Minilening aanvragen zonder BKR

posted in: Geld lenen | 0

Minilening aanvragen zonder BKR

Wilt u een Minilening aanvragen zonder BKR? Omdat kredietverstrekkers volgens de wet verplicht zijn leningen te laten registreren bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel, denkt u misschien dat een lening aanvragen zonder BKR-toetsing onmogelijk is. Niets is echter minder waar. Met name financiƫle instanties die kleine bedragen tegen een korte looptijd verstrekken, kunnen hun diensten buiten het BKR om aanbieden. Dit zijn dan ook de instellingen waar consumenten terecht kunnen, die om wat voor reden dan ook door banken voor een krediet worden afgewezen. In de meeste gevallen gaat het dan om particulieren, die al meerdere leningen hebben lopen. Of om mensen, die een negatieve aantekening hebben gekregen omdat zij zich in het verleden niet altijd aan hun betalingsverplichtingen hebben gehouden.

PLAN - PRICE

Description



Collectief, gratis en vrijblijvende offerte 


 Vanaf 5000 euro lenen


Persoonlijke Lening


Doorlopend Krediet


PLAN - PRICE

Description



Vanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description

Kredietspotter.nl



Gratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

Kortlopende minileningen ofwel flitskredieten

Kortlopende minileningen worden ook wel flitskredieten genoemd. Zij danken hun naam aan de lengte van de periode waarvoor u de lening aangaat. In de meeste gevallen is dit namelijk slechts voor een week of maximaal een maand. In tegenstelling tot minileningen, die gekenmerkt worden door hun lage bedragen, bent u bij een flitskrediet geen rente verschuldigd over het geleende geld. U betaalt in plaats daarvan administratiekosten. Hoewel de rentetarieven die bij een minilening gehanteerd worden vrij fors kunnen zijn, blijken de administratiekosten die bij het flitskrediet berekend worden in de praktijk toch vaak nog hoger te liggen. Het is aan u de keus voor welke vorm van lenen u gaat. Vindt u het fijn om er zo snel mogelijk weer vanaf te zijn? Of houdt u de kosten liever laag?

Voorkom boetes door op tijd af te lossen

Met een minilening zonder BKR-toetsing zijn al heel wat consumenten uit de brand geholpen. Het lenen van een klein bedrag kan net dat benodigde steuntje in de rug zijn, dat u soms nodig heeft. Een negatieve kredietregistratie bij het BKR is niet van invloed op uw mogelijkheden om te lenen, maar u kunt het toch maar beter geen voorbode laten zijn voor uw betalingsgedrag. Ook al gaat het bij een minilening om niet al te grote bedragen, u moet zeker niet te licht denken over de aflossingseisen die aan u gesteld worden. Het niet op tijd betalen van het met u afgesproken bedrag, kan leiden tot een flinke boete. Uw minilening wordt daardoor alsnog een behoorlijke kostenpost. Bovendien kan uw garantsteller door uw geldverstrekker worden aangesproken, wanneer u niet tijdig over de brug komt.

Wees u bewust van uw mogelijkheden

Voor veel mensen is het kunnen afsluiten van een minilening zonder BKR-toetsing een uitkomst. Toch moet u niet vergeten dat een negatieve BKR-registratie wel degelijk een serieus doel heeft. Het moet kredietverstrekkers ervan weerhouden u onverantwoorde leningen te geven.

Maar het is ook een waarschuwing aan uw adres dat u uzelf in grote problemen kunt brengen door wederom een lening aan te gaan, die u wellicht niet zal kunnen aflossen. Ga daarom eerst goed bij uzelf te rade over wat uw financiƫle mogelijkheden zijn. Zelfs als het om een minilening gaat, moet u zich voor ogen houden dat kleine bedragen tot grote problemen kunnen uitgroeien.

Meer informatie over een klein bedrag lenen