geven aan het BKR. De meeste leningen zonder BKR registratie zijn minileningen.

Een lening met BKR registratie: een lening met BKR registratie is een lening die geregistreerd wordt bij het Bureau Kredietregistratie. Betaalt u deze lening niet op tijd of in zijn geheel af, dan kunt u een negatieve notering krijgen in de database van het BKR. Bekijk hieronder wat BKR registratie is en wat voor coderingen er zijn.
 


Minilening Aanbieders


 

POPULAIR

Saldodipje

Vanaf €100
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

Santander

Vanaf €1500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Kleinste consumptief krediet
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Binnen minuten een offerte

 


 

Wat is een BKR registratie?

De afkorting BKR staat voor stichting Bureau Kredietregistratie. Dit is een organisatie die de gegevens van alle krediet afbetalingen van Nederlandse consumenten registreert en bewaart. Sluit u een krediet af of heeft u een krediet afbetaald, dan wordt dit allemaal geregistreerd in de database van het BKR. Zo kan de stichting ervoor zorgen dat u geen krediet meer kan krijgen als u nog leningen open hebt staan, om ervoor te zorgen dat u niet in de financiële problemen komt door torenhoge schulden.

Als u een negatieve BKR-registratie heeft en dus nog leningen open heeft staan, kunt u in sommige gevallen helemaal niets meer lenen. Of u nog wel kunt lenen of niet, is afhankelijk van het soort BKR-registratie die u heeft gekregen. Hierbij kunt u de volgende BKR-registraties krijgen:

  

BKR registratie coderingen

H codering
De H codering is in vergelijking met andere coderingen een positieve. Deze codering geeft namelijk aan dat de schuld is terugbetaald en de achterstand helemaal is ingelopen. De letter ‘H’ staat namelijk voor ‘Herstel’.

A1 codering
De A1 codering staat voor een achterstandscodering. Dit wil zeggen dat er een aflossings- of schuldregeling getroffen wordt, omdat er een betalingsachterstand ontstaan is.

A2 codering
De A2 codering betekent dat u een achterstand heeft, waarbij de vordering opeisbaar is gesteld. Dit betekent dat de schuldeiser alle schuld in één keer kan opeisen en dat er via de rechter zelfs afgedwongen kan worden dat er beslag wordt gelegd op uw huis, uw auto of uw inkomen.

A3 codering
De A3 codering is tevens een achterstandscodering waarbij een geldbedrag van in elk geval 250 euro of meer is afgeboekt van het schuldbedrag.

A4 codering
De A4 codering is een achterstandscodering waarbij de kredietnemer onbereikbaar is. Meestal is dit het geval bij mensen die geen vaste woon- of verblijfplaats hebben, waardoor de instantie de kredietnemer niet kan vinden.

  

Geld lenen met BKR registratie

Als u geld lenen gaat, dient u er dus rekening mee te houden dat u te maken kunt krijgen met één van de bovenstaande coderingen als u uw lening niet volgens de regels terugbetaalt. Als u niet kunt voldoen aan het krediet van de lening, kunt u namelijk een A1, A1, A3 of A4 codering krijgen. Deze BKR registraties kunnen ook ingezien worden door banken en andere kredietverstrekkers, zodat zij weten dat ze u geen lening meer moeten geven. Op deze manier kan uw financiële situatie nadelig beïnvloed worden. Denk dus altijd goed na voor u begint met geld lenen met BKR registratie, zodat u zeker weet dat u het krediet kunt afbetalen en geen negatieve BKR-registratie krijgt.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

 

Controleren van een BKR registratie?

Daarnaast kunt u zelf ook uw eigen BKR opvragen bij de stichting Bureau Kredietregistratie voor €4,95. Dit kunt u doen op de BKR website. Zo weet u hoe u ervoor staat en of u een mogelijkheid heeft om een lening aan te vragen. U kunt ook een lening aanvragen en dan zal de lening verstrekker navraag doen of u een negatieve registratie heeft en dus recht heeft op de lening.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 18 juni 2019

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)