Geld lenen online


Geld lenen online? Via het internet zijn er legio mogelijkheden om geld te lenen. U kunt zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet online aanvragen. Daarnaast biedt het internet tientallen mogelijkheden voor het afsluiten van een minilening of flitskrediet. Alleen een hypotheek kunt u nog niet online regelen, maar voor vrijwel alle andere kredietproducten geldt dat u deze kunt aanvragen zonder dat u er de deur voor uit hoeft.
  

Geld lenen online

Geld lenen online kunt u doen op verschillende manieren. Kopen op afbetaling bij een online warenhuis is in feite ook het aangaan van een lening. Daarnaast kunt u bij banken en andere instanties verschillende soorten leningen afsluiten. Voor welke soort lening u kiest hangt van een aantal factoren af. Ten eerste de hoogte van het te lenen bedrag. Heeft u enkele duizenden euro’s nodig dan is een persoonlijke lening vaak de enige mogelijkheid. Deze kunt u afsluiten bij alle grote banken plus meerdere online kredietverstrekkers. Gaat het om een kleiner bedrag dan kunt u wellicht een minilening of flitskrediet overwegen. Wilt u kunnen beschikken over wat extra financiële ruimte en deze kunnen gebruiken indien nodig, dan is een doorlopend krediet de beste keuze.

 


Minilening Aanbieders


 

POPULAIR

Saldodipje

Vanaf €100
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €2500 euro
 • Looptijd 30 dagen tot 4 maanden
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

Santander

Vanaf €1500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Kleinste consumptief krediet
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Binnen minuten een offerte

 


 

Hoe kunt u geld lenen online?

Geld lenen online is vaak erg eenvoudig. Wanneer u een kredietverstrekker heeft gevonden waarmee u in zee wilt gaan, dan is de aanvraag vaak snel geregeld. U vult op de website de gevraagde gegevens in en stuurt de benodigde documenten mee zoals een geldig ID bewijs. Uw aanvraag wordt vervolgens beoordeeld en doorgaans hoort u binnen enkele uren tot enkele dagen of u in aanmerking komt voor de door u gevraagde lening. Als dit het geval is dan wordt het bedrag vaak binnen een dag of enkele dagen aan u overgemaakt zodat u er over kunt beschikken. In geval van een doorlopend krediet bepaalt u zelf wanneer u het geld opneemt. U betaalt alleen rente over wat u opneemt van het doorlopend krediet.

  

Waar moet u op letten bij geld lenen online?

Het is belangrijk om minilening aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Zeker als het om een groter bedrag gaat loont het zeker de moeite om meerdere offertes aan t vragen of de voorwaarden en rentetarieven op de website goed te lezen en te vergelijken. Dit kan u een flink bedrag schelen dat u uiteindelijk kunt besparen op de aflossing van de lening. U kunt ervoor kiezen om in zee te gaan met een kredietverstrekker die geen BKR toets doet. Als u al meerdere schulden heeft kan dit een uitkomst zijn. Realiseert u zich echter wel dat de lening moet worden afgelost en dat u ook aan al uw andere verplichtingen moet kunnen blijven voldoen. Het risico bestaat dat u financiële problemen krijgt die u niet meer het hoofd kunt bieden.

 


 

Een lening online aanvragen

Een lening online aanvragen is een moderne manier van zaken doen met een kredietverstrekker. Voorheen moest u naar de bank om een lening aan te vragen. De bank ging de aanvraag dan beoordelen en daar kon dan gerust een week of langer overheen gaan voordat u uitsluitsel kreeg. Tegenwoordig gaat dit een stuk sneller. Geld lenen online is in sommige gevallen binnen een paar uur geregeld. Als u kiest voor een flitskrediet, een lening voor een paar honderd euro die u binnen enkele weken weer moet terugbetalen, dan heeft u het geld vaak dezelfde dag of de volgende dag op uw rekening staan.

Dit geldt ook voor een minilening. Ook hier wordt uw aanvraag snel beoordeeld en kunt u vaak al binnen 24 uur over het gevraagde bedrag beschikken. Dit is natuurlijk een prima oplossing als u snel geld nodig heeft. Dit kan voorkomen als u een onverwachte uitgave heeft of als de maand duurder is geweest dan verwacht. Met een minilening of flitskrediet kunt u dan de periode tot de betaling van uw volgende salaris of uitkering overbruggen.
 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 20 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)