Geld lenen klein bedrag


Geld lenen klein bedrag

Geld lenen voor een klein bedrag? Als u geld wilt lenen voor een klein bedrag dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk eerst proberen om de uitgave uit te stellen zodat een lening niet nodig is, maar soms is dit geen optie. U kunt proberen om geld te lenen bij familie of vrienden. Als u goede afspraken maakt over de terugbetaling en deze op papier zet dan is dit vaak de goedkoopste oplossing. Veel mensen zijn best bereid om hun naasten renteloos een bedrag te lenen. Als u deze mogelijkheid niet heeft kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden om snel een klein bedrag te lenen.
  

Een klein geldbedrag lenen

Heeft u een klein geldbedrag nodig, dan is een minilening vaak de beste oplossing. Soms kunt u ook gebruik maken van een flitskrediet, maar dit is alleen een optie als u de lening uiterlijk binnen een maand geheel kunt terugbetalen. Een minilening heeft vaak een iets langere looptijd. U kunt een klein bedrag online lenen bij verschillende bedrijven die minileningen aanbieden. Als u snel geld nodig heeft is dit een prima oplossing, want u heeft in veel gevallen het geld binnen een dag op uw rekening staan. Ideaal bij een onverwachte financiële tegenvaller die u echter wel binnen 1 tot 2 maanden kunt opvangen. Soms komen dingen allemaal tegelijk en dan kan het gebeuren dat u het net niet redt met uw inkomen. Dan is een minilening een goede manier om een periode te overbruggen.

 


Minilening Aanbieders


 

POPULAIR

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

De hoogte van een minilening

Een minilening, de naam zegt het al, gaat over een relatief klein bedrag. De meeste minileningen variëren tussen de 500 en 1500 euro. Afhankelijk van de voorwaarden kunt u de lening in 1 of 2 termijnen terugbetalen. De eerste termijn vervalt meestal na een maand, de tweede na twee maanden. Zo kunt u de aflossing spreiden over twee betalingen van uw salaris of uitkering. Geld lenen klein bedrag? Een minilening is bedoeld voor het betalen van bij voorbeeld een dure reparatie aan uw auto of uw huis, het vervangen van de koelkast die er ineens mee ophoudt of het overbruggen van de maand omdat er te veel onverwachte uitgaven waren. U kunt op de website van verstrekkers van minileningen direct zien hoeveel rente u betaalt als u een bepaald bedrag leent. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

  

De looptijd van een minilening

Een minilening loopt meestal voor 1 of 2 maanden. Binnen deze termijn moet u de overeengekomen aflossingen overmaken. De eerste termijn vervalt vaak na 31 dagen, de tweede na 62 dagen. U mag als u dat wilt de lening eerder aflossen, maar de overeengekomen rente bent u desondanks verschuldigd. U bent dus niet goedkoper uit als u de gehele lening na twee weken alweer terugbetaalt. De looptijd is ook de reden waarom dit soort leningen minilening wordt genoemd. Het is een klein bedrag dat snel weer moet worden terugbetaald. Dit soort leningen zijn dus uitsluitend bedoeld om een kortdurend financieel probleem snel te kunnen oplossen.

  

De voorwaarden voor een minilening

Wilt u geld lenen klein bedrag middels een minilening? Dan moet u aan een paar voorwaarden voldoen. In de eerste plaats moet u meerderjarig zijn. Dit wordt aan de hand van uw ID bewijs geverifieerd. Hiervan moet u een kopie overleggen. Verder moet u vaak een bedrag van 1 eurocent overmaken om te bewijzen dat het opgegeven rekeningnummer van u is. Verder moet u in Nederland woonachtig zijn. Veel kredietverstrekkers van minileningen stellen daarnaast als voorwaarde dat u iemand heeft die zich garant stelt voor de aflossing van het minikrediet. Deze persoon moet zijn gegevens invullen en eveneens een kopie van zijn ID bewijs meesturen.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Ferratum Naar Ferratum.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Robin

Over Robin. Heeft een bachelor in Journalistiek, en heeft een passie om financiële markten en producten begrijpelijk te maken. Daarnaast is hij al jaren als redacteur aan de slag voor Kleinbedraglenen.nl.
Robin

Latest posts by Robin (see all)