Minilening spoed aanvraag


Een Minilening spoed aanvraag

U kunt online gemakkelijk een minilening spoed aanvraag doen. Er zijn momenten in het leven, die vragen om directe actie. Helaas is er bij die momenten ook vaak geld gemoeid en heeft u dat niet altijd klaarliggen. Voor dat soort situaties kunt u zich aanmelden voor een minilening. Een dergelijk krediet voor een klein bedrag van minimaal 100 en maximaal 1500 euro kunt u met spoed aanvragen en vaak nog dezelfde dag op uw rekening tegemoetzien. Het stelt u in staat om onmiddellijk een rekening te voldoen, een reparatie te betalen of een noodzakelijk product aan te schaffen. Makkelijk online geregeld en zonder lang te hoeven wachten op goedkeuring van de geldverstrekker.
  

Persoonlijk advies bij een dringende situatie

Niet iedereen neemt verstandige beslissingen in een stressvolle situatie. Is dat bij u ook vaak het geval? Dan doet u er goed aan om voor het aanvragen van een spoedlening eerst even contact op te nemen met iemand die u kan voorzien van betrouwbaar persoonlijk advies. Bij Geldshop staan financiële experts voor u klaar, die gewend zijn te bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers. Zij kunnen u vertellen waar u op moet letten en u helpen de juiste keuze te maken. Een met spoed aangevraagde minilening hoeft geen overhaaste beslissing te zijn. Een kleine pas op de plaats kan u veel ellende besparen. Geldshop staat u bij met duidelijk advies, zodat u verantwoord kan lenen.
 


Minilening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
  • Geen BKR Toetsing of Registratie
  • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
  • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
  • Garantstelling vanaf €10,89
  • Zonder loonstrook mogelijk
  • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Snel online actie ondernemen

De dagen dat u fysiek in een bankkantoor moest verschijnen om te onderhandelen over een kredietaanvraag liggen gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig kunt u online snel actie ondernemen door op de site van de aanbieder van uw keuze direct een minilening aan te vragen. De benodigde gegevens staan netjes voor u op een rijtje en de voorwaarden kunt u ter plekke nalezen. Heeft u een spoedaanvraag gedaan, dan zal u binnen de kortste keren een reactie ontvangen en weet u wat uw mogelijkheden zijn. Er zal u een offerte worden aangeboden, die u alleen nog maar hoeft goed te keuren om het gewenste bedrag te mogen ontvangen. In negen van de tien gevallen heeft u het geld nog dezelfde werkdag op uw bankrekening staan. Aanvragen in het weekend worden meestal op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

  

Ook snel van uw lening af

Het grote voordeel van een minilening is niet alleen dat u op zeer korte termijn over uw geld kan beschikken. Het is minstens zo fijn dat u er ook weer snel vanaf bent. Voor een minilening tot een bedrag van ongeveer 500 euro kunt u rekenen op een looptijd van 15 tot 30 dagen. In deze periode kunt u het bedrag in termijnen of in zijn geheel aflossen.

  

Uiteraard bent u over het door u geleende geld wel rente verschuldigd, maar gezien het feit dat het hier om relatief kleine bedragen gaat, zal dit u niet erg op kosten jagen. In de meeste gevallen is een maandsalaris wel voldoende om uw verplichtingen na te komen. Heeft u een hoger bedrag geleend? Dan wordt ook de aflossingstermijn opgerekt. Voor een bedrag van 1500 euro heeft u ongeveer twee maanden de tijd.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 18 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)