Minilening snel aanvragen


Wilt u uw Minilening snel aanvragen?

U kunt uw Minilening snel aanvragen bij meerdere minilening aanbieders. Een minilening is een klein overbruggingskrediet dat u tijdelijk wat extra financiële ruimte biedt. Het wordt meestal aangevraagd voor onverwachte uitgaven, die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende salaris. Denkt u bijvoorbeeld aan een reparatie van uw auto. Zonder vervoer kunt u niet naar uw werk of misschien zelfs uw werk helemaal niet uitvoeren. Stilstaan is geen optie, dus moet het mankement zo snel mogelijk verholpen en de factuur direct voldaan worden. Tijd voor ingewikkelde kredietaanvragen heeft u niet, dus kiest u voor een minilening. Bij diverse aanbieders kunt u online uw leenverzoek plaatsen en de nodige documenten inscannen en doormailen. Indien u aan de gestelde eisen voldoet, heeft vaak al binnen 24 uur het gevraagde bedrag op uw bankrekening staan.
  

Zorg dat u uw gegevens bij de hand heeft

Om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen, kunt u er het beste voor zorgen dat u al uw gegevens bij de hand heeft. Omdat het bij een minilening vaak om bescheiden bedragen gaat, hoeft u niet uw hele financiële administratie te openbaren. Zelfs een loonstrookje is vaak niet eens nodig. Wat u wel in ieder geval moet kunnen laten zien, is een geldig legitimatiebewijs. Daarmee kunt u gelijk bewijzen dat u boven de 18 jaar bent. Dat is namelijk een vereiste voor het afsluiten van een lening, ongeacht de hoogte ervan. Verder moet u kunnen aantonen dat het opgegeven bankrekeningnummer correct is en op uw naam staat. Dit doet u door eenmalig een cent over te maken naar uw kredietverstrekker.
 


Minilening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
  • Geen BKR Toetsing of Registratie
  • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
  • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
  • Garantstelling vanaf €10,89
  • Zonder loonstrook mogelijk
  • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Geen BKR-toetsing, wel een garantsteller

Bij het afsluiten van een minilening vindt meestal geen BKR-toetsing plaats. Dus zelfs wanneer u in Tiel negatief geregistreerd staat, doordat u bij een andere lening weleens een betalingsachterstand heeft opgelopen, hoeft dit geen belemmering te zijn voor het aanvragen van een microkrediet. Maar u zal begrijpen dat de geldverstrekker wel een vorm van garantie wil, dat het geleende geld uiteindelijk terugbetaald zal worden. Daarom wordt in dit soort gevallen een garantsteller gevraagd. Dit is iemand, die medeaansprakelijk kan worden gehouden voor het geleende bedrag. Kunt u het niet terugbetalen? Dan zal de kredietverstrekker op uw garantsteller verhalen. Deze zal zich daarom ook moeten kunnen legitimeren en de leenovereenkomst mede moeten ondertekenen.

  

Vergelijk verschillende aanbieders van minileningen

Zelfs als u met spoed een minilening wilt aanvragen, is het toch verstandig om tenminste een paar aanbieders met elkaar te vergelijken. Gelukkig kan dat snel en gemakkelijk via sites die u met een paar muisklikken verschillende offertes kunnen sturen.

  

U geeft aan wat voor krediet u zoekt en Kredietspotter stuurt u diverse offertes van geldverstrekkers die aan uw eisen voldoen. Vervolgens kunt u zelf een keuze maken voor de lening die het beste bij u past. U weet immers het beste wat uw situatie is, welk bedrag u nodig heeft en binnen welke termijn u denkt te kunnen aflossen. In duidelijke taal worden u de voorwaarden uitgelegd en weet u wanneer u uw geld kunt verwachten.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 20 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)