Uw bestaande lening oversluiten


Wilt u uw bestaande lening oversluiten?

Bekijk waar en hoe u uw bestaande lening oversluiten kunt Wanneer de rentestanden laag zijn, kan het aantrekkelijk voor u zijn om uw hypotheek over te sluiten. U profiteert dan van lagere maandlasten en kan op de lange termijn veel geld besparen. Maar wist u dat het oversluiten van uw overige leningen ook voordeel op kan leveren? Zeker als u meerdere kredieten heeft lopen bij verschillende aanbieders. Bijvoorbeeld een doorlopend krediet bij uw bank en een creditcard bij een andere maatschappij. Afhankelijk van uw kredietruimte wordt uw rentetarief bepaald. Hoe hoger het bedrag, hoe lager de rente. Wanneer u meerdere leningen oversluit naar 1 lening bij een voordelige kredietverstrekker houdt u aan het einde van de rit meer geld over.
  

Zelf uw voordeel berekenen bij Findio

Findio is in Nederland marktleider op het gebied van consumentenkrediet. Als onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van ‘s werelds grootste banken, is Findio een betrouwbare partner, die de klant centraal stelt. U kunt daarom bij Findio zelf uw eventuele voordeel berekenen wanneer u besluit uw leningen over te sluiten. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is de gevraagde informatie in te vullen op de website. Als u in aanmerking blijkt te komen voor het oversluiten van uw kredieten, ontvangt u van Findio een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u hem ondertekend retourneren samen met de nodige documenten. Uw aanvraag wordt vervolgens zorgvuldig gecontroleerd en na goedkeuring worden uw leningen overgesloten.

 


Lening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Vandaag nog een offerte

 


 

Overzichtelijk en veelal voordeliger

Er zijn veel mensen met een lening. En er zijn nog meer mensen met meerdere leningen. Het hebben van een persoonlijke lening naast een hypotheek en een of meerdere creditcards is de normaalste zaak van de wereld. Deze situatie hoeft geen enkel probleem te zijn, als u tenminste kredietwaardig bent en op tijd aan uw betalingsverplichtingen voldoet. Is dat bij u het geval, dan kijkt u misschien al lang niet meer om naar deze leningen en realiseert u zich niet dat u wellicht een behoorlijk bedrag kunt besparen. Het oversluiten van meerdere kredieten naar 1 lening geeft u niet alleen meer overzicht, maar kan veelal ook voordeliger zijn. Bij Findio ziet u binnen enkele minuten of dat voor u van toepassing kan zijn.

  

Extra ruimte

Bij het oversluiten van uw leningen naar Findio is het in sommige gevallen ook mogelijk om een extra bedrag bij te lenen. Wanneer u nog voldoende bestedingsruimte blijkt te hebben bijvoorbeeld. Op het totaalbedrag maakt dat vaak niet zoveel uit en betaalt u maandelijks slechts een klein bedrag meer aan aflossing en rente. De ruimte die het u oplevert, kan echter een groot verschil maken. De website van Findio biedt u alle informatie om zelf een verantwoorde beslissing te nemen hierin. Mocht u toch behoefte hebben aan persoonlijk advies, dan kunt u dat via het contactformulier aanvragen.

  

Dertig dagen bedenktijd

Een ander voordeel van het oversluiten van uw leningen naar Findio, naast de lage rentetarieven, is de dertig dagen bedenktijd die het bedrijf hanteert. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw lening versneld en boetevrij af te lossen. Goede argumenten dus om uw mogelijkheden eens nader te onderzoeken op de website van Findio.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 18 juni 2019

Robin
Laatste berichten van Robin (alles zien)