Geld lenen zonder BKR registratie

posted in: Geld lenen | 0

Geld lenen zonder BKR registratie

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel registreert nagenoeg alle leningen en andere financiële verplichtingen die particuliere personen aangaan. In principe wordt iedere lening, verstrekte creditcard of langdurige verplichting zoals een privé leasecontract voor een auto, bij het BKR aangemeld. Er zijn instanties die hun leningen niet bij het BKR laten registreren. Dit zijn vooral financiële instellingen die kortlopende kredieten verstrekken. Vaak maken mensen van de diensten van dergelijke bedrijven gebruik als ze ergens anders geen lening kunnen krijgen.

PLAN - PRICE

DescriptionCollectief, gratis en vrijblijvende offerte 


 Vanaf 5000 euro lenen


Persoonlijke Lening


Doorlopend Krediet


PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description

Kredietspotter.nlGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

Wat is een BKR registratie?

U krijgt een BKR registratie wanneer u een lening heeft of andere kredietfaciliteit. Dit kan een creditcard zijn of de mogelijkheid om rood te mogen staan op uw betaalrekening. Daarnaast worden langlopende verplichtingen geregistreerd zoals een abonnement voor mobiel bellen boven een bepaald bedrag. Een kredietverstrekker kan bij het BKR een zogenaamde BKR toets opvragen om te zien welke financiële verplichtingen u al heeft. Op basis daarvan kan de kredietverlener beoordelen of het verantwoord is om u nog een extra lening te verstrekken.

Uw BKR registratie bekijken

U kunt ook zelf zien welke financiële verplichtingen op uw naam geregistreerd staan bij het BKR in Tiel. Zo kunt u bekijken of de informatie klopt. Als u ooit een betalingsachterstand heeft gehad wordt ook dit geregistreerd. Het kan soms jaren duren voordat deze registratie weer wordt verwijderd, ook als u daarna altijd stipt aan uw verplichtingen heeft voldaan. Dit kan soms vervelende gevolgen hebben bij het aanvragen van nieuwe kredieten. Ook kan het natuurlijk gebeuren dat er een onjuiste registratie wordt vermeld. Als u kunt bewijzen dat er een fout is gemaakt zal het BKR deze fout uiteraard herstellen.

Wat is een BKR toetsing?

Een kredietverlener zoals een bank of een hypotheekinstelling, kan een BKR toetsing aanvragen om uw kredietwaardigheid te beoordelen. Dit gebeurt soms ook als u privé een auto wilt gaan leasen of een creditcard aanvraagt. De kredietverstrekker wil immers zeker weten dat u aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen. Een lening aanvragen zonder BKR toets is in sommige gevallen wel mogelijk. U moet zich dan wel realiseren dat het vaak gaat om bedrijven die flinke rentes berekenen over het geleende bedrag. Daarnaast geldt meestal een korte termijn waarbinnen u het bedrag weer terug moet betalen. Het gaat dan om zogenaamde minileningen of flitskredieten.

Waar kunt u geld lenen zonder BKR toetsing?

U kunt geld lenen zonder dat uw kredietwaardigheid bij het BKR wordt getoetst of dat deze lening wordt geregistreerd bij verschillende online kredietverstrekkers. Dit heeft voor u als voordeel dat u wellicht toch een lening kunt krijgen voor een noodzakelijke uitgave. Veel reguliere banken verstrekken geen leningen als u al meerdere schulden of andere verplichtingen heeft. Op zich is dit niet vreemd, want de kans is immers groot dat u in de problemen komt en niet meer aan uw lopende verplichtingen kunt voldoen als u nog meer geld gaat lenen. Maar als u echt een lening nodig heeft omdat een uitgave niet kan wachten, dan zijn er instellingen waar u een lening zonder BKR registratie kunt krijgen. Deze vindt u meestal op het internet. Probeer, voordat u met een dergelijke kredietverstrekker in zee gaat, wel om u ervan te vergewissen dat het om een betrouwbaar bedrijf gaat.

Overzicht minilening aanbieders, persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Uw BKR registratie verwijderen

Het is vaak erg lastig om een BKR registratie te laten verwijderen. Het BKR hanteert hiervoor strikte regels. Als u bij voorbeeld ooit een achterstand had in het aflossen van een persoonlijke lening dan blijft deze zogenaamde A-registratie jarenlang staan. Vaak is het echter wel zo dat als u kunt aantonen dat het om een eenmalig incident ging, een nieuwe kredietverstrekker wellicht toch een lening met u wil aangaan.

Meer informatie over een klein bedrag lenen