Minilening zonder loonstrook


Het aanvragen van een minilening zonder loonstrook

Dit is mogelijk door een garantsteller, bijvoorbeeld een familielid. Hoewel het voor de hand ligt dat mensen zonder vast inkomen in grote financiële problemen kunnen komen, is het juist deze groep, die bij de meeste kredietverstrekkers niet in aanmerking komt voor een lening. Bij het aanvragen van een krediet wordt altijd naar een recent loonstrookje gevraagd. Heeft u dat niet, dan wordt u vrijwel direct afgewezen. Gelukkig is er voor deze groep de minilening. Dit is een leenvorm waarbij u een klein bedrag kunt lenen, meestal tussen de 100 en 1500 euro, zonder dat u daarbij een loonstrookje hoeft te kunnen overleggen. Voorwaarde is wel dat u een garantsteller heeft. De geldverstrekker moet immers wel enige zekerheid hebben dat ze het uitstaande bedrag op iemand kan verhalen, wanneer u in gebreke blijft.

  

Een uitkomst in moeilijke situaties

Wanneer u geen vast inkomen en ook geen reserves heeft, hoeft er niet veel te gebeuren om u in de problemen te brengen. Een kapotte wasmachine, hoge energierekening of onverwachte lekkage zijn voldoende om u van uw nachtrust te beroven. Zorgen over geld wegen nu eenmaal zwaar. Toch hoeft u in zo’n geval niet te wanhopen. De minilening is een uitkomst in zulke moeilijke situaties. Bij Ferratum, een geldverstrekker die gespecialiseerd is in kleine leningen, kunt u eenvoudig online een krediet aanvragen. Wanneer u aan alle eisen voldoet, kunt u zelfs al binnen 24 uur het gewenste bedrag op uw rekening gestort krijgen.

 


Minilening Aanbieders


 

Saldodipje

€100 tot €1500
  • Geen BKR Toetsing of Registratie
  • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
  • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
  • Garantstelling vanaf €10,89
  • Zonder loonstrook mogelijk
  • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Waar sluit u een minikrediet af?

Op internet zijn talloze aanbieders van minileningen te vinden. Uiteraard wilt u met een betrouwbare kredietverstrekker zakendoen, ook als het om een klein bedrag gaat. Ferratum staat zeer goed aangeschreven en biedt al leningen aan vanaf 100 euro. Heeft u graag meerdere offertes om uit te kiezen, dan kunt u deze opvragen via een site als Geldshop of Kredietspotter. Vindt u de materie over dit soort financiële zaken te belangrijk of te ingewikkeld om zelf uit te pluizen? Dan kunt u kiezen voor Geldshop, een van de grootste bemiddelaars in consumptieve kredieten. Zij voorzien u van persoonlijk advies, zodat u met een goed gevoel de juiste keuze kunt maken.

  

Een sociale lening aanvragen

Een minilening wordt over het algemeen aangevraagd om een kleine periode te overbruggen of een onverwachte kostenpost te betalen. Omdat het in dit soort gevallen om relatief kleine bedragen gaat, is de looptijd van een dergelijk krediet kort. Heeft u bijvoorbeeld maar 100 euro geleend voor de wekelijkse boodschappen omdat u niet nog een paar dagen kon wachten tot uw geld binnenkwam? Dan heeft u twee weken de tijd om het bedrag terug te betalen.

  

Als u inkomsten erg laag zijn, mag u er zelfs 30 dagen over doen, maar dan bent u er ook wel direct vanaf. Hoe hoger het bedrag, hoe langer de looptijd. Een minikrediet voor het maximale bedrag van 1500 euro, mag u zelfs binnen twee maanden voldoen. Het is wel aan te raden om u ook daadwerkelijk aan de gestelde termijn te houden. Wanneer u in gebreke blijft, kunnen er forse boetes volgen, die u onnodig op kosten jagen.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€2500 euro15 dagen tot 4 maanden
Kredietspotter Naar Kredietspotter.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Santander Naar Santander.nl€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel
Kredietconcurrent Kredietconcurrent.nl
€7500 euro€100.000 euroVast & Variabel
Lening.com Naar Lening.com€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel
Leningen.nl Naar Leningen.nl€2500 euro€75.000 euroVast & Variabel

Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Laatst bijgewerkt op 20 juni 2019

Michael
Laatste berichten van Michael (alles zien)