Minikrediet zonder BKR toetsing

posted in: Geld lenen | 0
Minikrediet zonder BKR toetsing. Bij het afsluiten van een lening, kunt u kiezen uit vele verschillende leningen. De meeste van deze leningen zijn leningen met BKR toetsing, maar sommige leningen kunt u ook afsluiten zonder BKR toetsing. Op deze pagina leest u meer over het afsluiten van een minikrediet zonder BKR toetsing en een minikrediet met BKR registratie.

Creditcard aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Prepaid Mastercard Classic


Geen BKR-toetsing


Jaarlijkse Creditcard-bijdrage is slechts €14,95


App voor inzicht in uw uitgave


Gratis 180 Aankoopverzekering


Gratis Aanvullende reisverzekering


Tijdelijk €5 cadeau

PLAN - PRICE

Description

Visa World Card


Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard


Maandelijks online rekeningoverzicht


180 dagen Aankoopverzekering


€ 2500 extra bestedingsruimte


Bankonafhankelijk


Eerste jaar gratis en

€ 50 cadeau op uw creditcard

PLAN - PRICE

Description

Money2GO Mastercard


Geen BKR-toetsing


Een veilige kaart met chip en PIN code


Contant geld opnemen bij 1.5 miljoen geldautomaten wereldwijd


Gemakkelijk met IDEAL opladen


De perfecte oplossing tijdens reizen


minikrediet en BKR

Als u een minikrediet zonder BKR toetsing afsluit, wil dit simpelweg zeggen dat de kredietverstrekker bij het afsluiten van het minikrediet niet controleert of u een negatieve BKR registratie heeft. U kunt deze negatieve notering krijgen als u een lening nog niet geheel afbetaald heeft of als u een lening nog helemaal open heeft staan. Waar banken u wellicht weigeren omdat u een BKR registratie heeft, kunt u bij het afsluiten van een minikrediet zonder BKR toetsing gewoon een lening krijgen. Dit komt omdat de kredietverstrekker niet kijkt of u nog ergens anders een lening open heeft staan en uw aanvraag dus niet kan afkeuren op basis van deze informatie.

Online een lening regelen

Als u op internet gaat zoeken komt u veel kredietverstrekkers tegen. Bij al deze kredietverstrekkers kunt u een gratis offerte aanvragen. Dit is wel slim om te doen, zodat u verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Op deze manier krijgt u belangrijke informatie en kunt u een weloverwogen keuze maken.

Wilt u een Creditcard Aanvragen?

Bekijk alle informatie voor de geschikte Creditcards

Minikrediet met BKR registratie

De meeste leningen die u af kunt sluiten, zijn leningen met een BKR registratie. Dit wil zeggen dat het minikrediet dat u afsluit, wordt genoteerd bij het Bureau Kredietregistratie. Tot u het minikrediet terugbetaalt, blijven uw gegevens in de databank van het BKR staan. Deze databank kan vervolgens geraadpleegd worden door banken en andere kredietverstrekkers, als u bij hen een nieuw krediet aanvraagt. Omdat uw minikrediet bij het BKR wordt geregistreerd en uw financiële situatie negatief kan beïnvloeden bij wanbetaling, is het verstandig om goed na te denken voor u een minikrediet afsluit. Bedenk voor het afsluiten van een minikrediet bijvoorbeeld of u deze lening wel terug kan betalen en of u aan de extra kosten kan voldoen. Sluit dan ook nooit een minikrediet af die u niet kunt terugbetalen, om negatieve registratie bij het BKR te voorkomen.

Minikrediet aanvragen

Het proces dat u dient te doorlopen bij het aanvragen van een minikrediet, verschilt per kredietverstrekker waar u het krediet afsluit. Zo hoeft u bij sommige aanbieders van minikredieten slechts enkele gegevens online in te vullen, terwijl u bij andere aanbieders formulieren moet opsturen. Er zijn zelfs kredietverstrekkers die u al een minikrediet geven als u een SMS-bericht verstuurt en uw aanvraag bevestigt. Omdat het proces bij het aanvragen van een minikrediet bij iedere kredietverstrekker verschilt, is het belangrijk om goed na te gaan wat het door u te volgen proces exact is. Op deze manier vraagt u het minikrediet op de juiste manier aan en kunt u zo snel mogelijk profiteren van uw minikrediet zonder BKR toetsing.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Meer informatie over een klein bedrag lenen