Gemakkelijk een Klein bedrag lenen


Een klein bedrag lenen.

Wilt u een klein bedrag lenen? We hebben er allemaal weleens mee te maken, onverwachte uitgaven. Bijvoorbeeld voor de kosten van een reparatie aan uw auto. Of de aanschaf van een nieuwe wasmachine als de oude er plotseling de brui aan geeft. In zulke gevallen kunt u niet wachten op uw volgende salaris, maar heeft u direct geld nodig. Wanneer uw spaartegoeden niet toereikend zijn en u liever geen geld van vrienden of familie leent, heeft u gelukkig wel de mogelijkheid om bij diverse geldverstrekkers een klein bedrag te lenen. Een dergelijk minikrediet ligt meestal tussen de 500 en 1000 euro en heeft een overzichtelijke, korte looptijd. Het is dus geen oplossing voor langdurige financiële problemen, maar puur bedoeld om u tijdelijk iets meer ruimte te bieden.

  

Snel lenen en snel terugbetalen

Het grote voordeel van een klein bedrag lenen, is dat u snel over het geleende geld kunt beschikken. Vaak heeft u het bedrag al binnen een dag op uw rekening staan. U kunt dan direct die dringende factuur betalen of de benodigde reparatie laten uitvoeren. Maar, omdat u een minikrediet afsluit als noodoplossing, wilt u er ook niet te lang aan vast zitten. De rente, die u over het geleende bedrag moet betalen, loopt immers ook op naarmate uw aflossing langer op zich laat wachten. Wanneer u een klein bedrag leent, dient u het ook snel terug te betalen. Meestal is dit binnen één of twee maanden, afhankelijk van de voorwaarden, die uw geldverstrekker hanteert.

 


Kleine lening Aanbieders


 

Santander

Vanaf €1500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Kleinste consumptief krediet
 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Binnen minuten een offerte
POPULAIR

Kredietspotter.nl

Vanaf €2500
 • Let op: Met BKR toetsing
 • Onafhankelijke bemiddelaar
 • Laagste rentetarief
 • Persoonlijke lening
 • Snel een gratis offerte
 • Verantwoord lenen

Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

 


 

Kosten voor het lenen van een klein bedrag

Het op korte termijn kunnen lenen van een klein bedrag is voor veel mensen echt een uitkomst. Het is echter wel belangrijk dat u deze oplossing voor een dringend financieel probleem alleen benut als u echt geen mogelijkheid tot uitstel heeft. Er zijn namelijk wel kosten aan verbonden. Zo moet u rekening houden met een rentetarief dat aanzienlijk hoger ligt, dan dat van een langlopend krediet. Wanneer u binnen de gestelde termijn aflost, valt het allemaal nog wel mee. Maar als u niet in staat bent om op tijd terug te betalen, komen er boetes bij en kan het verschuldigde bedrag snel oplopen.

  

Verstandig een klein bedrag lenen

Houd bij het aanvragen van een minikrediet al rekening met uw mogelijkheden tot aflossen. Vaak is het verleidelijk om net even iets meer te lenen, dan u daadwerkelijk nodig heeft voor de vervanging van die kapotte wasmachine. Met een beetje extra geld kunt u dan misschien ook nog een leuk cadeautje kopen voor de verjaardag van uw kind of partner. Of een keertje uit eten gaan omdat het er anders nooit van komt. Maar met het aangaan van een lening verplicht u zich tot het tijdig terugbetalen van het volledige bedrag inclusief rente. In het geval van een minikrediet moet u het bedrag vaak binnen een maand of twee weer op kunnen hoesten. Wanneer u geen extra inkomsten verwacht, is het vaak een behoorlijke aanslag op uw salaris. Leen daarom niet te veel.

 


 

Waar kunt u een klein bedrag lenen?

Er zijn diverse geldverstrekkers, die u een klein bedrag kunnen lenen. De meeste mensen denken dat zij voor kredieten alleen bij een bank aan kunnen kloppen. Daar gelden echter strenge regels en wordt uw aanvraag altijd getoetst bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Bent u daar bekend, dan zal een lening u meestal geweigerd worden. Toch zijn er naast banken ook andere betrouwbare financiële instellingen, die u van dienst kunnen zijn. Ferratum is daarvan een voorbeeld. Als onafhankelijk kredietverstrekker hanteert Ferratum eigen regels en voorwaarden. Zo hoeft een BKR-registratie geen probleem te zijn, als u er zeker van bent dat u het geleende bedrag binnen de gestelde termijn zal kunnen terugbetalen.

  

Aflossingsvoorwaarden

Een lening voor een klein bedrag is in de regel makkelijk af te sluiten. U kunt online een aanvraag indienen en heeft na goedkeuring vaak al binnen een dag het gevraagde bedrag op uw rekening staan. Ideaal voor onverwachte noodzakelijke uitgaven, die niet tot uw volgende salaris kunnen wachten. Waar u echter wel goed om moet denken, zijn de aflossingsvoorwaarden die door de kredietverstrekker gehanteerd worden. Bij Ferratum kunt u een bedrag lenen tussen 600 en 1500 euro, maar bent u wel verplicht dit binnen 62 dagen terug te betalen. Uiteraard inclusief de verschuldigde rente. Ook moet u een garantsteller hebben. Dit is iemand op wie het bedrag verhaald kan worden, wanneer u onverhoopt niet op tijd kunt aflossen.

  

Terugbetalen in termijnen

Minikredieten zijn leningen met een maximum tussen de 1000 en 1500 euro. Omdat het over betrekkelijk kleine bedragen gaat, kan het geld op zeer korte termijn aan u verstrekt worden. Daar staat tegenover dat het verschuldigde bedrag ook weer binnen een beperkte tijd terugbetaald moet zijn. Ferratum hanteert een looptijd van 62 dagen. U kunt binnen die twee maanden gebruik maken van termijnbetalingen. Het eerste deel stort u inclusief rente binnen een maand terug. Het laatste deel plus de resterende rente moet voor de 62e dag op de rekening van de kredietverstrekker zijn bijgeschreven. Mocht u in staat zijn eerder af te lossen, dan is het zeker aan te raden dit te doen. Het scheelt u niet alleen rente, maar voorkomt ook dat u het geld dat u nog moet terugbetalen toch ongemerkt aan andere dingen uitgeeft.

 


Alle minilening aanbieder op een rij!

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
Ferratum Naar Ferratum.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
Saldodipje Naar Saldodipje.nl€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

 

Kan iedereen een klein bedrag lenen?

In principe kan iedereen, die 18 jaar of ouder is in aanmerking komen voor een lening. Het maakt daarbij niet uit of het om een groot of een klein bedrag gaat. Uiteraard worden kredieten niet zomaar verstrekt en moet de aanvrager wel aan bepaalde eisen voldoen. Welke eisen dat zijn, hangt af van de financiële instelling, die u het geld leent. Het is daarom zeer belangrijk dat u van tevoren goed de geldende voorwaarden bestudeert. Ook de gehanteerde rentetarieven zijn de moeite van het vergelijken waard. Bij Ferratum dienen zowel u als uw garantsteller een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen. Daarnaast wordt uw bankrekeningnummer gecheckt door u een testbetaling te laten uitvoeren. Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan, wordt uw aanvraag beoordeeld en goedgekeurd of afgewezen. U ontvangt hierover meestal dezelfde dag nog bericht.

 


Meer informatie? Bekijk onze andere pagina’s.


 

 

Robin

Latest posts by Robin (see all)